Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Προτάσεις Καβακόπουλου και σφοδρή επίθεση

Από τον αντιπρόεδρο του ΠΠΙΕΔ κ. Σπύρο Καβακόπουλο λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο: 

Τελικά υπάρχει τρόπος να προφυλαχθεί κανείς από τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες; Μέχρι πότε οι πολιτικάντες – μαυρογυαλούροι,  θα κάνουν τον κόσμο να σιχαίνεται την πολιτική και να
τον στέλνουν στον φασισμό;
Μέχρι πότε οι μαυρογυαλούροι θα κλαίνε ως Μαρίες Μαγδαληνές, για την άνοδο του φασισμού στην Ελλάδα, όταν αυτοί με τις πολιτικές τους τον ενδυναμώνουν;
 Και να γιατί τα γράφω όλα αυτά;
Εκλέχτηκα την προηγούμενη βδομάδα αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ. Ταυτόχρονα στο ίδιο συμβούλιο, η διοικητικός υπάλληλος έφερε ως κατεπείγον την ψήφιση του προϋπολογισμού. Το ΔΣ αρνήθηκε να τον ψηφίσει, διότι δεν τον είχε μελετήσει. Τελικά η υπάλληλος έπεισε και ψηφίστηκε ομόφωνα, γιατί έπρεπε ο προϋπολογισμός να είχε κατατεθεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου (με υπαιτιότητα μελών του Δημοτικού Συμβουλίου που δεν ψήφιζαν το ΔΣ του ΠΠΙΕΔ).
Μελετώντας την επομένη τον προϋπολογισμό, διαπίστωσα ότι ψήφισα και τον κωδικό αμοιβής μου ως αντιπροέδρου, αμοιβή που όμως δεν επιθυμώ. Κατόπιν αυτού δηλώνω στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο του ΠΠΙΕΔ ότι αποποιούμαι της αμοιβής. Ταυτόχρονα όμως προβληματίζομαι, γιατί οι γνωστοί πολιτικάντες, θα εκμεταλλευόντουσαν στο δημοτικό συμβούλιο την ψήφιση από εμένα της αμοιβής μου και θα με συκοφαντούσαν. Προκειμένου να τους προλάβω, πριν την συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του ΠΠΙΕΔ, κάνω γραπτή δήλωση (η οποία διαβάζεται), ότι αποποιούμαι της αμοιβής. Σωστή κίνηση θα έλεγε ο καθένας. Όμως το σκοτεινό μυαλό των μαυρογυαλούρων, βρήκε άλλον τρόπο για να με μειώσει. Βγαίνει πρώτος στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κος Κόντος και με κατηγορεί λέγοντας ……….υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παραιτηθεί από τους μισθούς τους και κανείς δεν το γνωρίζει………, το ίδιο βέβαια έκανε και ο κος Τομπούλογλου.
Και ρωτώ εσένα αναγνώστη;
Πως θα μπορούσα να προφυλαχθώ  από τους Μαυρογυαλούρους  κους Κόντο και Τομπούλογλου;;;;;   
Αν δεν έκανα τη δήλωση αποποίησης της αμοιβής μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, θα λέγανε ότι ψήφισα για να πληρώνομαι και τώρα που την έκανα, λένε ότι το κάνω για  επίδειξη.
Κύριοι μαυρογυαλούροι χάσατε. Με ψηφίσατε στο ΔΣ του ΠΠΙΕΔ, νομίζοντας ότι δεν θα αντέξω τις επιθέσεις που ήδη αρχίσατε και απογοητευμένος δεν θα κάνω τίποτα ή θα παραιτηθώ (οι δύο προηγούμενοι αντιπρόεδροι είχαν παραιτηθεί). Πιστεύετε ότι έτσι θα πετύχετε τον σκοπό σας, ώστε το ΠΠΙΕΔ με τις τόσες χιλιάδες Ε χρηματοδότηση, πάλι να μην κάνει απολύτως τίποτα και πάλι να έχετε να λέτε ότι φταίει η ανίκανη δημοτική αρχή που εσείς αδρανοποιείτε.
 Χάσατε κοι μαυρογυαλούροι, δεν απογοητεύομαι και δεν ξαναλέω «τι θέλω εγώ και ανακατεύομαι στην βρώμικη πολιτική». Αντιστέκομαι γιατί δεν ανέχομαι άλλο ο πολίτης να έρχεται σε απόγνωση από τους πολιτικάντες σαν εσάς και να νομίζει ότι η λύση είναι ο φασισμός.
 Αντιστέκομαι και αντεπιτίθεμαι με τις ιδέες μου και τις προτάσεις μου, που κάποιοι βρέθηκαν να μην τις ψηφίζουν. Να τες λοιπόν και αν μπορείτε πέστε επίσημα στους συνδημότες μας ότι δεν πρέπει να υλοποιηθούν (δεν έχουν κανένα κόστος αλλά πολύ δουλειά).
 1η Πρόταση – Δύο εικαστικά διήμερα για τα παιδιά με πληρωμένα όλα τα έξοδα από χορηγό. (Δεν ψηφίστηκε στο ΠΠΙΕΔ)
Περιγραφή Δράσης
Ρολός από χαρτί, πλάτους ενός μέτρου και μήκους άνω των 50 μ, στρώνεται σε πεζόδρομο ή πλατεία. Τα παιδιά την 1η ημέρα ζωγραφίζουν με πινέλα και χρώματα, την 2η δημιουργούν από πηλό το πρώτο τους κεραμικό - γλυπτό, πάνω σε μικρές επιφάνειες από χαρτόνι, το οποίο και παίρνουν μαζί τους. Ταυτόχρονα ακούγεται κλασσική μουσική, για την ανάλογη ατμόσφαιρα και τα παιδιά να παίρνουν τα ανάλογα ερεθίσματα προς δημιουργία.
Σκοπός :
α. Να δοθούν στα παιδιά τα πρώτα ερεθίσματα τέχνης.
β. Τα παιδιά να ψυχαγωγηθούν μ' έναν πρωτότυπο και πολύ ενδιαφέροντα τρόπο.
 γ. Να αντιληφθούν οι γονείς ότι με φθηνά σε κόστος υλικά, μπορούν να ψυχαγωγούν τα παιδιά τους και ταυτόχρονα να τα εθίζουν σε θέματα τέχνης.
 Η πρόταση δεν ψηφίστηκε στο ΔΣ του ΠΠΙΕΔ διότι (είπανε) οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που δεν αφορούν τους απόδημους και τις αλησμόνητες πατρίδες, δεν προβλέπονται στο καταστατικό του ΠΠΙΕΔ. Την πρόταση την ξαναφέρνω στο επόμενο ΔΣ μαζί με το καταστατικό, που γράφει καθαρά ότι πρέπει να γίνονται.
 2η Πρόταση – Βραδιά για την Πανσέληνο, χωρίς κανένα κόστος η ίδια έχει επαναληφθεί στους δήμους Αιγάλεω και Γαλαξιδίου. (Δεν ψηφίστηκε για τους ίδιους λόγους με τους παραπάνω)
Περιγραφή Δράσης
Μία ηχητική μυθοπλασία για το φεγγάρι με ποιοτική μουσική, λογοτεχνικά κείμενα και ήχους.
Σκοπός :
α. Η ψυχαγωγία πολιτών με ιδιαίτερες απαιτήσεις, βλέποντας την πανσέληνο.
3η Πρόταση - Βοήθεια και διαδικτυακή σύνδεση ελληνικού σχολείου της Ίμβρου με σχολεία της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος. (Χωρίς κόστος - Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία)
Περιγραφή Δράσης
Μέσω του Συλλόγου Ιμβρίων, σύνδεση με το Ελληνικό σχολείο της Ίμβρου, για την αποστολή ενός καινούργιου ή ελαφρά μεταχειρισμένου υπολογιστή, με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο. Με τον τρόπο αυτόν θα έρθουν σε διαδικτυακή επαφή (Skype, email, facebook κλπ), παιδιά της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, με συνομηλίκους τους στην Ίμβρο.
Σκοπός της Δράσης
α. Η τόνωση του ελληνισμού της Ίμβρου και
β. Η δημιουργία δεσμών φιλίας μεταξύ απογόνων παιδιών των αλησμόνητων πατρίδων και παιδιών που κατοικούν στην Ίμβρο.
4η Πρόταση  - Δημιουργία εθελοντών δημοσιογράφων για την στήριξη των ΜΜΕ της ομογένειας. (Χωρίς κόστος - Ψηφίστηκε ομόφωνα)
Περιγραφή της Δράσης
Δημιουργία βάσης δεδομένων από έντυπα, εφημερίδες και ραδιοφωνικούς σταθμούς της ομογένειας και αντίστοιχης από εθελοντές φοιτητές και επαγγελματίες της δημοσιογραφίας. Οι εθελοντές παίρνοντας την παραγγελία (μέσω ΠΠΙΕΔ) από το ομογενειακό ΜΜΕ, θα κάνουν ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, τις οποίες μέσω διαδικτύου θα στέλνουν στο συνεργαζόμενο ΜΜΕ. Υπάρχει σχετική εμπειρία.
Σκοπός της Δράσης
α. Δημοσιογραφική βοήθεια χωρίς κόστος, προς τα χειμαζόμενα ΜΜΕ της ομογένειας.
β. Η δημιουργία επαγγελματικών επαφών των εδώ φοιτητών δημοσιογραφίας και δημοσιογράφων, με ομογενειακά μέσα, για τυχόν προοπτική, αμειβόμενης επαγγελματικής συνεργασίας.
γ. Απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας από φοιτητές δημοσιογραφικών σχολών.
5η Πρόταση - Δημιουργία βάσης δεδομένων από φοιτητές και πρώην εργαζόμενους στο εξωτερικό. (Χωρίς κόστος - ψηφίστηκε ομόφωνα)
Περιγραφή δράσης
Δημιουργία βάσης δεδομένων στο ΠΠΙΕΔ, από πρώην φοιτητές και εργαζόμενους στο εξωτερικό. Μέσω της βάσης αυτής, το ΠΠΙΕΔ θα συνδέει φοιτητές που επιθυμούν να φοιτήσουν σε σχολές του εξωτερικού, με πρώην φοιτητές που σπούδασαν στη χώρα που ενδιαφέρονται να πάνε οι πρώτοι. Το ίδιο θα γίνεται και με πρώην ή νυν εργαζόμενους στο εξωτερικό.
Σκοπός της Δράσης
α. Η άμεση και όσο πιο ακριβής πληροφόρηση φοιτητών και γονέων τους, για τις επικρατούσες συνθήκες στο τόπο και στο πανεπιστήμιο που επιθυμούν να φοιτήσουν.
β. Παρόμοια πληροφόρηση θα δίδεται και σε όσους θέλουν να εργαστούν στο εξωτερικό.
Εναλλακτικά
Για τους ενδιαφερόμενους να εργαστούν στην Αυστραλία, υπάρχει η διαδικτυακή διεύθυνση ενός πρόσφατα μετανάστη εκεί. Προτείνεται να οργανωθεί στο ΠΠΙΕΔ, διαδικτυακή σύνδεση μέσω Skype του μετανάστη, με επιθυμούντες να εργαστούν στην Αυστραλία.
6η Πρόταση  - Δημιουργία βάσης δεδομένων φορέων της ομογένειας. (Χωρίς κόστος - ψηφίστηκε ομόφωνα).
Σκοπός της Δράσης
α. Η πληροφόρηση των ομογενών μας για την δράση του ΠΠΙΕΔ. Αυτό θα επιτρέψει το σταδιακό χτίσιμο της εικόνας και την γνωριμία των ομογενών με το ΠΠΙΕΔ.
β. Μέσω των διαδικτυακών διευθύνσεων, θα μπορεί σταδιακά να αρχίσει επικοινωνία ΠΠΙΕΔ και συλλόγων ομογένειας, προκειμένου να προετοιμαστούν προγράμματα συνεργασίας ή φιλοξενίας από αμφότερες τις πλευρές καθώς και προσφοράς εθελοντικής εργασίας νέων ομογενών π.χ. φύλαξη δάσους Φιλαδέλφειας, με αντίστοιχη φιλοξενία εδώ.
7η Πρόταση - Δημιουργία Φίλων και Εθελοντών του ΠΠΙΕΔ. (Ψηφίστηκε ομόφωνα)
Σκοπός της Δράσης
α. Οι φίλοι και εθελοντές, να προσφέρουν στήριξη και εξειδικευμένες ή μη υπηρεσίες, στις διάφορες δράσεις του ΠΠΙΕΔ.
β. Θα δίνουν ιδέες και θα κάνουν προτάσεις για την καλύτερη οργάνωση του ΠΠΙΕΔ.
 8η Πρόταση - Ενημέρωση Δημοτών και Τοπικών ΜΜΕ, ότι είναι ανοικτές οι συνεδριάσεις του ΠΠΙΕΔ και δύνανται να τις παρακολουθούν στις ημερομηνίες που θα ανακοινώνονται. (Ψηφίστηκε ομόφωνα).
Σκοπός της Πρότασης
α. Η διαφάνεια στην ενημέρωση και η άμεση δημοσιοποίηση των πρακτικών των ΔΣ.
β. Η έμμεση συμμετοχή των δημοτών στα ΔΣ του ΠΠΙΕΔ, προσφέροντας ιδέες και γνώση.
 Παραφράζοντας τον Νίκο Γκάτσο θα πω:
«Καληνύχτα Κεμάλ αυτόν τον κόσμο πρέπει οπωσδήποτε να τον αλλάξουμε»

15 σχόλια:

  1. Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...
    Αυτό είναι το περίφημο bussines plan που διατυμπάνιζε; Ο άνθρωπος πρέπει να φαντασιώνεται πως είναι πολύ σπουδαίος με αυτές της... απίθανης έμπνευσης προτάσεις, γιατί δεν καταλαβαίνει πως είναι αστείες πολύ περισσότερο για το ΠΠΙΕΔ. Και δεν φτάνει αυτό, τα βάζει με τους επικεφαλής του 2ου και 3ου συνδυασμού των εκλογών λες και είναι ο ίδιος επικεφαλής κάποιου άλλου! Που μπορεί κι αυτό να το φαντασιώνεται...
    Τελικά έχουμε γεμίσει γραφικούς... μετά τον Βαρούτσο και τον Τσερπάνη έχει πάρει σταθερά την σκυτάλη ο Καβακόπουλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *Άρτζι μπούρτζι και λουλάς...και τα μυαλά στα κάγκελα… συμπληρώνω εγώ.
      Για να κρίνω το καλύτερο πρέπει να διαβάσω και την δική σας άποψη bussines plan Ανώνυμος28 Ιουνίου 2013 - 1:42 μμ. Έχετε; Να την διαβάσουμε λοιπόν … και να την κρίνουμε.
      *Όποιος τα βάζει με τους επικεφαλής του 2ου και 3ου συνδυασμού των εκλογών πρέπει να είναι ο ίδιος επικεφαλής κάποιου άλλου;
      *Τελικά ΝΑΙ έχουμε γεμίσει ανώνυμους γραφικούς...

      Διαγραφή
    2. Tο να έχεις νικ κι όχι ονοματεπώνυμο φαντάζεσαι πως σε κάνει επώνυμη;

      Εγώ δεν ισχυρίστηκα ότι έχω bussines plan, ούτε εσείς, ούτε κανείς άλλος. Ο κ. Καβακόπουλος ισχυρίστηκε πως είχε. Αυτόν κρίνω γι΄ αυτόν τον λόγο. Το να ζητάτε από μένα κάτι που δεν προέβαλα πως έχω, έχει την ίδια αξία με το να απαιτήσω να μου παρουσιάσετε κι εσείς το δικό σας. Τώρα αν μου πείτε κι εσείς που σας είχα για σοβαρή, ομολογώ και σοβαρολογώ, ότι αυτή η καρικατούρα που παρουσιάζει είναι bussines plan, τότε λίαν επιεικώς θα συμπεράνω πως δεν γνωρίζετε τι σημαίνει ο όρος.

      Κυρία μου δικαιούστε όπως όλοι μας να καταλαβαίνετε ότι νομίζετε... Εγώ επισημαίνω κάτι με διακριτικό τρόπο που δεν κατανοήσατε! Μπορεί και ο τελευταίος πολίτης να εκφράζει άποψη, να επικρίνει, να συγκρούεται, πολύ περισσότερο ο κ. Καβακόπουλος που σε θεωρητικό επίπεδο διαρκώς παρεμβαίνει στην τοπική πολιτική ζωή.
      Μόλις έγινε αντιπρόεδρος του ΠΠΙΕΔ, η πρώτη του επιλογή είναι να βγάλει μια ανακοίνωση ενάντια σε αυτούς που δεν τον υποστήριζαν για να γίνει μέλος του ΔΣ του. Κατά την κρίση μου οι προτάσεις του κινούνται στον χώρο της μη σοβαρότητας, για να το πω όσο πιο ευγενικά γίνεται, αν μιλάμε για το ΠΠΙΕΔ. Αν μιλάμε για σχολική δραστηριότητα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γενικά κάποια δραστηριότητα κάποιου φορέα ή και του δήμου με αφορμή π.χ. την Πρωτομαγιά, δεν θα είχα καμιά αντίρρηση. Θεωρώ δε πως ο ρόλος του αντιπροέδρου του ιδρύματος, δεν είναι να κάνει δημόσιους φραστικούς τσαμπουκάδες με παράγοντες της τοπικής πολιτικής ζωής.

      Αν μάλιστα καταλαβαίνω σωστά χρησιμοποιεί την θέση του για να πάρει ρεβάνς, ότι ακριβώς κάνει δηλαδή το πολιτικό προσωπικό του δήμου που επικρίνουμε για τις πρακτικές του, νομίζω κι εσείς, και να τους πιέσει ώστε κάθε επόμενη πρόταση του να ψηφίζεται από τους εκπροσώπους τους…
      Επίσης έχω την εντύπωση ότι με την επιστολή του αυτή, επιδιώκει να εμφανιστεί ευρύτερα χρήσιμος στην δήμαρχο που τον διόρισε, και να προκαλέσει τις απαντήσεις των επικεφαλής του 2ου και 3ου συνδυασμού. Δεν ξέρω να σας πω αν το κάνει για να είναι στον… αφρό, ή γιατί επιδιώκει να γίνει συνομιλητής κορυφαίων παραγόντων.

      Ελπίζω να εξηγήθηκα με επάρκεια, όχι απαραίτητα να συμφωνούμε, και συγχωρήστε μου αν δεν υπήρξα αναλυτικός από την αρχή για να είμαι σε όλους κατανοητός…

      Διαγραφή
    3. «Tο να έχεις νικ κι όχι ονοματεπώνυμο φαντάζεσαι πως σε κάνει επώνυμη;» Ας το κρίνει ο κόσμος.
      Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις σας και σοβαρολογώ, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.
      Συνήθως κάνουμε κριτική χωρίς να έχουμε αντίλογο και αντιπρόταση. Αυτή ήταν η προτροπή μου. Να ακούσω μια αντιπρόταση που να είναι καλύτερη. Έστω ναι , μια αντιπρόταση. Δεν γνωρίζω τον κο Καβακόπουλο – αλήθεια – οπότε και μου είναι αδιάφορο σαν άτομο.
      Κατάλαβα αυτά που γράφετε και είναι γνωστά και κατανοητά. Μόνο όμως αυτά δεν θα πάνε τον δήμο μας μπροστά. Ένα διαφορετικό bussines plan περίμενα… Κάτι που να δείχνει ότι δεν κάνουμε κριτική για την κριτική. Έχουμε κάτι καλύτερο να αντιπροτείνουμε…
      Ως τότε θα έχουμε … «σχολική δραστηριότητα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γενικά κάποια δραστηριότητα κάποιου φορέα ή και του δήμου με αφορμή π.χ. την Πρωτομαγιά»

      ΥΓ: Δεν είναι ανάγκη να κατατεθεί εδώ. Υπάρχει δημοτικό συμβούλιο.
      Πιστεύω και εγώ να έγινα κατανοητή.

      Διαγραφή
  2. αν δεν κανω λαθος ο κυριος καβακοπουλος δεν ειναι συνταξιουχος της αμαρτωλης νετ? μπορει να παιρνει και την συνταξη και το μισθο του αντιπροεδρου?ας μας απαντησει καποιος για το θεμα ,γιατι και καποιος αλλος το επαιξε περι παραιτησης της αντιμισθιας του απο προεδρος αλλα ηταν και αυτος συνταξιουχος.θα ηθελα πολυ να το μαθω κυριε ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελικά βρε Σπύρο, σου αρέσει να σε κουβεντιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκτίθεσαι και ψεύδεσαι κ. Καβακόπουλε με τις πράξεις σας γίνεστε πιο Μαυρογιαλούρος και από τον Μαυρογιαλούρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μολις σταματησαν τα σχολια στο προηγουμενο post του γραφικοτατου κ.Καβακοπουλου να σου η νεα αναρτηση. Προφανεστατο οτι εχει προβλημα υπαρξιακο. Θελει να πιστευει οτι ειναι ενας σημαντικος παραγοντας της πολης μας.
    Να κανουμε μια συμφωνια . Εμεις θα παρακαλεσουμε το δ.σ. του ΠΠΙΕΔ να ψηφισουν το πλανο (και ας μην το υλοποιησουν) με ανταλλαγμα να μην κανει αλλη δημοσιευση για 6-8 μηνες ωστε να αποτοξινωθουμε και εμεις και αυτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως δεν ψηφίστηκε γιατί ήθελες να μαζέψεις φίλους και γνωστούς σου;
    Μήπως είπες ότι μέχρι 100 άτομα θα έρθουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση; και ότι θα διαμορφωθεί ο χώρος έτσι ώστε μετά από μια συγκεκριμένη ώρα δεν θα μπορεί κανένας δημότης να μπει στην εκδήλωση αυτή;
    Μήπως κάποιος σου είπε - από το συμβούλιο - τι θα γίνει με τους υπόλοιπους δημότες που ίσως έρθουν και ότι οι εκδηλώσεις του ΠΠΙΕΔ θα πρέπει να είναι ανοιχτές για όλο τον κόσμο και όχι να είναι prive parties;
    Μήπως δεν ψηφίστηκε γιατί δεν υπάρχει η ανάλογη ηχητική κάλυψη για αυτή την εκδήλωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε αντιπροεδρε μ εντυπωσιαζει η σεμνοτητα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο Καβακόπουλος δεν είναι αυτός που δούλευε στην ΕΡΤ;
    Και αν θυμάμαι καλά ο Γρετζελιάς τον είχε φυτέψει εκεί;
    Μια ερώτηση: ερχόταν με ένα ποδήλατο στα γραφεία της ΕΡΤ (όταν ερχόταν) δώρο της ΕΡΤ ήταν η του κ. Γρετζελιά;
    Σας θυμούνται πολλοί υπάλληλοι της ΕΡΤ κ. Καβακόπουλε και ευτυχώς έχουν ανοίξει το στοματάκι τους. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν και δεν το αποκλείω νομίζω πως δεν τον είχε διορίσει ο Γρετζελιάς, αλλά ήταν κολλητός και παρατρεχάμενος του στην Φιλαδέλφεια. Aργόμισθος επισκέπτης εργαζόμενος διορισμένος σε... δύσκολα χρόνια, διορισμένος κι ο αδελφός του ακόμη, και η γυναίκα του στα ΕΛΤΑ συνταξιούχος εδώ και δεκαπέντε χρόνια. Δεκτές διορθώσεις και από τον ίδιο αν γράφω ανακρίβειες...

      Διαγραφή
  9. Σπύρο, πάλι μπάχαλο το έκανες το μαγαζί.
    Ρε παιδί μου αφού είσαι συνταξιούχος και δεν θα μπορούσες να έπαιρνες και την αμοιβή του αντιπροέδρου, τι την ήθελες την φασαρία?

    Όσο και να σε κατηγορούσαν, ότι το έκανες επίτηδες, εσύ έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσες να εισπράξεις την αμοιβή, άρα που θα ήταν το πρόβλημα?

    Τι σε τσίμπησε και άρχισες να στέλνεις πάλι επιστολές?

    Ρε Σπύρο μήπως ψοφάς για διαφήμιση?
    Ηρέμησε αγόρι μου λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mαθητής του Παντελή δεν ήταν; Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις... Το ίδιο ακριβώς δεν έκανε κι ο Γρετζελιάς όταν ήρθε η ώρα να πάρει σύνταξη δημάρχου! Παραιτήθηκε... του μισθού του προέδρου και λίγο μετά και από την θέση για να μην δουλεύει τζάμπα!

      Διαγραφή
  10. Πάντως έχεις μια καταπληκτική ικανότητα, όπου πας και με ότι μπλεχτείς, να τα κάνεις αχταρμά.
    Τσακώνεσαι με όλους.
    Δεν κάνεις Σπύρο για συλλογικές δράσεις εσύ.
    Είμαι περίεργος να δω πόσο θα κάτσεις στο ΠΠΙΕΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή