Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σταύρος Αδαμίδης: Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια











Η πρώτη συνάντηση με την νέα δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και τα μηνύματα που έρχονται από εκεί, είναι πιο αισιόδοξα από ποτέ. Ο Σταύρος Αδαμίδης (βρέθηκε στη συνάντηση με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη και Βασίλη Τόγελο), αποχώρησε από το δημαρχείο με ένα χαμόγελο, που προμήνυε θετικές εξελίξεις για τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη κουβέντα με τον δήμο. Κάτι που φάνηκε λίγο αργότερα και από τις δηλώσεις που πραγματοποίησε, στους εκπροσώπους που βρέθηκαν εκεί. «Ήταν μία πρώτη ενημέρωση μας στον δήμο και μία πρώτη γνωριμία με τη νέα δήμαρχο, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και την προσπάθεια που κάνουμε από κοινού. Θα γίνει άλλη μία συνάντηση την επόμενη εβδομάδα, στην οποία θα αναλύσουμε την δήμαρχο το πλάνο του γηπέδου».

Στην συνέχεια, αποκάλυψε κάποια από τα όσα ειπώθηκαν στην πρώτη συνάντηση, ενώ για πρώτη φορά εκφράστηκε τόσο έντονα η σιγουριά του Αδαμίδη, ότι το γήπεδο θα γίνει: «Νομίζω ότι η ΠΑΕ, η Ερασιτεχνική και ο δήμος, είναι ένα αρραγές μέτωπο στην προσπάθεια για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ενημερώσαμε τον δήμο ότι δεν θα είναι αποκλειστικά της ΑΕΚ, θα έχει και ένα πολιτιστικό κέντρο για τον δήμο και γενικώς θα λειτουργήσει προς όφελος όλης της πόλης. Με την Πολιτεία βρισκόμαστε σε συνεχείς επαφές, υπάρχουν και συναντήσεις που δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, υπάρχουν κάποια νομικά ζητήματα τα οποία εξετάζονται αλλά να είστε σίγουροι ότι προχωράμε με σταθερά βήματα και θα γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα έχουμε άλλη μία συνάντηση πριν τα Χριστούγεννα ενώ φυσικά γίνει ενημέρωση και ολόκληρου νέου δημοτικού συμβουλίου».

«Αιχμή του δόρατος για την ΑΕΚ»
 
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας Παύλος Κότσιρας, εκφράζοντας τους πολίτες του πρώην δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας, παραδέχθηκε ανοιχτά ότι το σχέδιο που εξετάζεται τώρα, είναι σαφώς πιο υλοποιήσιμο, τονίζοντας παράλληλα ότι η πλευρά του δήμου, όχι απλά θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της ΑΕΚ, αλλά θα είναι η αιχμή του δόρατος, για ένα έργο που θα βελτιώσει τις συνθήκες ζωής, όλου του κόσμου που ζει εκεί.
«Είχαμε μία πρώτη γνωριμία με την διοίκηση της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Το γήπεδο είναι πρώτιστης σημασίας για μας. Η ΑΕΚ είναι η ιστορία της πόλης μας θέλουμε και ελπίζουμε να καταφέρει να προχωρήσει το έργο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εμείς σαν δημοτική αρχή δεν θα είμαστε απλώς κοντά σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε η αιχμή του δόρατος για να μπορέσει να προχωρήσει αυτό το έργο. Ενδεχομένως παλιότερα να έγιναν λάθος χειρισμοί στο θέμα του γηπέδου, αυτή τη φορά υπάρχει συνεργασία και θέλουμε όλοι το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Προχωράμε χέρι-χέρι με την ΑΕΚ»
 
Εξερχόμενος από το γραφείο της δημάρχου, έκανε δηλώσεις και ο αντιδήμαρχος της Χαλκηδόνας, Ηλίας Γκρίτζαλης. Ο άνθρωπος που έχει βοηθήσει την ΑΕΚ, από πολλές θέσεις (έχει διατελέσει και πρόεδρος της γυναικείας ομάδας βόλει), μίλησε για τις διαφορές που υπάρχει ανάμεσα στο νυν σχέδιο αλλά και αυτό του Γιάννη Γρανίτσα, τονίζοντας πως πλέον όλοι μαζί, θα προχωρήσουν για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Προχωράμε χέρι- χέρι με την ΑΕΚ για να φτιάξουμε ένα έργο που θα αναβαθμίσει την περιοχή. Είναι σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος, πως το σχέδιο του κ. Αγιοστρατίτη, διαφέρει κατά πολύ από αυτό του κ. Γρανίτσα. Πλέον η δημοτική αρχή και η ΑΕΚ είναι μία γροθιά για την κατασκευή του νέου γηπέδου».
www.aek365.gr

8 σχόλια:

  1. Gia na doume.......oPantelis itan o mprostaris mazi me ton Granitsa gia na gkremisti o naos kai na mini i AEK tosa xronia xoris gipedo.......lete tora na valei 'plati' gia na ftiaxoun neo ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως... Αλήθεια, είμαι υποχρεωμένος να λέω την αλήθεια. Λοιπόν, δε νομίζω ότι ο Γρετζελιάς ήταν ο κύριος αίτιος για το ότι η ΑΕΚ έχει μείνει οκτώ χρόνια χωρίς γήπεδο. Δεν ξέρω αν θα βάλει πλάτη τώρα, αλλά τότε άλλοι ήταν οι αίτιοι για το ότι δεν έχουμε γήπεδο. Σε κάθε περίπτωση, πράγματι είμαστ επολύ κοντά στην υλοποίηση των ονείρων χιλιάδων ΑΕΚτζήδων. Θα επανέλθουμε αναλυτικά σε πολύ λίγες ημέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file ' aliteia ' apo oso thimame MONO o G.Tompouluglou eixe antiparate8i anoikta kata tou gkremismatos ....An 8umase eixe pretaxi ta skoupidiarika tou dimou gia na min perasoun oi mpolntozes kai o Gretzelias itan anoikta enantion tou......
    Fisika perimeno na do kai tis antidraseis tou Xari Tompouloglou sxetika me tis desmegseis toy sindiasmou tou proeklogika.......

    @ apokalipsi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. me ta 16,3 sremmata pou pairnei apo to dasos, opos exei idi dimosieythei, ti ginetai. tin proigoumrnin fora itan 3 kai den perase, tora?
    kala agapiti alitheia, den eftege o gretzelias gia to ektroma granitsa ?
    poios eftaige? mipos osoi den afisan na ginei to ektroma.
    den to pas kala kai nomizo oti osoi sou katamartiroun gia grafeio tipou tou dimou siga-siga dikaionontai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Ανώνυμοι

    Δεν με προσέχετε. ΔΕΝ είπα ότι ο Γρετζελιάς δεν ήθελε να κατεδαφιστεί το γήπεδο, είπα -κι επαναλαμβάνω- ότι δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος για το ότι επί 8 χρόνια η ΑΕΚ δεν έχει δικό της γήπεδο. Αφού θέλετε να γυρίσουμε πίσω, κανένα πρόβλημα: Λοιπόν είτε ήθελε ο Δήμος Φιλαδέλφειας είτε όχι, αν η ΑΕΚ (ΠΑΕ κι Ερασιτεχνική) ήθελε να γκρεμίσει το γήπεδο θα το γκρέμιζε. Ένα το κρατούμενο. Το γκρέμισμα, που ήταν μια απίστευτα αφελής ιδέα του Γρανίτσα, ακολουθείτο από την ένταξη της κατασκευής νέου γηπέδου στα Ολυμπιακά έργα, συνεπώς έπρεπε να κατασκευαστεί το νέο γήπεδο ΠΡΙΝ τους Ολυμπιακούς του 2004. Σωστά ως εδώ;

    Πάμε πιο κάτω: Για το ότι ο Κόκκαλης κατάφερε με τρόπους που μόνο εκείνος γνωρίζει να "προσπεράσει" την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων και τελικά η ανακατασκευή του ΔΙΚΟΥ μας γηπέδου να μη γίνει ούτε πριν ούτε μετά τους Ολυμπιακούς του 2004, είναι υπεύθυνος ο Γρετζελιάς;

    Τελευταία σημείωση: Ο Ανώνυμος που μου λέει ότι γίνομαι γραφείο τύπου του δήμου επειδή υπερασπίζομαι τον... Γρετζελιά, μάλλον ζει σε άλλη πόλη. Καλά ρε φίλε, δεν ήξερες, δε ρώταγες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file alitheia, den to leo mono ego gia to grafeio tipou to lene kai alloi, euxomai na kano lathos.
    exeis omos ena meionektima ston dialogo kai auto sto anagnorizo, omos ti na kanoume auto to kako-kalo poy exoun ta blogs.
    esena se kseroume esei emas oxi. adiko men alla etsi distixos einai ta pragmata.
    pantos ektimo tin prospatheia sou gia enimerosi, omos epeidi se ksero sou leo oti den sou paei o "filokibernitikos".
    akoma tipota lathos den exeis di kai pistepse me idi yparxoun arketa perierga pou simbainoun me tin nea dimotiki arxi.
    diloseis gia tin sinantisi me AEK den ekane i dimarxos, kotsiras kai krirzalis , apo tora kai sta eukola kribetai. perimenoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. file @alitheia me ta 16,3 stremmata pou grafei kapoios parapano . einai alitheia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Ανώνυμος των 7.31μμ
    Δεν με πειράζει, αγαπητέ, που εσύ με ξέρεις κι εγώ όχι. Αν με πείραζε θα έβγαζα ένα blog ανώνυμο -ξέρεις πόσες εκατοντάδες τέτοια κυκλοφορούν εκεί έξω;- το λήγουμε αυτό. Δεν ξέρω με ποιους συνομιλώ, αλλά εχω το δικαίωμα να ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ με ποιους μιλώ- ελπίζω αυτό το δικάιωμα να μου το αναγνωρίζεις. Πάμε παρακάτω.

    Ναι. Δεν βλέπω τίποτα στραβό ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ, πόσο δύσκολο είναι αυτό να γίνει κατανοητό; Ξέρεις που θα με βρουν κόντρα; Όταν έλθει η ώρα της μείωσηςτων δημοτικών τελών που ΟΛΟΙ πλην Κόντου είχαν υποσχεθεί προεκλογικά. Τότε φίλε μου ίσως φωνάζουμε μαζί, αλλά επειδή εσύ με ΞΕΡΕΙΣ ενώ εγώ απλώς σε ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ, δεν θα μπορώ να σου πω το αυτονόητο: Ότι κάποιον -εμένα εν προκειμένω- που γράφει δημόσια κι εκτίθεται με το όνομά του τον κρίνεις ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, και στο τέλος συνολικά. Λάθη θα κάνω, μη λέμε τώρα τα αυτονόητα. Στο πρώτο φύλλο της έντυπης "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" έγραψα ότι ο Κουτσάκης ανήκει στους... ανεξάρτητους της Νέας Προοπτικής. Όχι λάθος, λαθάρα. Εκεί, πες ό,τι θέλεις, μαζί σου κι εγώ. Εμένα με ενοχλεί να μου προσάπτει κανείς ιδιοτέλεια. Φίλε μου το blogάκι αυτό το διαβάζουν πάνω από 1000 άτομα τη μέρα, είναι μεγάλη η ευθύνη μου για να παίζω μικροπολιτικά παιχνίδια. Άντε, σταματάω εδώ, γιατί με πιάσαν τώρα τα υπαρξιακά μου και στα βγάζω στη φόρα. Για ένα μόνο πράγμα είμαι αποφασισμένος: Κανείς καλόπιστος να μην πει ποτέ το όνομά μου και να το συνοδεύει από Γενική Κτητική: Ο Διαμαντής του τάδε. Είμαι μόνο του πατέρα μου και της μάνας μου (αυτό είναι Γενική Αντικειμενική, όχι Κτητική). Και λάθη θα κάνω και αστοχίες. Αλλά ποτέ από πρόθεση.

    Εσύ, όμως, που αντιπολιτεύεσαι μια ομάδα ανθρώπων πριν καν ορκιστούν με επιχειρήματα της πλάκας (ποιος έκανε δηλώσεις μετά τη συνάντηση με τον Αδαμίδη), σκέψου μόνο ένα πράγμα: Θα σου άρεσε να είχες νικήσει στις εκλογές και μερικοί να σου την έπεφταν ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΝ; Αυτά...

    @Ανώνυμος των 7.33
    Όχι ρε φίλε, δεν είναι αλήθεια, γιατί αν είναι το γήπεδο ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. Απλούστατο. Το γήπεδο θα γίνει ΜΟΝΟ αν είναι σύννομες όλες οι διαδικασίες ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ αν έχειτη θετική στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής κοινωνίας. Σε καμία άλλη περίπτωση, σε βεβαιώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή