Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Βραβεύτηκαν εθελοντές καθηγητές και μαθητές


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης και βράβευσης εργασιών  μαθητών και καθηγητών του Δήμου μας, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σχολικής χρονιάς, συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις που προάγουν τη Παιδεία και το Πολιτισμό εκτός των σχολικών τους υποχρεώσεων. Η εκδήλωση έγινε τη Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 στο ΠΠΙΕΔ και είχε ιδιαίτερη επιτυχία και
προσέλευση μαθητών, καθηγητών, γονέων και επισήμων.
Βραβεύτηκαν για τη προσφορά τους:
1.       Οι καθηγητές και καθηγήτριες  : Ιωάννης Κανάκης, Νίκος Παππάς, Παύλος Παπαθεοφάνους, Ξενοφών Σουπιός, Ελένη Χαϊκάλη για τα Δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας που προσέφεραν σε μαθητές του Δήμου μας με πρωτοβουλία  της Ένωση Γονέων και τη συμπαράσταση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας με Πρόεδρο τον Αντιδήμαρχο κ Κότσιρα Πάυλο.
2.       Ο μαθητής του 1ου Γυμνασίου Νέας Φιλαδέλφειας Κοτσιφάκης Σταύρος – Ιωάννης για τη διάκριση που πέτυχε από τη Μαθηματική Εταιρεία για τον Πανελλήνιο Μαθηματικό  Διαγωνισμό «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ».
3.       Ο προπονητής της ερασιτεχνικής ΑΕΚ κ. Χρόνης Γρηγόρης για τις υποτροφίες πού έδωσε η Α.Ε.Κ. σε μαθητές και μαθήτριες που ασχολούνται με το βόλεϊ.
4.       Οι καθηγητές και καθηγήτριες  του 2ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας: Σάρκου Αικατερίνη, Βαφειαδάκη Ξανθούλα,  Κιρμίζογλου Σωτήρης, Σέλινα Κων/να, Μαλλιαρού Ειρήνη, Μπούφαλης Αθανάσιος και Βοργιάς Σωκράτης και 11 μαθητές που αποτελούσαν τη θεατρική ομάδα του σχολείου για το έργο του Σωτ. Πατατζή  "Δον Καμίλο" και αφιέρωμα στον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, παρουσιάζοντας θεατροποιημένα αποσπάσματα από τα σημαντικότερα έργα του.
5.       ΟΙ δάσκαλοι και οι δασκάλες του 4ου Δημοτικού Νέας Φιλαδέλφειας:  Διαμαντοπούλου Μαρία, Χλιάπα Χρυσή, Ρέντζιου Νίκη, Χιώτης Δημήτριος και Θεοδοσάκης Δημήτρης και οι  μαθητές της Α, Ε και ΣΤ Τάξης για την σχολική τους εφημερίδα.
6.       Η κ. Γούλατη – Ανδρή Βίκυ, Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας και οι καθηγητές και καθηγήτριες του 1ου Γυμνασίου  : Τσιαντά Ξανθή, Αρβανίτη Ξανθούλα, Μπακάλου Βίκυ, Παπαχρήστος Χρήστος και Ορφανίδου Ελένη για τη πρωτοβουλία και τη βοήθεια που προσέφεραν στις δράσεις : Δημιουργία τράπεζας αίματος, Ημέρα περιβάλλοντος (καθαριότητα και δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο), Ανταλλακτήριο ρούχων και παιχνιδιών, Αποχαιρετιστήρια συναυλία, Παιγνιοθήκη.
7.       Οι καθηγήτριες του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας: Ξανθάκη Χριστίνα και Ψαρρού Ευγενία και ομάδα 18 μαθητών του Γυμνασίου για την εργασία στην αγωγή υγείας με θέμα: Τσιγάρο. Κακή συνήθεια – Ύπουλη εξάρτηση.
8.       Η καθηγήτρια του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας Παπαδάκη Σταματίνα και ομάδα 10 μαθητών του Γυμνασίου για την εργασία στην αγωγή υγείας με θέμα: Διαιτητική συμπεριφορά εφήβων και Μεσογειακή Δίαιτα.
9.       Οι καθηγήτριες του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας: Παπαδιάδη Γεωργία και  Ορφανίδου Ελένη και η χορωδία 47 μαθητών του Γυμνασίου για την εργασία με θέμα: Τραγούδια από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Ιδιαίτερη μνεία έγινε για τους μαθητές: Αντουλινάκη Σαβίνα που  έπαιξε Αρμόνιο και Σουρβίνο Γεώργιο που έπαιξε Κιθάρα και τραγούδησε ένα δικό του τραγούδι.
10.    Οι καθηγητές και καθηγήτριες  του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας: Κανάκης Γιάννης και Κυρίτση Ιωάννα και η ομάδα μαθητών που συμμετείχαν στη Περιβαλλοντική Ομάδα με θέμα:  Υδροβιότοποι της Ελλάδας.
11.    Οι καθηγητές και καθηγήτριες  του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας: Κανάκης Γιάννης και Ηλιοπούλου Αγγελική και η θεατρική ομάδα 15 μαθητών του Γυμνασίου για το έργο: « Η θεία από το Σικάγο».
12.    Οι καθηγητές και καθηγήτριες  του 1ου Γυμνασίου Ν. Φιλαδέλφειας: Κανάκης Γιάννης και Ψαρού Ευγενία και η ομάδα 6 μαθητών με θέμα: Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό που διοργάνωσε το Μουσείο Γουλανδρή σε συνεργασία με την ΔΕΗ. Στα πλαίσιο αυτά η ομάδα κατασκεύασε μια Ανεμογεννήτρια η οποία βραβεύτηκε και θα εκτεθεί στο Μουσείο Γουλανδρή.
13.    Η καθηγήτρια του  Γυμνασίου Ν. Χαλκηδόνας κ.  Σύρκου Αγγελική και 21  μαθητές του τμήματος  Β2  για την διαθεματική και διεπιστημονική εργασία  (project)  "Εξωλογικά - Παραμυθικά Φαινόμενα στη ζωή μας" με αφορμή το μάθημα της Ιλιάδας Ομήρου, ραψ. Α΄  στ. 200-202,  358-360.
14.    Ο καθηγητής Κος Β.Ε. Φιορεντζάκης, αποσπασμένος στο στο 5ο  Δ.Σ. Ν. Φιλαδέλφειας  και ο Διευθυντής του 1ου Δ.Σ. κ Καβρουματζής Κωνσταντίνος για τη πρωτοβουλία τους με θέμα: Εισαγωγή και εκτέλεση στο εικαστικό έργο, για τους μαθητές της ΣΤ Τάξης του 1ου Δημοτικού Ν. Φιλαδέλφειας.
15.    Η καθηγήτρια του  2ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας  κ.  Σωτηροπούλου Καλλιόπη και οι μαθήτριες:  Αντζελίνα Τζιτζιροπούλου, Μαριάννα Αντωνιάδη και  Μαργαρίτα Ζουμπουλίδη για τα βραβεία και τους επαίνους που εξασφάλισαν με τα έργα τους στον 4ο  Πανελλήνιο  σχολικό  Λογοτεχνικό Διαγωνισμό  του Μορφωτικού Ομίλου Πετρούπολης .
16.    Η καθηγήτρια του  2ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας  κ.  Πετρίδου Μερόπη και η θεατρική  ομάδα από 30 μαθητές και το καθηγητή κ. Γιακουμάτο  Γεράσιμο για το  Θεατρικό έργο «Το μεγάλο μας τσίρκο»  του Ι. Καμπανέλη.
Ευχαριστούμε πολύ για τη παρουσία τους, τους κ.κ. Κότσιρα Αντιδήμαρχο, Τομπούλογλου Επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Γραμμένο και Γ. Τομπούλογλου Δημοτικούς Συμβούλους και όλους όσους μας τίμησαν με τη συμπαράσταση  τους.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                             Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κατωπόδης Γιάννης                                          Μικρόπουλος Στέφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου