Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ζητάει στοιχεία ο Τομπούλογλου

 





Ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χάρης Τομπούλογλου έστειλε στη δήμαρχο Ευτυχία Γαϊτανά- Αποστολάκη την εξής επιστολή, με την οποία ζητεί στοιχεία για την οικονομική κατάσταση του Δήμου:

Προς την Δήμαρχο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας
κ. Ευτυχία Γαϊτανά
 Νέα Φιλαδέλφεια, 20/01/2011
Αξιότιμη κ. Δήμαρχε,
Σύμφωνα με το άρθρο 69 παρ. 3, του Νόμου 3852/2010, παρακαλώ εντός μηνός από της λήψεως της παρούσης να μου χορηγήσετε εγγράφως τις πληροφορίες και τα στοιχεία που ζήτησα με τα παρακάτω έγγραφά μου, αντίγραφα των οποίων και σας επισυνάπτω:
1.    Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Α.Π. 13786/29-11-2010
2.    Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας Α.Π. 15027/23-12-2010
3.    Δήμος Νέας Χαλκηδόνας Α.Π. 9406/22-12-2010
Επίσης σας αναφέρω ότι σε απάντηση του προς τον δήμο Νέας Χαλκηδόνας εγγράφου μου, Α.Π. 9445/23-12-2010, το οποίο απαντήθηκε με το έγγραφο του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας με Α.Π. 9445/2010/05-01-2011 δεν συμπεριλαμβάνονται τα στοιχεία για τις ανεξόφλητες υποχρεώσεις προς τους πάσης φύσεως προμηθευτές του 2ου Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου Νέας Χαλκηδόνας έως 31-12-2010, τα οποία παρακαλώ να μου αποστείλετε μέσα στην νόμιμη προθεσμία.
                                                                   
                                                    Με τιμή,
                         Χ. Τομπούλογλου

11 σχόλια:

  1. Ας ελπίσουμε ότι η χήρα δεν θα ακολουθήσει την τακτική του μακαρίτη που όποτε τον κόλλαγε στον τοίχο ο Παπαμικρούλης ζητώντας στοιχεία για τις οικονομικές ατασθαλίες στο Δήμο Νέας Χαλκηδόνας, έκανε συστηματικά τον κινέζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα να δεις που αρχιζω και τον συμπαθω τον τυπο. Χαιρομαι παρα πολυ οταν καποιος πολιτικος αντιλαμβανεται σοβαρα το θεσμικο του ρολο και δεν εξαφανιζεται μετα τις εκλογες ειδικα αν εχει χασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ ανώνυμος 10:04 μ.μ.
    πόσο λίγο τον ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΙΚΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ ΓΑΙΤΑΝΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΗΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
    ΤΙ ΘΕΣΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ Η "ΑΛΗΘΕΙΑ";
    ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα έχουμε πει αυτά, αγαπητέ. Καλό είναι να το δημοσιοποιήσει, αλλά περίπου το γνωρίζουμε και πάντως εξελέγη Δήμαρχος. Δες παλαίοτερες αναρτήσεις όπου συζητήθηκε αυτό το θέμα. Εμένα με απασχολεί κυρίως πώς η διοίκηση του Δήμου θα βοηθήσει τον πολίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μοναδικό φαινόμενο στα παγκόσμια χρονικά να κατέχει κάποιος δημόσια θέση και να μην γνωρίζει κανείς τίποτα για το βιογραφικό του. Μοναδικό όμως και το φαινόμενο να ψηφίζεται κάποιος με μόνο κριτήριο το «χήρα Γ. Αποστολάκη».


    Υ.Γ. 1: Διαχειριστικός έλεγχος διαβάζουμε τελευταία στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Διαχειριστικός έλεγχος στον πρώην Δήμο Νέας Χαλκηδόνας θα γίνει; Γιατί κάποιοι αποκαλούν τον εκκλιπόντα ως ...Ντέμη; Κάτι θα ξέρουν.

    Υ.Γ.: 2: Κάτι για καφετέριες ακούω τελευταία ότι έχουν συμφωνηθεί για το νέο εμπορικό κέντρο που θα γίνει στη Μπριτάννια και θα είναι κομμάτι του νέου γηπέδου. Και οι καφετεριούχοι ακούω ότι είναι δημοτικοί σύμβουλοι της νέας διοίκησης. Ας προσέχουν γενικώς, λέω εγώ.

    Υ.Γ.: 3: Ο Νίκος Παπανικολάου είναι βέβαιο ότι ανήκει στη Νέα Προοπτική; Γιατί μάλλον προς την οδό Σκρα βαδίζει τελευταία.


    Τα λέμε. Χαίρεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @Ανώνυμος 10.54
    Και διαχειριστικός έλεγχος να γίνει και όλα όσα θέλεις. Αλλά καλό είναι να αναφερόμαστε στους ζωντανούς κι όχι στους πεθαμένους. Ούτε Ντέμης, ούτε Ξεντέμης, ο Αποστολάκης δεν είναι εδώ να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Όταν βγουν οι όποιοι έλεγχοι γίνουν και η διοίκησή του έχει πρόβλημα, τότε θα μιλήσουμε πολιτικά. Αφήστε το νεκρό εκεί που είναι -κι όλους τους νεκρούς-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Η Αλήθεια

    Έχεις δίκιο και ζητώ συγγνώμη αν προσέβαλα μνήμη νεκρού. Ωστόσο δεν κατάλαβα ποτέ το "ο αποθανών δεδικαίωται". Τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΤΕ,ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΚΑΙ EΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
    ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΦΗ ΓΑΙΤΑΝΑ,ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ!
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΕΓΗ,4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ.
    ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Τομπούλογλου τόχε σίγουρο ότι θα βγει στο 2ο γύρο των εκλογών, όπως τόχει σίγουρο ότι αν και χαμένος τώρα, θα βγει στις ΕΠΟΜΕΝΕΣ δημοτικές του 2014. Οπότε φυσικό είναι να μην ολιγωρεί, να παραμένει στις επάλξεις, και φυσικά, σαν καλός πολιτικάντης που είναι, να προβαίνει από τώρα σε κινήσεις φλερτ προς στελέχη δεξιά ή φιλοδεξιά της "Νέας Προοπτικής". Και γιατί να μην το κάνει παρακαλώ; Ρώτησε κανείς τον Παπανικολάου με τους 750 ψήφους, λόγου χάρη, αν είναι ευχαριστημένος με την τοποθέτησή του στο Νομικό Πρόσωπο; Ή από το γεγονός ότι η χαζούλα τοποθέτησε με τις εντολές-παραινέσεις του μουσάτου όλον τον πασοκικό φιλαδελφειώτικο συρφετό στις θέσεις-κλειδιά του δήμου; Ότι σπάρθηκε, αυτό θα θεριστεί... ΚΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλλον έχει καταλάβει ο Τόμπι πως τις έχασε τις εκλογές. Το καταλαβαίνει κανείς από το με ποιόν ασχολούνται οι ανώνυμοι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή