Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

"Πάρκο Δημάρχου Γεωργίου Αποστολάκη"



Η κόρη του Γιώργου Αποστολάκη, Κατερίνα, κάνει τα αποκαλυπτήρια της πλάκας με την οποία το πάρκο φέρει από δω και μπρος την ονομασία του αείμνηστου Δημάρχου της Νέας Χαλκηδόνας
Όπως αναφέρει σε Δελτίο Τύπου του ο Δήμος, "σε μία σεμνή αλλά έντονα συγκινησιακή τελετή, ο χώρος του πρ. Στρατιωτικού Εργοστασίου στη Νέα Χαλκηδόνα, ονομάστηκε «Πάρκο Δημάρχου Γεωργίου Κ. Αποστολάκη», χθες, ανήμερα των γενεθλίων του. Όπως τόνισε στην ομιλία της η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνος κ. Ευτυχία Γαϊτανά Αποστολάκη, ο Γιώργος Αποστολάκης ήταν
οραματιστής, άνθρωπος καθημερινός και στα μόλις τέσσερα χρόνια της Δημαρχίας του κατάφερε πολλά, μα πάνω από όλα να κερδίσει την αγάπη των συμπολιτών του. Σημείωσε μάλιστα, ότι στις δύσκολες εποχές που ζει η πατρίδα μας, γίνεται προσπάθεια να συνεχιστεί το όραμά του.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Τέρενς Κουίκ,  ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργος Παπακώστας, ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χάρης Τομπούλογλου και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι. Τα αποκαλυπτήρια της πινακίδας με τον όνομα του πατέρα της, έκανε η κόρη του Κατερίνα".
Αργά το απόγευμα θα αναρτήσουμε βίντεο της εκδήλωσης
 

3 σχόλια:

  1. εχω μια απορια,η ξανθια της ομαδουλας εχει εξαφανιστει, γιατι;της ειχαν ταξει μεγαλη θεση και δεν της εκατσε με τη διαγραφη και κανει τσαλιμακια στο παππου;τωρα και να χτυπαει το ξανθο κεφαλι της στο τοιχο τσαμπα το κανει με τετοιο κενο αερος που εχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ έχω μια απορία. Σε ανάρτηση για «μία σεμνή αλλά έντονα συγκινησιακή τελετή» θα μπορούσες να γράψεις κάτι καλό για τον εκλιπόντα κι ας ήταν και ψέμα, μια ευχή, κάτι ευγενικό τέλος πάντων. Και σύ ασχολήθηκες με την ξανθιά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μπορούσαν τουλάχιστον να αναγράψουν σωστά τα χρόνια δημαρχίας του στην πλάκα. Το σωστό είναι 2007-2010. Οκτώβρη του 2006 έγιναν οι εκλογές, Γενάρη του 2007 ανέλαβε.
    Ο καλλίτερος δήμαρχος που έβγαλε η Χαλκηδόνα. Το ότι ανοίχτηκε λίγο οικονομικά, δεν αναιρεί το πολύπλευρο και σημαντικό του έργο. Επειδή ήταν άνθρωπος βγαλμένος από το λαό, κι όχι από τα Κολλέγια και Πανεπιστήμια του εξωτερικού, αφουγκραζόταν και τον τελευταίο δημότη, και φυσικά γνώριζε τα πραγματικά του προβλήματα.
    Αν δεν υπήρχε Καλλικράτης, ο Αποστολάκης θα επανεκλεγόταν σίγουρα δήμαρχος Χαλκηδόνας με ποσοστό της τάξης του 65-70%. Είναι απίστευτο το πόσοι παλαιοί κατήγοροί του είχαν φθάσει στο σημείο να του βγάζουν το καπέλλο και να τον υποστηρίζουν ανοιχτά στη διάρκεια της θητείας του.
    Μεγάλο πλήγμα για την τοπική μας κοινωνία η απώλεια του Γιώργου. Έφυγε στο απόγειο, κυριολεκτικά, των δυνατοτήτων του. Ας αποτελεί η θητεία του το μπούσουλα για καθέναν και καθεμιά που επιδιώκει να ασχοληθεί με τα κοινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή