Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Καμίνι και σήμερα



Ηλιοφάνεια και ζέστη σε ολόκληρη τη χώρα, με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών τις θερμές ώρες της ημέρας στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας περιμένουμε σήμερα. Η θερμοκρασία και σήμερα θα
παραμείνει σε υψηλά επίπεδα αγγίζοντας κατά τόπους ακόμα και τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Πιο αναλυτικά:
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 35 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 35 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 20 έως 37 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 22 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 35 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Καλό και ζεστό καιρό περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 37 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη θα επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Οι άνεμοι ασθενείς δεν θα ξεπεράσουν τα 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως και 35 βαθμούς ενώ κατά τόπους στη Μακεδονία θα φτάσει ακόμα και τους 37 βαθμούς.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά τμήματα. Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν ασθενείς έως και 4 μποφόρ και αργότερα θα στραφούν σε δυτικοί, βορειοδυτικοί εντάσεως έως και 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε υψηλά επίπεδα θα κυμανθεί από 20 έως και 36 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι μεταβλητοί, δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως και 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ κατά τόπους πιθανόν να φτάσει και τους 38 βαθμούς.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου , περιμένουμε αίθριο καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, ισχυροί εντάσεως έως και 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς Κελσίου.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου