Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Σοβαρά επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, με απολογισμό έναν τραυματισμένο φίλο της «Ένωσης». Συγκεκριμένα, περίπου 100 οπαδοί του «δικεφάλου του Βορρά», αφού δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα μπάσκετ της ομάδας τους με τον Πανιώνιο, πήραν τον δρόμο της επιστροφής με τα πούλμαν. Όμως… πάτησαν φρένο στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, εκεί όπου βρίσκονταν φίλοι της «Ένωσης» για τον ευρωπαϊκό αγώνα χάντμπολ της ομάδας τους με τη Μινσκ!

 Έξω από το κλειστό του Ιωνικού το… φιτίλι δεν άργησε να ανάψει και για αρκετή ώρα υπήρχαν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε οπαδούς των δύο ομάδων, που έχουν κόντρα και από πέρσι με τα όσα έγιναν στη Λαμία στο final four κυπέλλου στο χαντμπολ. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα έναν τραυματία φίλο της ΑΕΚ αλλά και έναν φωτορεπόρτερ, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και μάλιστα του εκλάπη και ο εξοπλισμός.

Πάντως, αρκετή ώρα μετά τα επεισόδια η αστυνομία έφτασε στην Εθνική οδό, όπου βρίσκονται τα πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη, και άρχισαν οι έρευνες για το συμβάν.
filadelfeia-xalkidona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου