Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα


Από το τοπικό τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού λάβαμε την παρακάτω ενδιαφέρουσα πρόσκληση: 

Tην Κυριακή 7 Απριλίου 2013 από τις 11.00  έως 13.00 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίων Αναργύρων Αττικής « Σπύρος Αποστόλου»,   (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου 39 και Αρετής), θα διεξαχθεί ο Περιφερειακός Εικαστικός Διαγωνισμός «Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα» μεταξύ των περιφερειακών μας ομάδων του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, για την ανάδειξη Πολιτισμικών Μνημείων του τόπου μας.
Τα παιδιά μας θα παρουσιάσουν τον τόπο μας μέσα από καρτ ποστάλ, αφίσες, δίπτυχα έντυπα και μονόλεπτα video spots, τα οποία δημιούργησαν και επιμελήθηκαν τα ίδια, με σκοπό να προβάλουν τα πολιτιστικά μνημεία της κάθε περιοχής. Τα καλύτερα έργα θα βραβευθούν από επιτροπή και θα συμμετάσχουν στον τελικό διαγωνισμό με έργα απ΄όλη την Ελλάδα.
Συγχρόνως θα διεξαχθεί και αγώνας Αρματοδρομίας με άρματα που κατασκεύασαν τα παιδιά των ομάδων μας.
Θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε κοντά μας σ΄αυτό το "ταξίδι".
Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
Τ.Τ. Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου