Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Σοβαρή ήττα! (video)

Μια σοβαρή ήττα υπέστη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο η διοίκηση του δήμου, καθώς απορρίφθηκε ομόφωνα (!) το 8ο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης. Υπέστη σοβαρή ήττα, για πολλούς λόγους: Πρώτον, διότι
ήδη από τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σαφή σημάδια ότι σύσσωμη η αντιπολίτευση θα επετίθετο στη διοίκηση. Δεύτερον, διότι ο αρμόδιος αντιδήμαρχος που έπρεπε να εισηγηθεί το θέμα, απουσίαζε λόγω ασθενείας. Και τρίτον, διότι, όπως συνήθως, δεν υπήρχε μια δομημένη σειρά απαντήσεων της διοίκησης στις μομφές της αντιπολίτευσης. Η δήμαρχος βέβαια έδινε απαντήσεις, αλλά το κλίμα στο συμβούλιο ολοένα και βάραινε για τη διοίκηση. Είναι σαφές ότι το θέμα έπρεπε είτε να αποσυρθεί εξαρχής λόγω απουσίας του αρμοδίου αντιδημάρχου, είτε να αποσυρθεί στα πρώτα στάδια της συζήτησης.
Δείτε το σχετικό βίντεο:

6 σχόλια:

  1. Καμία απάντηση από τον Χαρούλη μόνο τα λόγια ενός νεκρού που άκουσε ο Κοπελούσος. χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κοπελούσος είναι η μετεμψύχωση της μαντάμ Μπλαβάτσκυ. Μιλάει με νεκρούς και προβλέπει το μέλλον.

      Διαγραφή
  2. Εκδοσεις Οικοδομικων Αδειων,
    "ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ Α/ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΣΘΕΝΕΙΑ(ΑΛΗΘΙΝΗ;;;)
    Η ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ(για την συνοχη της ομαδαςδιοκησης )
    Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΔΕΙΙΓΜΑ
    Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΨΑΛΕΙ ΣΤΟ "ΦΙΛΑΣΘΕΝΟ" Α/ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗ ,ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΠΕΦΥΛΑΞΕ
    ΤΟ(πρακτικά ορθό) ΑΙΤΗΜΑ-ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΑ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ τα τελευταια χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kαλά τα λέτε, αλλά προφανώς δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτή την πλειοψηφία, ούτε και υπήρχε όταν ήταν όλοι μαζί, που να έχει/είχε τα προσόντα ή την διάθεση να την υπερασπιστεί! Ανίκανοι, άσχετοι, σέρνονται δώθε κείθε για ένα μισθό ή μια... καλύτερη προοπτική. Και τα... περί ασθένειας του αντιδημάρχου, τα ακούω βερεσέ, ακόμη κι αν εμφανιστεί ο ασφαλιστής του και προσκομίσει ιατρικές βεβαιώσεις... Ξέρουμε πως γίνονται αυτά όταν θέλει κανείς.
    Δεν υπήρχε όμως κανείς να πει π.χ. ότι όλος ο β΄ όροφος του δημαρχείου της Φιλαδέλφειας είναι παράνομα κλεισμένος από τον Γρετζελιά και ποτέ δεν μίλησε κανείς, ούτε από τους επόμενους δημάρχους. Και οι πολεοδομικές παραβάσεις δεν περιορίζονται σε αυτό...
    Ας μην ξεχνάμε πως πλησιάζουν οι εκλογές οι οποίες μάλλον δεν θα μετατεθούν, και επομένως πρέπει μερικοί... να εξηγήσουν την μεταγγραφή που στο παρασκήνιο έχουν συμφωνήσει... ή να αναλάβουν την αρχηγία του συνδυασμού. Μια καλή δικαιολογία, είναι διαλύθηκε ο συνδυασμός, ή έκανε ρουσφέτια και δεν το άντεχα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΑ Ο ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΟΤΣΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΑΚΗ? ΠΩΣ ΨΗΦΙΣΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή