Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται Η ΑΛΗΘΕΙΑ- Κυκλοφορεί την παραμονή της εθνικής εορτής!

Η εφημερίδα μας, Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα είναι στα χέρια μας την 27η Οκτωβρίου και το μοίρασμά της στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα θα αρχίσει αμέσως μετά την αργία- εθνική εορτή. Έτσι συμπληρώνεται με το έντυπο, η παρουσίαση του νέου μοντέλου ενημέρωσης στην πόλη μας που ξεκίνησε μόλις πριν λίγες μέρες με αυτό το blog. Η Νέα Φιλαδέλφεια και η Νέα Χαλκηδόνα περνούν σε άλλη εποχή, καθώς θα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης από το blog μας εδώ, και παράλληλα κάθε 15νθήμερο οι εξελίξεις και όσα σημαίνουν για τον τόπο θα δημοσιεύονται στην έντυπη ΑΛΗΘΕΙΑ.


Το πιο σημαντικό είναι ότι αποζητούμε ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ να γίνετε οι ρεπόρτερ μας, να μας στέλνετε νέα, ειδήσεις, εκτιμήσεις για την περιοχή που ζείτε ή εργάζεστε στην πόλη. Στηριζόμαστε σε όλους ΕΣΑΣ, όχι μόνο για το ρόλο του αναγνώστη, αλλά και του ανθρώπου που ζει κάτι και ενημερώνει γι αυτό τους συμπολίτες του.

Ξεκινάμε μαζί, ξεκινάμε δυνατά.

2 σχόλια:

  1. "Έρχεται Η ΑΛΗΘΕΙΑ- Κυκλοφορεί την παραμονή της εθνικής εορτής!"

    Της ...εθνικής εορτής. Μάλιστα...

    Φαντάζομαι ένα από τα πρώτα σημεία που θα διανεμηθεί θα είναι τα γραφεία του ΛΑΟΣ, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φαντασία σας είναι εξαιρετικά περιορισμένη. Να το κοιτάξετε, μην το αφήσετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή