Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Πετυχημένη η εκδήλωση για τη λογοτεχνία


Μέσα σε ένα γεμάτο Πνευματικό Κέντρο, πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου, ημέρα Τετάρτη, η εκδήλωση της "Πολιτιστικής Αναγέννησης" με τη Λέσχη Ανάγνωσης, με θέμα «Η
Λογοτεχνία ξεδιπλώνει τις Τέχνες»
          Ήταν πράγματι μία ξεχωριστή εκδήλωση, που για πρώτη φορά τόλμησε ο Σύλλογος. Η σωστή επιλογή των κειμένων από τους συντελεστές της Λέσχης, που μέσα απ’ αυτά αναδεικνύονταν η ποίηση, ο χορός, η ζωγραφική, η γλυπτική, η μουσική, το θέατρο και η φωτογραφία και η μουσική στο πιάνο από τον συνθέτη και μουσικοδιδάσκαλο Χάρη Κανάκη, πρόσφεραν στο ακροατήριο μία υπέροχη βραδιά.
          Το Δ.Σ του Συλλόγου ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της Λέσχης, Μαρία Παπαδάκη, Ευαγγελία Κληρονόμου, Ιωάννα Τζάλα, Γιώργο Καράμπελα, Γιώργο Κεσίσογλου, Γιάννη Λιανάκη και ιδιαιτέρως τον κ. Χάρη Κανάκη και όλους τους παρευρισκόμενους.
1)    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
1.       5/04/2013   Γ’ Χαιρετισμοί στη Μονή Γοργοεπηκόου στην Μάνδρα Αττικής, (αντί Σταγματά).
2.     21/04/2013   Μονοήμερη εκδρομή στον Αγ. Γιάννη το Ρώσο και στο Πήλι, παραθαλάσσιο χωριό        στο Αιγαίο. Τιμή 13€ το άτομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου