Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Οι φωνές ακούγονταν στο πεζοδρόμιο του Πνευματικού Κέντρου

Μια έντονη συζήτηση μεταξύ στελεχών της Νέας Προοπτικής αμέσως μετά τη λήξη του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου έγινε αφορμή να υψωθούν οι τόνοι και οι φωνές να φτάσουν μέχρις αυτούς που περνούσαν έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Φιλαδέλφειας. Επισήμως τα στελέχη της Νέας Προοπτικής συζητούσαν το
ζήτημα με τις επιτροπές που ανέκυψε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ωστόσο η ένταση ανάμεσα σε συγκεκριμένα μέλη της δημοτικής Αρχής ήταν που κυριάρχησε στη συνάντηση. Άλλωστε, οι τριβές λ.χ. του κ. Γρετζελιά με την κυρία Μαυράκη, είχαν αρχίσει από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου...

31 σχόλια:

  1. Μπράβο Αλήθεια κάνεις καλό ρεπορτάζ..παρόλο
    που προσπάθησαν να το κρατήσουν μυστικό εσύ
    έμαθες!!!

    Γιατί χθές βράδυ βγήκαν οι πραιτοριανοί του
    Αγά και λέγαν το δικά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφήτης με πολιτική ενόραση25 Ιανουαρίου 2011 στις 2:31 μ.μ.

    Μαυράκη-Φίλου, Παπανικολάου και άλλοι της «Νέας Προοπτικής», κυρίως από Χαλκηδόνα, δεν θα ψήσουν αρνί (ή καλύτερα κρι-κρι) με τον Παντελή και την παρέα του. Επίσης το «Όραμα Πόλης» θα αυτοδιαλυθεί και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ με επικεφαλής τον Χάρη θα στείλουν οριστικά τον Παντελή στη σύνταξη στις επόμενες εκλογές που μπορεί να γίνουν και νωρίτερα απ' όσο νομίζουμε. Ο Παντελής κάνει ό,τι μπορεί για να ξανασυσταθεί το αντιγρετζελικό μέτωπο, αυτό που έφερε πριν 8 χρόνια τον Αδαμόπουλο και πριν 4 χρόνια τον Κόντο στη δημαρχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Se afto tometopo elpizei kai o Xaris, malon lathos elpizei. Afto pou egine to 2010 den xanaginetai, i efkeria mia fora didetai. H apotyxia tou Xari sti Xalkidona den tou dinei prooptiki gia to melon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Rotao tora ego!!! An 8elane na to kripsoune giati na minoune sto pneumatiko kai na min pane kapou allou? Saini ise file mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΛΕΨΕΣ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΝΩΜΕΝΗ.ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΕΦΕΥΓΕΣ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΝΕΣ ΠΙΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΟΡΑΜΑΤΑ.ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΤΟΣΟΙ ΚΟΠΟΙ ΤΟΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΤΟΣΟ ΑΔΟΞΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΡΙΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λάθος πληροφόρηση έχετε ότι στελέχη της Νέας Προοπτικής πλακώθηκαν μεταξύ τους. Με τη λήξη της συνεδρίασης η δήμαρχος ήθελε να θίξει ζητήματα αλλαγής της σύστασης των επιτροπών (και σε ότι αφορά την ίδια). Όσον αφορά στο συμβούλιο πάλι, οπότε και ο Κουτσάκης έκανε εισήγηση, απλά αναφέρθηκε ότι καλό θα ήταν αυτή να γίνει από το γραμματέα. Σιγά το πράμα ρε παιδιά! Μην τρελαίνεστε! Άμα είναι να διαλυθεί η Νέα Προοπτική, θα το μάθετε έγκαιρα και σίγουρα όχι μέσα από τα blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 5:24 μμ

    Μάλλον σαϊνι είσαι εσύ που διαβάζεις και δεν καταλαβαίνεις!!!! Προσπαθήσανε να το κρύψουν
    μετά τον καυγά..Απο ότι προκύπτει πήγανε οι
    άνθρωποι να συζητήσουν να ενημερωθούν, γιατί
    δεν ενημερώνονται όπως και η αντιπολίτευση,
    και διαφωνίσανε με τις μεθοδολογίες του
    MASTER ο οποίος αποφασίζει και δέν ενημερώνει
    κανένα,(για τις επιτροπές)..εκτός αν είσαι φαλαγγίτης του!!! οπότε ποτέ δέν θα καταλάβεις και θα ρωτάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το βασικό είναι ότι μετά πήγαν σε 3 διαφορετικά μαγαζιά κατά ομάδες και κουβέντιασαν η κάθε μια πως θα χειριστεί τους άλλους...

    κι ακόμη δε σαράντησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. VEVEA KAI LIGA LETE! KAI META AKOLOUTHISE POLEMOS ME NERATZIA STA STENA TIS POLIS!
    ISASTE OMOS GIA TON mpip KAVALA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ...ανεμομαζώματα διαολοσκορπίσματα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά το ξεβρακωμα του Μήτρογλου είχαμε και τοξεβράκωμα του Παντελή.Ο 'έμπειρος' και 'μόνος ικανός' να ανταποκριθεί στον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ,κατά δήλωση ενός άλλου Μάλλιου, του Κυριάκου, τα έκανε μούσκεμα στο πρώτο ουσιαστικά ΔΣ.Έβαλε το θέμα των καυσίμων ως έκτακτο και ξέχασε τις επιτροπές και μετά, μεσούσης τις διαδικασίας θυμήθηκε να το βάλλει προ ημερησίας(!), στη συνέχεια ενεπλάκη με το κοινό(!!) και στο τέλος επικρότησε ομιλία δημοτικού συμβούλου (!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. kati ginetaime tin odo Sardeon, gia psaxtite...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. oloi oi empeiroi... gnorizoun osa xreiazontai gia tis apeythias anatheseis

    oi leptomereies tous kourazoun

    i siganopapadia o papamikroulis pou ithele na xanaginei dimarxos edose ston ergolavo kotzam dimarxeio me apefthias anathesi!!!

    opote min aporeis pou o gretzelias berdepse ta boutia tou...

    kai kati akomi

    opoios den exei kouventiasei teleytaia mazi tou
    den gnorizei oti to mialo tou xanei...

    borei na ftaiei kai i mikri alla taxtika den xerei pou vrisketai kai pou patei...

    tora pou einai proedros sto D.S. tha to diapistosoun oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Επειδή μερικοί φωστήρες του Μαστερούλη λένε
    οτι τους κατέβει, δια του λόγου το αληθές
    για να δείτε πόσο μεγάλη ήταν η ένταση!!!
    στη οροφή της αίθουσας του Πνευματικού στο
    τελευταίο δοκάρι όπως μπαίνεις αριστερά υπάρχει
    ενας τεράστιος λεκές απο καφέ..προφανώς κάποιος
    πάνω στην οργή του πέταξε τον καφέ του προς τα πάνω.. γιατί όπως έμαθα την άλλη μέρα η καθαρίστρια μάζευε καφέδες απο το πάτωμα...

    Αύριο το πρωϊ μπορεί να το διαπιστώσεις γιατί
    μάλλον θα το βάψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Κότσιρας εξεράγει γιατί πίστευε ότι θα είχε προβάδισμα στη Φιλαδέλφεια αφού πήγε πρώτος στον Αποστολάκη και κατεβαίνει διαρκώς σκαλιά...

    Η πλάκα είναι ότι πρωτοστάτησε να μπει στο συνδυασμό ο Χωρινός για αντίβαρο στους Γρετζελιά Μπόβο και τώρα αυτοί συνεννοούνται μεταξύ τους άριστα και τον παραμερίζουν!

    Δεν ήξερε δεν ρώταγε...

    Πιάνεται φίλος ο Χωρινός!

    Έτσι ή κάπως έτσι την πάτησαν πολλοί, ένας από τους τελευταίους και εξαιρετικός άνθρωπος ο Ντίνος ο Μποσινάκος!

    Καλά θα κάνει πάντως αν θέλει να μείνει αντιδήμαρχος να περιορίσει τις εκρήξεις του γιατί ο Γρετζελιάς δεν το έχει σε τίποτα να τον καθαιρέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έντονες αντιδράσεις για την επισκίαση της Δημάρχου Ε. Γαϊτανά από το "Δημαρχεύοντα Πρόεδρο" Π. Γρετζελιά


    Ενοχλημένα εμφανίζονται στελέχη της πλειοψηφούσας παράταξης στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας από τη στάση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Παντελή Γρετζελιά που λειτουργεί ως άλλος Δήμαρχος.

    Η Δήμαρχος της πόλης, Έφη Γαϊτανά, τα έχει βρει σκούρα με τα νέα της καθήκοντα. Αυτή τη δυσκολία της φαίνεται πως θέλει να εκμεταλλευτεί ο κ. Γρετζελιάς που προσπαθεί, όποτε του δίνεται η ευκαιρία να επισκιάζει τη Δήμαρχο.

    Η στάση αυτή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έχει φέρει σε δύσκολη θέση μέλη της παράταξης του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη, που πλέον βλέπουν τον Παντελή Γρετζελιά να αναλαμβάνει χρέη επικεφαλής του συνδυασμού.

    Αυτή η εσωτερική αστάθεια έχει αρχίσει, εκτός από το να ενοχλεί, να κουράζει τους ανθρώπους της παράταξης που βλέπουν αρνητικά την προσπάθεια του Γρετζελιά να «καλύψει» την κ. Γαϊτανά. Επί της ουσίας, επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας dimarxe.gr που πρώτη είχε αποκαλύψει το σχέδιο του πρώην Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας.

    Στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας, φάνηκε, και με το παραπάνω, η ηγετική διάθεση του Παντελή Γρετζελιά. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός πως η Έφη Γαϊτανά δεν έβγαλε… μιλιά και τον ουσιώδη ρόλο της ανέλαβε ο κ. Γρετζελιάς.

    Παρασκηνιακά, ο νέος ρόλος του σχολιάζεται πολύ έντονα τόσο από την αξιωματική και μη αντιπολίτευση όσο και από τη συμπολίτευση.

    Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας, τη φόρα του Δημαρχεύοντος Προέδρου έκοψε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης, Χάρης Τομπούλογλου. Με ιδιαίτερο δυναμισμό και κατ’ουσίαν παρεμβάσεις έβαλε φρένο στις διαθέσεις του.

    Όσο σημαντικό είναι για ένα Δήμο να έχει ικανή διοίκηση, τόσο σημαντικό είναι να έχει άξια αντιπολίτευση που με σωστό πολιτικό και εποικοδομητικό λόγο θα δουλεύει για το συμφέρον του Δήμου.

    Πάντως, οι εξελίξεις στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μην σας ξενίσει κάποια «ξαφνική» παραίτηση…


    Αυτό είναι ανάρτηση απο το BLOG Dimarxe.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε καραγκιοζάκια δεν ντρέπεστε; Βάζετε αυτούς που έγραφαν πριν τις εκλογές (dimarxe.gr) ότι ο Χαρούλης είναι πρώτος και ψάχνουμε για το δεύτερο, κι αυτός μόλις που κατάφερε να μην είναι τρίτος. Τώρα το dimarxe.gr συνεχίζει να τον γλείφει -γιατί άραγε; όποιος σκέπτεται, καταλαβαίνει. Λεπτομέρεια: Στο δημοτικο συμβούλιο που είδαν το "δυναμισμό" του Χαρούλη, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!!!!! Απλά να πούμε ότι αυτά είναι για ηλίθιους, κι εμείς συμβαίνει να μην είμαστε. Χαρούλη, σε πήραμε χαμπάρι, μάζεψε τα καραγκιοζάκια σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ ανώνυμος 9.30 μμ
    με τόσες μ.... που γράφεις μάλλον από αλλού είναι ο λεκές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ ΜΠΟΒΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμε 9:30μμ

    Οι πραιτοριανοί του Ασπρογένη ενοχλούνται
    απο τις αλήθειες και εκφράζονται με γαλλικά!!!
    Αυτό ξέρουν αυτό κανουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σκληρά καρύδια;;; χαχαχαχαχα!!!

    Καρπαζιές έτρωγαν άπαντες και συχνά παρακαλούσαν προσωπικότητες της εμβέλειας Αδαμόπουλου-Κόντου και λοιπών συνεργατών τους…

    Η χήρα είναι ανύπαρκτη και η παλιά παρέα ξαναβρέθηκε σε άλλο μαγαζί και κάνει πάρτυ…

    Και οι Κότσιρες τρυφεροί σαν φιλέτο τόνου που κόβεται με την καρδιά ενός μαρουλιού…

    Ποιος από τους συμβούλους της πλειοψηφίας μπορεί να σταθεί με δύναμη και αξιοπρέπεια στην γνωστή ομάδα!

    Πως καταφέραμε σε αυτή την πόλη να εκλέγουμε:
    Τον Γρετζελιά των τσιμέντων και των τούβλων 12 χρόνια
    Τον Αδαμοπουλάκο για να γλυτώσουμε από τον Γρετζελιά 4 χρόνια
    Τον Κόντο για να γλυτώσουμε από τους άλλους δύο 4 χρόνια
    Και τώρα την χήρα Γαϊτανά Γρετζελιά που υπογράφει ότι της δώσουν!

    Ήδη η επίσημη σύζυγος Γρετζελιά μαθαίνω είναι κάτοχος της θέσης της διευθύντριας του Δήμου!!!

    Κρίμα που βιάστηκε να φύγει στη σύνταξη η αδελφή του να ξαναγίνει διευθύντρια και αυτή με μια υπογραφή δημάρχου… αξιοκρατικά πάντα…

    Αλλά καλά μας κάνουν…

    Αφού ο άλλος λέει να σηκωθούμε απ΄ τον καναπέ να καθαρίσουμε την πόλη που αφήνουν βρώμικη οι πονηροί…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. H adelfi tou mporei na ginei g. grammateas. Miaidea rixno, etsi gia tin oikogeniokratia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. kai h idea sou epiase file mou..giati h adelfh tou Gretzelia egine grammateas ths Dhmarxou!!!Ante na doume ti allo 8a kanei auth h ka Dhmarxos ektos apo na dinei 8eseis se atoma dika ths....8a bgalei kai kammia le3oula apo to stomataki ths..afou bebaia ths grapsei ti prepei na leei o allos kollhtos ths, ths psixologias ennow...autos pou askhsh epaggelmatos den exei, alla sumboulos ths mporei na einai!!!!Ti allo 8a doume s'auto to topo!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. δεν ξέρω τι λέτε εσείς κατά του Γρετζελιά, αλλά εμένα με συναρπάζει αυτός ο άνθρωπος. Με έχει πάντα στην τσίτα. Να, για παράδειγμα μόλις πριν από λίγο γύρισα από τον εισαγγελέα, που απολογήθηκα μετά από μήνυση του Γρετζελιά. Με μήνυσε για το καλό μου, το παραδέχομαι, και ας είναι σκληρό για μένα. Είμαι κατηγορούμενος σαν Μέλος της επιτροπής ανακύκλωσης όπως και όλοι οι άλλοι που μετείχαν στην επιτροπή. Συν όλα τα Μέλη του Πνευματικού κέντρου. Συν τον πρώην Δήμαρχο. Συν τον Κότσιρα που προήδρευε της επιτροπής. Καμιά 30 αριά άνθρωποι μηνύθηκαν μαζικά από τον Γρετζελιά. Συν κάποιο παιδί που τότε ήταν φοιτητής, συν μια καθηγήτρια του 3ου Λυκείου που είχε ένα πρόγραμμα ανακύλωσης για τα παιδιά. Συν τον σουβλατζή της Σάρδεων γιατί στο τζατζίκι έβαζε πολύ σκόρδο. Εγώ έψαχνα να βρω πού θα μπουν οι μπλέ κάδοι, και θα καταντήσω στο Γεντί-Κουλέ μαζί με τον Ρωχάμη. Αλλά θα το υπομείνω, γιατί στην ουσία για το καλό μου, το έκανε ο παπούλης. Οι άλλοι που είναι μαζί του στην παράταξη, να δω πότε θα τον πάρουν χαμπάρι και πότε θα καταλάβουν ότι τους ρεζιλεύει. Αλλά μπορεί και αυτοί, να είναι βιτσιόζοι σαν εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να βαλει και τον αδελφο του στο γραφειο κινησης μια που ξερει απο αυτοκινητα, για να ολοκληρωθει ο κυκλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @βλαχιώτης
    Αν δεν μπεις μέσα (που πολύ αμφιβάλλω) σε παρακαλώ να γράφεις σχόλια συχνότερα. Σε πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ευτυχώς που η καημένη η μάνα του, καλά να είναι η γυναίκα, είναι υπέργηρη και δεν θα χρειαστεί να την τοποθετήσει και αυτήν...

    Αλλά και αυτοί της Χαλκηδόνας ρε παιδί μου... κοιμούνται όρθιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην είσαι σίγουρος ότι κοιμούνται. Στην πρεμούρα τους να ξαναβγουν στα πόστα αναγκάστηκαν να τον υποστούν το Μούσια. Αν ζούσε ο μακαρίτης ο Γιώργος θα τον είχε ...παραιτήσει από το πρώτο δημοτικό συμβούλιο. Αλλά πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Κάτσε να δούμε ποιοί δημοτικοί σύμβουλοι της Νέας Προοπτικής θα δώσουν το παρόν στα εγκαίνια του γραφείου του Τομπούλογλου. Θα είναι ένα μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αγαπητέ Βλαχιώτη

    Ξέχασες να γράψεις κατηγορούμενοι ειναι και το ΔΣ του ΠΠΙΕΔ, γιατί οι άνθρωποι παρουσίασαν ένα βιβλίο και ο τυροπιτάς στους ΑΠΟΜΑΧΟΥΣ γιατί την ωρα που στριφογύρναγε το φύλλο άκουγε ραδιόφωνο και δέν είχε άδεια απο την ΑΕΠΙ.

    Γενικά η μισή Φιλαδέλφεια κατηγορούμενοι...

    Τέτοιο μένος έχει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ενας κατηγορούμενος27 Ιανουαρίου 2011 στις 11:46 μ.μ.

    Αγαπητέ συγκατηγορούμενε “Βλαχιώτη”

    Για να ενημερώσω αυτούς που διαβάζουν τα κείμενα εδώ, κατηγορούμεθα (ποινικό αδίκημα) διότι στις 24/9/08 στην οδό Σάρδεων έγινε συναυλία του Κηλαηδόνη και μεταξύ 21.00 και 22.45 παίχτηκαν 5!!! τραγούδια χωρίς άδεια από τον Παντελή.

    Επειδή είναι σχεδόν βέβαιο ότι η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο προτείνω, αν καταδικαστούμε, να μην εξαγοράσουμε την ποινή. Να πάμε μέσα και οι φίλοι μας να κάνουν κίνημα με μπροστάρη τον Παντελή για την αποφυλάκισή μας.

    Τις φυλακής τα σίδερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ναι αλλά κάνατε κι εσείς ότι μπορούσατε... για να ξανάρθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή