Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ο "άλλος" προεκλογικός αγώνας του Σταύρου Κόντου

Την ώρα που οι δυο κύριοι αντίπαλοί του, Γιώργος Αποστολάκης και Χάρης Τομπούλογλου έχουν επιδοθεί σε μπαράζ περιφερειακών εκδηλώσεων (σχεδόν μέρα παρά μέρα μιλάνε στις γειτονιές της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας) ο τρίτος βασικός διεκδικητής του δημαρχιακού θώκου, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος επιλέγει έναν "άλλο" προεκλογικό αγώνα, χωρίς περιφερειακές συγκεντρώσεις, αλλά με μπαράζ συναντήσεων κυρίως σε σπίτια και άλλους χώρους (εστιατόρια κλπ).

Πρόκειται για απόφαση υψηλού ρίσκου, που αναδεικνύει μια εκλογική στρατηγική εκ μέρους του επιτελείου Κόντου, την οποία εμείς -ίσως και άλλοι συνυποψήφιοί του- δεν έχουμε "διαβάσει". Το αποτέλεσμα της μεταπροσεχούς Κυριακής θα κρίνει αυτόν τον όχι συνηθισμένο αγώνα που έχει επιλέξει ο Σταύρος Κόντος.

1 σχόλιο:

  1. Ό,τι και να κάνει ο συμπαθής κατά τα λοιπά Σταύρος Κόντος, θα πάει τρίτος και καταιδρωμένος και θα πληρώσει την επιλογή του να στηριχτεί από το κόμμα του G.A.P. και της παρέας του (Μπιρμπιλογερουλάνοι κλπ.) που έστειλε τη χώρα στα δόντια του Δ.Ν.Τ.
    Οι εκλογές αυτές είναι ψήφος καταδίκης του ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή