Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Δεκτή η παραίτηση Μάλλιου

Από τη Δύναμη Πολιτών λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Η Δύναμη Πολιτών, αποδεχόμενη την παραίτηση του Θανάση Μάλλιου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει την ευχαρίστησή της για την ανεκτίμητη και αδιάλειπτη προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την παράταξή μας.
Ο Θανάσης Μάλλιος ως επικεφαλής της Δύναμης Πολιτών συνεχίζει να είναι παρών στους αγώνες και τα προβλήματα της πόλης μας. Η παράταξη μας συμμετέχει αταλάντευτα στον αγώνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές, των οποίων τα αποτελέσματα, όπως στο πρόγραμμά μας είχαμε προβλέψει, είναι καταστροφικά και σε τοπικό επίπεδο. Είναι φανερό πλέον ότι ο «Καλλικράτης» έχει οδηγήσει τους Δήμους σε πλήρη απαξίωση.
Με αποφασιστικότητα, συνέπεια και αλληλεγγύη θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους άνεργους, τους ανασφάλιστους, τους μισθωτούς, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, και γενικά στους δοκιμαζόμενους από τις μνημονιακές πολιτικές συνδημότες μας.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε σταθερά απέναντι σε όλους εκείνους που, είτε φανερά, είτε κρυφά, είτε με το μανδύα του ανεξάρτητου, είναι εντολοδόχοι των καταστροφικών μνημονιακών πολιτικών σε τοπικό επίπεδο.

7 σχόλια:

  1. Ακόμα δεν έχετε ξεμπερδέψει με τις διεργασίες?
    Δεν θα μας πείτε ποιός θα το αντικαταστήσει?
    Εκτός αν θεωρείτε περιτό να έχετε εκπρόσωπο στο ΔΣ.
    Δεν θα 'χετε κι άδικο βέβαια.
    Δεν θα χάσει η Βενετιά βελόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός να αναλάβει? Η κοντή είναι χειρότερη από τον μικρό.Αυτοί δεν ξέρουν πού τους πάν τα τέσσερα, όχι ότι ο παππούς ήτανε κλύτερος.Αυτοί πρέπει να πάνε στα σπίτια τους.

      Διαγραφή
    2. Εχεις δικιο φιλε μου.Αυτο που συμβαινει με την Δημοτικη Παραταξη ΄΄ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄δεν εχει ιστορικο προηγουμενο στην ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.Παραιτηθηκε ο κ.Μαλλιος,τι πιο ΄΄ΦΥΣΙΚΟ΄΄,δεν υπαρχει κανενας-καμμια εκει που να εχει ΄κουκουτσι΄΄ μυαλο,πως λειτουργουν τα οργανα της Αυτοδιοικησης.Υπαρχει συνεχεια ΦΙΛΟΙ της ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ η αργοπορια σας δειχνει ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΙΡΙΑ και ΚΡΙΜΑ γιατι υποτειθετε οτι εκφραζετε ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ,της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,στο οποιο ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ μεγαλο μερος της κοινωνιας καιειδικα στο ΔΗΜΟ μας.

      Διαγραφή
  2. Του την κάνανε...........
    Να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω λάδι.
    Όπου Γιάννης βάλε Θανάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tι ανακοινωση ειναι αυτη ΦΙΛΟΙ μου.Εκτος απο τους δοκιμαζομενους συνδημοτες μας ΥΠΑΡΧΕΙ και ΜΙΑ ΠΟΛΗ με χιλιαδες προβληματα,καθαριοτητα ΜΗΔΕΝΙΚΗ,υποδομες παρατημενες,το ΑΛΣΟΣ στο ελεος πανουργων επιχειρηματιων και στα σχεδια τους,και εσεις ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ.Αυτη η ανακοινωση ειναι ΄΄΄ΛΑΘΟΣ΄΄. ΣΚΕΦΤΕΙΤΕΤΟ ΛΙΓΟ.Και μια τελευταια ΦΙΛΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,μη λιβανιζετε και τοσοπολυ τον κ.Μαλλιο,δεν ειχε και καμμια ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ στα Δημοτικα μας πραγματα.ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eκείνος που τους την έφερε σε αυτήν την φάση όπως αποδεικνύεται από τα πράγματα, είναι ο Θανάσης. Γι΄ αυτό είναι ανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν ακόμη και την διαδοχή στο Δ.Σ. Ο αιφνιδιασμός υπήρξε απόλυτος! Κανείς δεν θέλει να αναλάβει για μερικούς μήνες δημοτικός σύμβουλος ή αρχηγός της παράταξης, γιατί δεν ξέρουν τι να πουν και πως να σταθούν! Κυρίως όμως φοβούνται πως αντί να κερδίσουν θα χάσουν πόντους ως τις εκλογές γιατί θα είναι δοκιμασμένοι και αποτυχημένοι... Η εκδίκηση του Θανάση για όσα τράβηξε τους χτύπησε εκεί ακριβώς που πονούσαν! Θα προτιμούσαν να φτάσουμε πριν τις εκλογές και τότε να πάρουν το χρίσμα του επικεφαλής, άφθαρτοι και αδοκίμαστοι... Τώρα την πάτησαν και δεν ξέρουν τι να κάνουν.
    Αυτά παθαίνει κανείς όταν δεν έχει μέτρο και όταν έχει φιλοδοξίες αναντίστοιχες με το πολιτικό μπόι και τις εμπειρίες του...
    Και αυτά παθαίνουν οι παρατάξεις που ενώ δεν έχουν τις υποδομές σε ανθρώπινο δυναμικό, επιμένουν να αναζητούν μεταξύ τους τον επικεφαλής, αντί να το δουν ως ευκαιρία να ανοιχτούν στην κοινωνία και σε άλλες δυνάμεις που τους έφερναν πολλαπλά οφέλη... Γνώση, εμπειρία, εκλογικά και πολιτικά οφέλη, κύρος, επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγα ανυπομονοι,μη βιαζεστε,πισω εχει η αχλαδα την ουρα,οπως λενε και στο χωριο μου.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΦΙΑΛΟΙ,δηλ.ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΤΟΥΣ.Οσο για τον κ.Μαλλιο ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΒΕΛΟΝΙ.

      Διαγραφή