Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Ενιαίος Φορέας προσλαμβάνει 10 άτομα


Ο «Ενιαίος Φορέας Δράσεων Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Αλληλεγγύης Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας» του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος προβαίνει στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέχρι τις 31/7/2013, συνολικά δέκα (10) άτομα για την κάλυψη εποχικών αναγκών των παιδικών σταθμών. Συγκεκριμένα για
την κάλυψη των αναγκών των παιδικών σταθμών του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, ο Ενιαίος Φορέας θα ενισχύσει το υπάρχον προσωπικό με πέντε (5) νέες θέσεις ΤΕ9  Βρεφονηπιοκόμων, μία (1) νέα θέση ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, μία (1) νέα θέση ΔΕ Μαγείρων και τρεις (3) νέες θέσεις ΥΕ Καθαριστών-Βοηθητικού Προσωπικού.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΑΣΕΠ ΣΟΧ.2 και να την υποβάλουν, μέχρι τις 2 Νοεμβρίου, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ραιδεστού 21 Ν. Χαλκηδόνα, Τ.Κ. 14343 απευθύνοντάς την στον ΕΝΙΑΙΟ ΦΟΡΕΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ  υπόψιν κ. Τζίμα Ελισσάβετ και κ. Μεταξιώτη Σταυρούλας (τηλ. επικοινωνίας: 2132026310, 2132026312, 2132026350).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια σύμβασης, τον αριθμό των ατόμων, τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα, τα απαραίτητα δικαιολογητικά και την βαθμολόγηση κριτηρίων αναφέρονται στην επισυναπτόμενη προκήρυξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου