Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Μάζεψαν κόσμο οι Μικρασιάτες

Καλά πήγε, όπως μας ενημερώνει ο Σύλλογος, η εκδήλωση των Μικρασιατών, που διοργάνωσαν λογοτεχνική βραδιά τη Δευτέρα. Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία φιλανθρωπική εκδήλωση του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας «Οι Αλησμόνητες Πατρίδες» τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012. Πάνω από
300 μέλη και φίλοι του Συνδέσμου γέμισαν με τη ζεστασιά της καρδιάς τους τη «Βάνα Κανάκη», συνεισφέροντας από το υστέρημά τους για έναν σκοπό που μας αγγίζει όλους. Για τον ίδιο σκοπό κατά τη διάρκεια της βραδιάς πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά, με πλούσια δώρα.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δημοτικός Σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Σωτήρης Κοσκολέτος, αφού ευχαρίστησε θερμά τους παριστάμενους για την συγκινητική τους παρουσία, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άλλη μία εκδήλωση του Συνδέσμου μας στέφτηκε με επιτυχία. Είναι σημαντικό ότι παρά τους δύσκολους καιρούς συγκεντρωθήκαμε απόψε εδώ τόσοι πολλοί άνθρωποι για έναν τόσο σημαντικό σκοπό».
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και Πρόεδρος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» κ. Χάρης Τομπούλογλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου κ. Χρήστος Κοπελούσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών-Βιοτεχνών-Εμπόρων κ. Σπύρος Γραμμένος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Φιλαδέλφειας κ. Δήμητρα Δερμανούτσου, ο Τοπικός Σύμβουλος Νέας Φιλαδέλφειας κ. Θανάσης Κοσσύφης, η Υποψήφια Βουλευτής Β΄ Αθηνών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Δημοτική Σύμβουλος Νέας Ιωνίας κ. Λίτσα Αμανατίδου, ο πρώην Πρόεδρος της Πολιτιστικής Αναγέννησης κ. Γιάννης Αντωνόπουλος, ο κ. Γιώργος Λιόσης από την εφημερίδα «ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ», η πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ρένα Ζαλμά, μέλη παλαιότερων Δ.Σ. του Συνδέσμου και πολλοί άλλοι.
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο
                 Ο Πρόεδρος               Η Γενική Γραμματέας
         Κοσκολέτος Σωτήριος      Μυλωνά Κωνσταντίνα


4 σχόλια:

  1. ηταν και αλλοι επισημοι αλλα δεν ανηκουν στη παραταξη και δεν τους αναφερουν.κριμα για την μικροψυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
    -ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ξαναέγραψες το σχόλιο, σε άλλη ανάρτηση. Σε ένα ελεύθερο διάλογο, πείθει όποιος έχει στοιχεία και επιχειρήματα. Όποιος καταφεύγει σε φθηνές επιχειρήσεις προσωπικής λάσπωσης, απλώς γελοιοποιείται και κάνει τον "εχθρό" του ήρωα. Αν είσαι στην πρώτη κατηγορία, περιμένουμε τα πειστήρια. Αν είσαι στη δεύτερη, καλό είναι να αλλάξεις τακτική.

      Διαγραφή