Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Φωτορεπορτάζ από την ορκωμοσία της νέας δημοτικής Αρχής (5)

Απολαύστε τη δημοτική σύμβουλο Καίτη Παπανίκα με το ύφος της ηθοποιού, που έχει γίνει ως φαίνεται δευτέρα φύσις. Παρακολουθεί με προσοχή η επίσης δημοτική σύμβουλος Ευτυχία Παπαλουκά. Οι υπόλοιποι, γύρω- γύρω, παρακολουθούν την κυρία Παπαλουκά...

3 σχόλια:

  1. @ Φιλόσοφος

    Δεν το ανεβάζω το σχόλιο γιατί μπορεί να παρεξηγηθεί και να έχω νομικά τραβήγματα. Είναι ωραία γραμμένο, αλλά... λυπάμαι, δεν πάω στα δικαστήρια για κανέναν πλην του εαυτού μου. Ελπίζω να με κατανοείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Nicolás Gómez Dávila)

    "Οι πιο επικίνδυνες ιδέες δεν είναι αυτές που είναι λανθασμένες, αλλά αυτές που είναι εν μέρει σωστές"...(Nicolás Gómez Dávila)
    γεγονός που δεν ισχύει σε ότι έγραψα και το λογοκρίνεις!

    "Το ότι ανεχόμαστε δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό που ανεχόμαστε δεν αξίζει τίποτα παραπάνω"...(Nicolás Gómez Dávila)
    μήπως υπάρχει αμφιβολία?

    "Η διαύγεια του κειμένου είναι το μόνο αδιαμφισβήτητο σημάδι της ωριμότητας μιας ιδέας"...(Nicolás Gómez Dávila)
    ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει?

    Και για να τελειώνουμε:
    "Το να σκέφτεσαι όπως όλος ο κόσμος είναι μια συνταγή για ευημερία και για ηλιθιότητα"...(Nicolás Gómez Dávila)

    και:
    "Τα λόγια της αλήθειας είναι πάντα πικρόχολα...(Λάο Τσε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είμαι ειλικρινής. Κι εγώ αν παρευρισκόμουν στη σεμνή αυτή τελετή, στην Ευτυχία Παπαλουκά θα είχα καρφωμένα τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή