Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Η επίσημη ενημέρωση του Δήμου για το γήπεδο της ΑΕΚ


Από το Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου. Θα θέλαμε όμως να παρατηρήσουμε ότι για αυτό το μείζονος σημασίας ζήτημα, καλό θα ήταν να είχαμε ενημερωθεί ως τοπικός τύπος, να είμασταν εκεί, ίσως να ρωτούσαμε κάποια πράγματα που τα έχουμε ως ερωτηματικά τους ιθύνοντες της ΑΕΚ, και γενικότερα η παρουσία του τοπικού Τύπου σε τέτοιες εξελίξεις θεωρούμε ότι είναι καθοριστική. Ήδη η συζήτηση για το
γήπεδο της ΑΕΚ γίνεται στο blog μας ασύντακτα, με την έννοια ότι ο καθένας λέει τη γνώμη του, χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για το τι συμφωνήθηκε, σε ποια φάση βρίσκεται η υπόθεση, ποιες δυσκολίες συναντά και, συνεπώς, με ποιο τρόπο η τοπική κοινωνία της πόλης μας θα μπορούσε να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια. Άλλη μια ευκαιρία χαμένη. Μακάρι να είναι η τελευταία. Το Δελτίο τύπου του δήμου έχει ως εξής:

Τη Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2011, διεξήχθη κοινή σύσκεψη μεταξύ της Δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κας Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη, του προέδρου της ΠΑΕ Α.Ε.Κ., κ. Σταύρου Αδαμίδη και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., κ. Θανάση Μιχαήλ, στο Δημαρχείο της πόλης της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Αφού συμφωνήθηκαν οι όροι του μνημονίου συνεργασίας, αποφασίσθηκε η από κοινού υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., με τον όρο της προτέρας εγκρίσεως του μνημονίου από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης της Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος και των Διοικητικών Συμβουλίων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ.

Επίσης, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γενικός γραμματέας της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ., κ. Βασίλης Τόγελος, ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, κ. Γιάννης Βούρος, ο ειδικός συνεργάτης του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, δικηγόρος, κ. Γιώργος Νούλας και ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. από το δικηγορικό γραφείο του κ. Σαραντίτη.

Μετά το πέρας της κοινής σύσκεψης, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος δήλωσε τα εξής:

«Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της, βρίσκεται δίπλα στη μεγαλύτερη ομάδα της πόλης και μίας από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, την ΑΕΚ. Στηρίζουμε και συνεπικουρούμε τις προσπάθειες των διοικήσεων της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Κ. για την ανέγερση του γηπέδου στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς πιστεύουμε ότι πρόκειται για κορυφαίο αναπτυξιακό έργο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για τους όμορους Δήμους».

57 σχόλια:

  1. Άλλα ντάλα κουτρουβάλα της Παρασκευής το γάλα...

    Η δήμαρχος όχι μόνο είναι στην Νέα(!) Φιλαδέλφεια ακόμη, όχι απλά γράφει αυτούς που μπορούν να την στηρίξουν και ουσιαστικά την στηρίζουν που είναι ο τοπικός ηλεκτρονικός και έντυπος τύπος,

    ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙ "... ότι πρόκειται για κορυφαίο αναπτυξιακό έργο όχι μόνο για την πόλη μας, αλλά και για τους όμορους Δήμους"

    Οπότε ας μην περιμένουμε να δούμε τίποτε το άξιο λόγου από αυτήν την δήμαρχο...

    Το σίγουρο είναι πως άλλη μια φορά δεν πρόκειται να υπάρξει γήπεδο στην πόλη μας!
    Προκύπτει από το παρελθόν και την αδυναμία που εμφανίζουν οι συντελεστές του μνημονίου...
    Βεβαίως κοιμάμαι ήσυχος για τα συμφέροντα του δήμου αφού παρών στην συζήτηση ήταν κι ο... παραλίγο συμπαραστάτης του δημότη κ. Νούλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kύριε Σεϊτανίδη κρίνοντας από την σύνθεση μην δίνετε σημασία.
    Εδώ δεν κλήθηκαν συνεργάτες όπως ο Κότσιρας εσάς θέλατε να καλέσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχάριστο ακούγεται αρκεί να μην μείνουμε στα λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν εξαιρέσει κανείς τους θεσμούς που εκπροσωπούν και κρίνει τα πρόσωπα νομίζω πως έλειπε ο Βαρνής!

    Αντρέα μου συχώρεσε μου το σχόλιο αλλά ως αθλητικός και τοπικός παράγων που είσαι είχες κάθε δικαίωμα να παρευρεθείς στην συνάντηση γιατί ασφαλώς γνωρίζεις πολλά περισσότερα από τον κάθε αλεξιπτωτιστή που κουβέντιαζε στον αέρα για λαϊκή κατανάλωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατσακιώρης Θωμάς2 Αυγούστου 2011 στις 7:28 μ.μ.

    Δεν νομίζω,πως, η ανακοίνωση της κυρίας Δημάρχου ,μας έκανε περισσότερο σοφούς.Πέραν των ονομάτων και της φωτογραφίας ,ουδέν νεότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα οι νομικοι συμβουλοι της Νεας Φιλαδελφειας που ήταν;

    Ο κ. Νουλας θα γνωματευσει για το Δημοτικο Συμβούλιο;



    Το ψαρι .... απο το κεφαλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατσακιώρης Θωμάς2 Αυγούστου 2011 στις 9:14 μ.μ.

    Επανέρχομαι, προκειμένου εκφράσω μία απορία,πληροφορήθηκα στο αποψινό δελτίο ειδήσεων ,οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ ψάχνει χρήματα για μεταγραφές,τα οικονομικά του Δήμου είναι γνωστά ,προς τι το μνημόνιο και ποιος θα βάλει χρήματα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Κατσακιώρης Θωμάς
    Είναι προφανές ότι το μνημόνιο αυτό εκφράζει τη βούληση όλων των μερών (ΠΑΕ, Ερασιτεχνική, Δήμος) για τη δημιουργία γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Όλα τα άλλα είναι προς επίλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ..ΑΡΝΗΣ, ΝΑΙ Ο ..ΑΡΝΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;
    ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ!ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΣΤΗ ΦΩΤΟ ΕΝΑ ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΛΟΜΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μετα το ναυαγιο των μαρμαρων παμε για την επομενη αρπαχτη.Αποντες απο την συνθεση η Τζωρτζελα,η Τατιανα κ ο Λιοσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Διαμαντη, δεν λες εκει στο κομα να μαζεψουν λιγο τη γιατι σε λιγο καιρο προβλεπω να πεφτουν σφαλιαρες ανεξαρτητως πολιτικου χωρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Λιόσης είναι με την Αγιά Σοφιά του τίγρη...

    χαχαχα!

    Ποιοι φροντίζουν για το μέλλον μας χωρίς να μας ρωτούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ειναι αληθεια οτι ο Νουλας παιρνει 42000 το χρονο για τις υπηρεσιες του στον δημο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ναι, αλήθεια είναι.
    Είναι πολλές οι υπηρεσίες που προσφέρει και πρέπει να αμοιφθεί ανάλογα, ο άνθρωπος.

    "Όλοι, κουτσοί-στραβοί, στον Άγιο Παντελαιήμονα"!

    Αλλά αυτό βρε παιδιά, να μην κληθεί ο Κοτσιράκος στην σύσκεψη για την ΑΕΚ, πως να το εκλάβουμε?

    Πολλή εκτίμηση έχει η Έφη στα στελέχη της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλήθεια είναι αδελφέ και δεν είναι όλα...

    Αλλά αφού δεν εκλέχτηκε ακόμη βουλευτής κάπως πρέπει να χρηματοδοτήσει τον προεκλογικό του αγώνα ο άνθρωπος ξεκούραστα και με δημόσιο χρήμα!

    Όχι σαν κι εμάς τα κορόιδα που μας κόβουν κι αυτά που παίρναμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι τεράστιο σφάλμα που δεν κάλεσε τον Κότσιρα η δήμαρχος και σίγουρα θα το καταλάβει αργά...
    Ο Κότσιρας είναι ο μόνος που θα μπορούσε να την προστατεύσει από τις κακοτοπιές για το γήπεδο αλλά και για τον δήμο συνολικότερα...
    Αν ζούσε ο Αποστολάκης ασφαλώς θα είχε αξιοποιήσει αυτό το μεγάλο τοπικό κεφάλαιο που ακούει στο όνομα Κότσιρας και από φόβο οι δήμαρχοι μην ξεχωρίσει τον κρατούν στο περιθώριο...
    Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ο άνθρωπος που άλλαξε τους συσχετισμούς στην πόλη αποχωρώντας από τον Κόντο και τραβώντας σαν μαγνήτης σειρά άλλων υποψηφίων και ανοίγοντας διάπλατα την πόρτα της Φιλαδέλφειας στον αείμνηστο Αποστολάκη!
    Αν δεν είχε τολμήσει ο Κότσιρας δήμαρχος θα ήταν ο αποτυχημένος Κόντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:17 ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 2.12 Διακρινω μια μικρη ειρωνια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παιδιά, πλάκα κάνετε.

    Προσπαθείτε να μας διασκεδάσετε, εμάς που είμαστε ακόμα στην πόλη και δεν έχουμε φύγει διακοπές.

    Ο Κότσιρας μεγάλο κεφάλαιο?
    Σιγά παιδιά, θα σκίσετε κανένα καλσόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καμιά πλάκα δεν γίνεται για τον Κότσιρα!
    Επειδή δεν βγαίνει να πει όλη την αλήθεια στον κόσμο και είναι μετριόφρων δεν σημαίνει πως δεν είναι ο καλύτερος με διαφορά ανάμεσα τους...
    Ο Κότσιρας εκτός άλλων ήταν το καθοριστικό πρόσωπο που έβγαλε από την αφάνεια τον Κόντο στις πιο προηγούμενες εκλογές.
    Ο Κόντος καταλαβαίνοντας ότι τον έχει ανάγκη τον διόρισε Γραμματέα του συνδυασμού του και του ανάθεσε όλο τον σχεδιασμό της προεκλογικής δουλειάς και τον συντονισμό της ομάδας για τις εκλογές!
    Όταν είδαν όμως μερικοί ότι αποτελεί κίνδυνο για τις επιδιώξεις τους και βρίσκεται επικίνδυνα κοντά στον Κόντο πίεσαν ασφυκτικά και υποχρέωσαν τον Κόντο να τον αντικαταστήσει!
    Αλλά στο μεταξύ είχε κάνει όλη την δουλειά υποδομής πάνω στην οποία βασίστηκε ο Κόντος για να πάρει τις εκλογές.
    Απόδειξη της προσφοράς του είναι ότι μόλις έφυγε από τον συνδυασμό Κόντου χάσανε τις εκλογές γιατί κανείς τους δεν είχε τις οργανωτικές αρετές και το καθαρό μυαλό στην μάχη που είχε ο Κότσιρας!
    Όταν πήγε στον Αποστολάκη έγινε περίπου το ίδιο. Τίποτε δεν έκανε ο αείμνηστος στην Φιλαδέλφεια χωρίς να τον συμβουλευτεί και να πάρει την έγκριση του. Στην ουσία ήταν άτυπα ο νούμερο 2 του συνδυασμού! Αλλά και στην συνέχεια πάντα ήταν πρωταγωνιστής και αυτό φαίνεται ακόμη από το γεγονός ότι αυτός διαχειρίστηκε άψογα την βραδιά της νίκης και εμφανίζεται και στις φωτογραφίες δίπλα στην δήμαρχο που μιλάει στον λαό της!
    Σε δυο συνδυασμούς λοιπόν με νικητές και τους δυο συνδυασμούς κανείς άλλος δεν μπόρεσε και δεν μπορεί να το κάνει…
    Είναι προφανές ότι η πλευρά που στέκεται ο Κότσιρας δείχνει και τον νικητή των εκλογών!
    Το καλύτερο όμως που έχει να κάνει ο ίδιος μετά από δύο επιτυχημένες θητείες και την εμπειρία που έχει αποκτήσει, είναι να μην ξανατρέξει πίσω από κανέναν και να κατέβει επιτέλους επικεφαλής συνδυασμού για να δείξει πως αλλάζουν τα πράγματα στην πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5:43 ΚΑΛΟ!!Πες και το αλλο με το Τοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5.43 κανε λιγο υπομονη, το νομοσχεδιο για τα ναρκωτικα δεν ψηφιστηκε ακομη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προφανώς τα παπαγαλάκια της εξουσίας έκαναν παρέμβαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τον Κότσιρα θα τον εμπιστευόμουν κι εγώ με κλειστά μάτια για δήμαρχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλά αφού είναι τόσο μεγάλος ο Κότσιρας, πώς και ανέχεται να παίζει τα lego του με όλο αυτό το χαρμάνι από άσχετους, βρωμιάρηδες (δεν εννοώ το κορμί τους, αλλά τους δρόμους) και επικίνδυνους?

    Παυλάρα μου εσύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ανώνυμος 5 43 μμ

    "...άψογα την βραδιά της νίκης και εμφανίζεται και στις φωτογραφίες δίπλα στην δήμαρχο που μιλάει στον λαό της!..."

    παιδιά μιλάμε πάντα για την χήρα, ή για τον Εθνάρχη Μακάριο?

    Γιατί η χήρα δεν βλέπω να μπορεί να αρθρώσει και πολλές λέξεις μαζί.
    Άσε τα εκφραστικά λάθη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν ο Γρετζελιάς καταφέρει να παραιτήσει την χήρα ο μόνος που μπορεί να πάρει στις πλάτες του την Νέα Προοπτική και να της ξαναδώσει προοπτική είναι ο Κότσιρας γιατί μπορεί να ενώσει τον συνδυασμό, να τον οργανώσει, να τον κατευθύνει, να βάλει στην θέση του τον Παντελή και την αντιπολίτευση!
    Τόπο στο νέο αίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνώ απόλυτα θα πρόσθετα μόνο και τον τύπο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!
    Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΝΗ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ!
    ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Έχετε λυσσάξει τα παπαγαλάκια του Κόντου και του Λιόση μαζί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΤΣΙΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΙΟΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το σωστό είναι πως ο Λιόσης είναι το παπαγαλάκι από αυτούς που αναφέρονται...
    Γρετζελιάς - Τομπούλογλου είναι δελφίνοι... χωρίς ελπίδα της εξουσίας της κ. Αποστολάκη!
    Δεν είναι μακριά η στιγμή που θα δούμε τον Παύλο στο τιμόνι, διαφορετικά πράγματι το καράβι θα βουλιάξει όσους συνεργάτες κι αν πάρει η δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μακάρι να γίνει ο Κότσιρας δήμαρχος να δούμε άσπρη μέρα στην πόλη!
    Θα είναι η ένδοξη φυσική συνέχεια του Τρυπιά και του Σταματιάδη κι όπως είναι νέος θα μείνει δήμαρχος για πενήντα χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΑΚΑΡΙ! ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΞΕΡΕΙ ΑΠ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΥΛΟΥΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Παυλαρα μαζεψε τους Ταβερνιαριδες της Πολης και ζητα τους να βοηθησουν τ αθλητικα σωματεια,
    Μονο εσυ εχεις τον τροπο να τους πεισεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ώστε ο κουτοπόνηρος Κόντος είχε βάλει τον αδελφό του στον αθλητικό οργανισμό για να έχει να λέει μετά!
    Γιατί είναι γνωστό ποιος διορίζει τις διοικήσεις των νομικών προσώπων...
    Αλλά ευτυχώς ο Κότσιρας δεν μασάει από γλύψιμο ούτε πέφτει σε παγίδες...
    Τράβα μπροστά Παύλο κι άφησε τους να τρώνε την σκόνη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αρέσει ή όχι σε μερικούς... επόμενος δήμαρχος θα είναι ο Παύλος!
    Να δούμε μετά κάτι ψευτόμαγκες σταυράκηδες που θα πάνε να κρυφτούν...
    Και τι κουράγιο θα έχουν να γράφουν ανώνυμα και να λοιδορούν στα blogs!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο κοντος επειδη ειναι κουτοπονηρος ,
    δεν εβαλε τον αδελφο του σε νομικο προσωπο για να μη δωσει δικαιωμα για σχολια!

    Ο παυλαρας επειδη ειναι πονηροκουτος εβαλε τον αδελφο του στον αθλητικο οργανισμο γυμναστη να βγαλει μεροκαματο εις βαρος αλλων,κι εγινε ρομπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αμάν ρε κοντικοί κρυπτοπασόκοι τι φόβος είναι αυτός που έχετε με τον Χάρη!
    Πίσω από ότι σας πονάει τον βλέπετε φάντασμα που σας απειλεί!!!
    Άντε σπίτια σας αφού φοβάστε τόσο πολύ να μας αφήσετε ήσυχους να δημιουργήσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 1400 ευρο

    Δεν λέτε κουβέντα για τον Κόντο που από τον καιρό του Σταματιάδη έβαλε την αδελφή της γυναίκας του αδελφού του στο Πνευματικό κέντρο, τις προσλήψεις αθλητών του Ιωνικού τότε στον δήμο για να μην χρεώνεται ο σύλλογος αλλά να χρεώνεται ο δήμος και να κάνουμε και τα ρουσφέτια μας...

    Ούτε τον προσωπικό φωτογράφο και δήθεν δημοσιογράφο που φρόντιζε την εφημερίδα που εκδιδόταν με έξοδα του δήμου επί Σταματιάδη αλλά με τον Κόντο να κάνει κουμάντο ο οποίος προσλήφθηκε λόγω της πολιτικής γνωριμίας και της προσωπικής φιλίας με τον Σταυράκη σκανδαλωδώς και κοπροσκύλιαζε στην πόλη με μόνιμα κρεμασμένη μια φωτογραφική μηχανή ως αργόμισθος! Αρνιόταν δε πεισματικά να εργαστεί όταν ανέλαβε ο Γρετζελιάς δήμαρχος και τον βαρύνει η σκανδαλώδης διαχείριση του τότε στεκιού νεολαίας που από πλευράς δήμου συμπτωματικά... είχε ο Σταυράκης

    Ούτε για πρώην εργαζόμενους στις επιχειρήσεις που διευθυντές ήταν-είναι οι αδελφοί κοντοι και βρέθηκαν εργαζόμενοι στον δήμο ένας δε εξ αυτών σύμβουλος του Σταυράκη!!!
    Εκτός από τους ίδιους μιλάνε και τα ένσημα...

    Βεβαίως δεν ξεχάσαμε πια σχέση είχε με τον Σταυράκη η πρόεδρος του ΚΑΠΗ στην τελευταία θητεία Σταματιάδη και πρώτη του Γρετζελιά γιατί είναι προ πολλού μακαρίτισσα!

    Να συνεχίσουμε τον μακρύ κατάλογο πελατειακών σχέσεων, ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού που χαρακτηρίζει τον βίο και την πολιτεία του Σταυράκη;
    Να μιλήσουμε και για το Πνευματικό κέντρο την ευθύνη του οποίου επίσης τότε είχε;
    Ρένα πότε θα μιλήσεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Γιατί είπε κανείς τίποτε για τον Χάρη που αν είχε εκλεγεί δήμαρχος (πράγμα που δεν μπορεί να συμβεί φυσικά...) θα έκανε αντιδήμαρχο τον αδελφό του;
    ή την πρόσληψη του Γιαννάκη στην ΕΥΠ;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Μικρογραφία του πολιτικού στερεώματος είναι ο δήμος μας.
    Ο Γρετζελιάς δεν έφερε με... μετατάξεις την γυναίκα και την αδελφή του στον δήμο, τις οποίες στην συνέχεια έχρισε διευθύντριες και αν και δούλευαν τις λιγότερες ώρες απ΄ όλους και πήγαιναν στην δουλειά όποτε ήθελαν τους έβαζε τις περισσότερες υπερωρίες από όλους!
    Επί Γρετζελιά δεν προσλήφτηκαν η κόρη του Κουφόπουλου που μετά πήγε με τον Αδαμόπουλο και στην συνέχεια με τον Κόντο, η κόρη του Δαϊσπαγγου, η κόρη του Ζέρβα, ο γιος του Γιολδάση, η ανιψιά της Κοσμά, η κόρη του Γκαγκάρα και πόσοι άλλοι με απόλυτη αξιοκρατία... βεβαίως βεβαίως

    Η κατάσταση έχει βρωμίσει όσο δεν παίρνει και τα ίδια ας τους πούμε πρόσωπα... κάνουν κουμάντο και μοιράζονται την εξουσία και τα καλά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πάρε τον ένα και χτύπα τον άλλο κι όλοι μαζί χτυπάνε μια χήρα γυναίκα γιατί δεν έχει την... εμπειρία τους!
    Ουστ υποκριτές! Τέτοια εμπειρία δεν την θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμε 11.50΄

    γιατί τώρα μόλις ανέλαβε η νέα διοίκηση ποιαν έκαναν διευθύντρια του δήμου την άλλη μέρα;

    Την σύζυγο Γρετζελιά!

    Η αδελφή του έχει βγει στην σύνταξη αλλιώς κι αυτή θα ήταν η β΄ διευθύντρια του δήμου ξανά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. αυτή η φράση "μια χήρα γυναίκα" μου θυμίζει εκείνο το "κρίμα γιατί είναι ορφανό παιδί".

    Μόνο που το ορφανό παιδί πράγματι έχει ανάγκη προστασίας για να ζήσει.

    Μια χήρα από τι πρέπει να προστατευτεί?
    Μια "χήρα γυναίκα" έχει και αυτή ανάγκη προστασίας αν δεν έχει να φάει.

    Η κυρία για την οποία συζητάμε, έχει τέτοια ανάγκη?
    Αν έχει, να βάλουμε όλοι το κάτι τις μας να την βοηθήσουμε την κακομοίρα.

    Ξέρετε ότι έχουμε πολλές χήρες στην Ελλάδα.
    Μια καλή λύση θα ήταν να τις διόριζε το Υπουργείο Εσωτερικών Δημάρχους.

    Η κυρία το είπε καθαρά.
    Δεν είμαστε στην Δημαρχία από χόμπυ.
    Άλλατις η χήρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Πολύ ωραία λοιπόν.

    Να φάνε την χήρα οι άπληστοι λυμεώνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χήρα ξεχήρα η γυναίκα σημασία έχει ότι υπάρχουν κάποιοι... που έχουν συστηματική παρουσία ή με διαλείμματα αλλά συστηματικοί... που θέλουν να νέμονται την εξουσία (αυτοί θα ξέρουν γιατί...) κι όποιος εκτός των γνωστών "οικογενειών" βρεθεί πέφτουν όλοι μαζί να τον φάνε!
    Τους βαρεθήκαμε πια καιρός να του δίνουν οι... έμπειροι και οι γνώστες... του αντικειμένου!
    Μήπως οι έμπειροι... και γνώστες… τι περισσότερο και καλύτερο έκαναν τόσα χρόνια;
    Σε τελική ανάλυση ας φάει και κανένας άλλος γλυκό ψωμί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλά όλα αυτά αλλά στο παρασκήνιο δουλεύει εντατικά εκείνος ο Λιοσπούτιν με όργανο τον Κουτσάκη που του έχει υποσχεθεί (εδώ γελάνε) να τον χρίσει επόμενο δήμαρχο(!) χωρίς να καταλαβαίνει ότι τον δουλεύει καθώς δεν γνωρίζει ότι πριν από κάθε εκλογές δουλεύει μερικούς κάθε φορά διαλέγοντας στο τέλος αυτόν που θα διαθέσει το περισσότερο χαρτί και υποσχέσεις για την συνέχεια…
    Μέσω Κου(κου)τσάκη λοιπόν προσεγγίζει την χήρα ως προστάτης της και ταυτόχρονα προσπαθεί να διασπάσει τον συνδυασμό ώστε να κάνει τα παιχνίδια που θέλει με άνεση!
    Έτσι δουλεύει και τον άλλο τον αφελή που πλασάρετε για δήμαρχος τον Παυλάκη και τον άλλο αφελή γιατρό από την Χαλκηδόνα της φροντίδας… που ήδη τον δούλεψε, τον εξέθεσε και τον έκαψε στις τελευταίες εκλογές λόγω Κόντου, και κάποιους ακόμη Παπακώστηδες κλπ. Αλλά μην ξεχνάμε πως έκαψε και τον Χάρη που στις τελευταίες εκλογές του έδωσε περισσότερο χαρτί αλλά δεν τον προτίμησε με αποτέλεσμα να τον ρίχνει στις… δημοσκοπήσεις και να λέει σε όλους ότι δεν έχει πιθανότητες εκλογής στερώντας του έτσι σοβαρές υποψηφιότητες όπως του Γατσούλη και άλλων που θα του έδιναν αέρα νίκης!
    Άμα δει προκοπή αυτός ο τόπος με τέτοιους παπατζήδες που κανονίζουν στο παρασκήνιο τις τύχες της πόλης να μου τρυπήσετε την μύτη…
    Για περισσότερες πληροφορίες ρωτήστε και τον Ζησιμάτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Χαχαχα! κλαπς κλαπς (ατέλειωτα χαχανητά και παλαμάκια)

    Εξαιρετικό αυτό το "Λιοσπούτιν" απίστευτη (αλλά ρεαλιστικότατη) έμπνευση!

    Όμως δεν είναι μόνο εκείνοι που αναφέρεις αφελείς, αλλά και ο ίδιος καθώς σε στενό κύκλο εκφράζει την βεβαιότητα ότι θα κάνει τον γιο του δήμαρχο Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας!!!
    Μάλιστα το λέει και στο παιδί και τον προετοιμάζει για να αναλάβει καθήκοντα!!!

    Για τέτοιο ψώνιο μιλάμε...

    Απλά αυτό είναι ένα μέτρο για το πόσο αφελείς είναι οι άλλοι που τους δουλεύει…
    Κι όσοι θα κάνουν ουρές ξανά στις εκλογές για να τους… βοηθήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. δεν φταιει ο λιοσπουτιν , αλλα η καστα των ηλιθιων...που θεωρουν γκουρου εναν, ΚΟΠΡΙΤΗ!
    μπραβο σε αυτον που ΤΟΝ ΞΑΠΛΩΣΕ πριν απο χρονια!
    ''οσοι ΔΕΝ εμαθαν απο το παρελθον ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να το ξαναζησουν''ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Συζητησούλες με μια ΑΕΚ που χρωστά στο Δημόσιο 109 εκατ. ευρώ παρακαλώ!
    Μέρα με τη μέρα η πρώτη κυρία και το επιτελείο της κερδίζουν σε αξιοπιστία, έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει πτωχεύσει από τότε που είχε υπαχθεί με τον Ντέμη στο άρθρο 44 και γλύτωσε την κάθοδο στην Δ΄ κατηγορία!
    Ήταν το ίδιο διάστημα που ο Κόντος πτώχευε σταθερά και συστηματικά τον δήμο αυξάνοντας δραματικά τα χρέη του...
    Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ δεν έχει λεφτά για τίποτα και είναι καταχρεωμένη με πάνω από 4.000.000 ευρώ στον εργολάβο που γκρέμισε το γήπεδο και είχε ξεκινήσει τις εκσκαφές!
    Αυτό που λένε δηλαδή κακό συναπάντημα μαζεύτηκε για να κοροϊδέψει οπαδούς και ψηφοφόρους όπως οι προηγούμενοι...
    Με τον νου πλουταίνει η κόρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή