Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Η γραμματέας της Ένωσης Γονέων απαντά...

Λάβαμε και δημοσιεύουμε από τη γραμματέα της Ένωσης Γονέων το ακόλουθο κείμενο, στο οποίο απαντούμε: 

Κύριε Σεϊντανίδη,
Με εκπληξη διαβάσαμε στον ηλεκτρονικό τύπο διαμαρτυρία σας για τη μη λήψη ανακοινώσεων από την Ένωση Συλλόγων Γονέων του Δήμου μας. Σας ενημερώνουμε πως καμία πρόθεση αποκλεισμού σας δεν υπήρχε, αλλά και πως κι εμείς δεν λάβαμε επιστολή  ή mail σας που να μας ενημερώνει για κάτι τέτοιο.  Εμείς αποστέλλουμε τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις μας για να δημοσιευτούν σε όλα τα μέσα ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.  Θα γίνει επανέλεγχος των ηλεκτρονικών διευθύνσεων, ώστε να αποφευχθεί κάτι ανάλογο στο μέλλον.  Σας προωθώ τις τελευταίες ανακοινώσεις μας.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση
Εκ μέρους του Δ.Σ.
Η Γ. Γραμματέας
Έ. Γούλα

*****
Η απάντησή μας είναι η εξής: Αν και τα άλλα μέλη του ΔΣ της Ένωσης που επικοινώνησαν μαζί μου, ειλικρινώς παραδέχθηκαν ότι υπάρχει σαφής παράλειψη από την Ένωση, η κα Γούλα, στην οποία πολλοί αποδίδουν την ευθύνη του όλου προβλήματος, περίπου με κατηγορεί γιατί δεν... έστειλα mail για να τους... ενημερώσω ότι... δεν έλαβα ειδοποίηση. Επειδή αυτά δεν γίνονται πουθενά και φυσικά δεν είναι σοβαρά πράγματα, απλώς υπενθυμίζω:
- Μόλις διαπίστωσα, βλέποντας τα άλλα τοπικά μέσα να έχουν δημοσιεύσει ειδήσεις από την ένωση γονέων, ότι εγώ δεν είχα λάβει αντίστοιχη ενημέρωση, έκανα ειδική ανάρτηση την Πέμπτη, 6 Ιουνίου, με τίτλο Μόνο όσοι συμφωνούν θα ενημερώνονται; Εκεί ανέφερα ότι ελπίζω πως έγινε λάθος, ανθρώπινα τα λάθη και πως ανέμενα το λάθος να διορθωθεί. Δεν έλαβα καμία απάντηση. Την Κυριακή, δηλαδή τέσσερις ημέρες μετά, έχοντας πειστεί ότι η ένωση δεν πρόκειται να μου στείλει ενημέρωση, δημοσίευσα νέο κείμενο με τίτλο Στις ΚΟΒες δεν χωράει ο Βολταίρος. Και πάλι καμία αντίδραση. Και μόνο μετά τη σημερινή ανοικτή επιστολή στον τοπικό τύπο για μη κάλυψη της σημερινής εκδήλωσης (την οποία τήρησαν όλοι, προς τιμήν τους, πλην του κ. Βέττου), όταν δηλαδή απειλήθηκε να μην υπάρχει κάλυψη από τον τοπικό τύπο, μόνον τότε, σήμερα δηλαδή, έλαβα την παραπάνω επιστολή. Και τι λέει η επιστολή; Ότι δεν υπήρχε πρόθεση αποκλεισμού κι ότι έπρεπε να στείλω μέιλ στην...ένωση. Άβυσσος η ψυχή των γραμματέων... 
Διαμαντής Σεϊτανίδης

10 σχόλια:

  1. "...για Λακεδαιμονίους θα μιλάμε τώρα;..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με συγχωρείτε, αλλά το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων έχει λίγο ....περίεργες αντιλήψεις για τη λειτουργία των οργάνων αυτών. Σε ένα θέμα μείζονος σημασίας, τόσο σε ουσιαστικό όσο και σε συμβολικό επίπεδο, αντί να κινητοποιηθεί το Συμβούλιο ολόκληρο αμέσως και να διορθώσει ένα λάθος έγκαιρα (αν πρόκειται, βέβαια, περί λαθους), διαβάζουμε μια ανακοίνωση ενός μέλους του και αυτή με μεγάλη καθυστέρηση.
    Τι να υποθέσει κάποιος; Ότι το μέλος αυτό αυτενεργεί; Ότι το Συμβούλιο δεν υφίσταται σαν συλλογικό όργανο; Ότι ο Πρόεδρος είναι διακοσμητικός; 'Οτι τις ααποφάσεις παίρνουν κάποιοι συγκεκριμένοι;
    Σε κάθε περίπτωση, κάτι δεν πάει καλά στο συγκεκριμένο Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σκεφτείς ότι στους Συλλόγους Γονέων του κάθε σχολείου, μαζεύονται και ενδιαφέρονται το πολύ καμιά 20αριά γονείς, τότε αναλογίσου τι εκπροσωπεί η Ένωση Γονέων.

      Πολιτικό στέκι είναι και αυτό.

      Διαγραφή
  3. Κύριε Διαμαντή και αγαπητή Ζιζέλ, παρόλο που συμφωνούμε, μήπως θάταν καλύτερα να θεωρήσουμε το θέμα λήξαν; Το γεγονός ελπίζω να υπήρξε αρκετά «διδακτικό». Σημειώστε ότι δεν έχω καμία σχέση με την Ένωση Γονέων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @11.46
      Για με΄να ασφαλώς θεωρείται λήξαν και η επικοινωνία που είχε μαζί μου ο πρόεδρος του ΔΣ αποκαθιστά τα πράγματα. Τώρα, για τον/την παρακάτω, τι να πει κανείς; Ο Θεός είναι μεγάλος...

      Διαγραφή
  4. Κ. Σεϊτανίδη, η εμπάθειά σας κατά μελών του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων είναι πλέον παραπάνω από εμφανής. Φαίνεται, μάλιστα, αμέσως από την συμπεριφορά και το ύφος που επιφυλάσσετε σε κάθε επιστολή και επικοινωνία τους προς εσάς, αλλά και πόσο δεοντολογικά "βαφτίσατε" πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης, που προηγήθηκε χρονικά σχετικού σχολίου σας, ως δήθεν απολογία της για το σχόλιό σας αυτό!
    Δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς περισσότερο με το ζήτημά σας. Έχουμε όλοι πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε, όταν ο κόσμος (βλ. ΕΡΤ) καταρρέει γύρω μας, από το να ασχολούμαστε με τις εμμονές σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @1.32
      Κι εγώ συμφωνώ μαζί σας ότι η βλακεία είναι ανίκητη. Φυσικά, εννοείται. Δεν γνωρίζω προσωπικά ή εξ όψεως κανένα μέλος του ΔΣ κι έχω εμμονές μαζί τους, λέτε. Λέτε επίσης, ότι ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ να θέλετε να μου ΥΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ πώς θα παρουσιάζω τα θέματα, τοιαύτη γελοιότητα σας έχει κτυπήσει. Εσείς προφανώς καταρτίζετε ΚΑΙ τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, ως Μέγας Ναπολέων, είναι προφανές. Επίσης μας ενημερώνετε (ουφ! ησυχάσαμε) ότι μετά τη στήριξη της δήθεν απεργίας εναντίον ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ στις μέρες των Πανελλαδικών, τώρα, ω γίγαντα της πολιτικής, θα ασχοληθείτε ΚΑΙ με την ΕΡΤ.
      Τα κουβαδάκια σας και αλλού... Εδώ σεβόμαστε τους πάντες και απαιτούμε σεβασμό από τους πάντες. Κι όποιος νομίζει ότι είναι ο πάπας της Ρώμης, τον βάζουμε στη θέση του με τη δύναμη του πληκτρολογίου και των επιχειρημάτων μας.

      Διαγραφή
    2. "Έχουμε όλοι πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε, όταν ο κόσμος (βλ. ΕΡΤ) καταρρέει γύρω μας, από το να ασχολούμαστε με τις εμμονές σας."
      Δηλαδή αγαπητέ/ή η ΕΡΤ είναι ο κόσμος; Και ύστερα μιλάτε για εμμονές...

      Διαγραφή
  5. Χάνετε τη ψυχραιμία σας. Οι ύβρεις και οι χαρακτηρισμοί, που παρουσιάζετε σαν επιχειρήματα, αποκαλύπτουν το ήθος σας. Δεν θα με παρασύρετε να σας απαντήσω με το ίδιο ύφος. Οι όποιοι αναγνώστες σας συγκρίνουν και καταλαβαίνουν. Συνεχίστε να βρίζετε, δεν θα σας παρακολουθήσω. Άλλωστε εσείς εκτίθεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς είστε στον κόσμο σας. Το λένε οι συνάδελφοί σας στο ΔΣ, αν έχετε αυτιά να τους ακούσετε. Θέλετε να υπαγορεύσετε στο δημοσιογράφο πώς θα παρουσιάζει τα θέματα και μετά ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ τον κόβετε από την ενημέρωση. Κι όταν γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ, ψελλίζετε δυο λόγια που είναι ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ότι δεν τα πιστεύετε και ρίχνετε για τη δική σας φασιστική συμπεριφορά, την ευθύνη στο δημοσιογράφο που... δεν σας ενημέρωσε. Τοιαύτη γελοιότης, επαναλαμβάνω. Ντρέπομαι εγώ για λογαριασμό σας...

      Διαγραφή