Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Έγιναν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος βιολογικών προϊόντων bio2

Στις 7.30 το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου καταστήματος βιολογικών και παραδοσιακών προϊόντων Bio 2 που βρίσκεται στη γωνία της Αγίας Τριάδος 7 με τον πεζόδρομο της Μυριοφύτου.

Το Βio 2 σας διαθέτει φυσικά συμπληρώματα, βότανα, βιολογικά καλλυντικά για τις κυρίες που προσέχουν ιδιαίτερα τη φροντίδα προσώπου και σώματος, αιθέρια έλαια, βιολογικά τρόφιμα για
όλους όσοι προσέχουν τη διατροφή τους και δεν τρών ό,τι κι ό,τι, παιδικές βιολογικές τροφές, παραδοσιακά προϊόντα κλπ

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι η κυρία Αντωνία- Μαρία Σαρδελή, που διευθύνει το κατάσημα, είναι διαιτολόγος και ειδικεύεται στην υγιεινή διατροφή που συνδυάζει την υγεία με την απώλεια βάρους.

Το κατάστημα είναι ανοικτό, αλλά τα "αποκαλυπτήρια" έγιναν σήμερα το απόγευμα, στη γωνία Αγίας Τριάδος 7 και Μυριοφύτου, κοντά στην πλατεία Πατριάρχου, λίγο μετά το ΙΚΑ (τηλ. 210-2585888). Να πάμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου