Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Συν σε χάντμπολ, πλην σε μπάσκετ- βόλεϊ



ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 30-19 - ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΕΣ –ΓΥΝΑΙΚΕΣ
ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ –ΙΩΝΙΚΟΣ 78-69 .Β Εθνική 22η αγωνιστική. Καλύτερος ο Αίας νίκησε τον Ιωνικό στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης  78-69 .Ανεξάρτητα με την απόδοση του Ιωνικού η διαιτησία με καθοριστικά σφάλματα τον αδίκησε, με αποκορύφωμα την αποβολή του Τσαμπή στο 2΄ λεπτό για διαμαρτυρία !Δεν αγωνίστηκε δια μία ακόμη φορά ο Συριστρατίδης λόγω τραυματισμού .Σκόρερ του Ιωνικού οι Χριστόδουλος 14,Τσακιρίδης 13,Μαυραγάνης 10.Υπολείπονται οι αγώνες με Δόξα Μαχητών Θεσσαλονίκης 14-4 ( εντός ) και 21-4 με Στρατώνι (εκτός)
ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ Α2 Εθνική 15η αγωνιστική .ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΓΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 30-19! Ωραίο Χαντ Μπολ από πλευράς Ιωνικού ΑΣ παρακολούθησαν οι πολυάριθμοι φίλαθλοι στο Ζαχαρίας Αλεξάνδρου  και καταχειροκρότησαν του νεαρούς παίκτες του για την πολύ μεγάλη εμφάνιση τους και την συντριβή της ομάδας του Καματερού 30-19.Η ομάδα του Ιωνικού με οργανωμένη άμυνα και αιφνιδιασμούς στην επίθεση έφτασε εύκολα στην μεγάλη νίκη και εδραιώθηκε στην 3η θέση του Βαθμολογικού πίνακα .
ΒΟΛΕΙ ΑΝΔΡΩΝ Α2 -17η αγωνιστική ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ 1-3 σετ 18η αγωνιστική ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΣΑΜΟΥ 3-0 σετ ( α.α ) Ο Ιωνικός ΑΣ κατέκτησε την 5η θέση στη τελική κατάταξη του βαθμολογικού πίνακα .Ήταν υπέροχος στο Α Γύρο και μέτριος στον Β γύρο . Η γενική απόδοση της ομάδας του Κώστα Νικηφορίδη ήτανε εξαιρετική και σε καμία περίπτωση δεν ήτανε ποτέ κοντά  στην επικίνδυνη ζώνη Πρωταθλήτρια η ομάδα της Παναχαϊκής Πατρών.
ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α2 ΓΥΝΑΙΚΩΝ 17η αγωνιστική .ΑΟΠΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ 3-1 σετ .Υπολείπεται ακόμη ένας αγώνας με τον ΓΣ Μεσσαρας Κρήτης( εντός ) και κλείνει την φετινή σεζόν η Γυναικεία ομάδα μας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στον Α Γύρο η ομάδα μας ήτανε από τις πρωταγωνίστριες του πρωταθλήματος σημειώνοντας μεγάλες νίκες ,στον Β γύρο είχε μέτρια απόδοση και κατέληξε στην μέση του βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήτρια η ομάδα Ιωνες Ν Ιωνίας .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου