Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πρόστιμα σε τέσσερις

Σε τέσσερα πρατήρια υγρών καυσίμων, δύο στη Φιλαδέλφεια και άλλα δύο στη Χαλκηδόνα, έχουν επιβληθεί από τη Νομαρχία Αθηνών πρόστιμα για νόθευση καυσίμων. Τωρα που δεν υπάρχει Νομαρχία, να δω ποιος και πώς θα
επιβάλλει πρόστιμα για αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο.  Τελικά πραγματικά δεν ξέρεις από πού να φυλαχθείς...

4 σχόλια:

  1. Το ένα στην Χαλκηδόνα έχει τις πιο ακριβές τιμές και στην βενζίνη και στο πετρέλαιο. Τώρα που διαβάσαμε ότι είναι και νοθευμένα, σαφέστατα αλλάζουμε βενζινάδικο, δεν αξίζει τον κόπο.
    Πρέπει να τιμωρούμε όσο περνά από το χέρι μας τους απατεώνες, να γίνουμε έστω και ελάχιστα συνειδητοποιημένοι καταναλωτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΦΡΟΝΙΜΟ Κ.ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ?ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΟΜΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι σε ρώτησε ο προηγούμενος Διαμαντή... Πρέπει να μας ενημερώσεις. Ή έστω να μας πεις πού και πώς θα ενημερωθούμε. Ξέρεις ότι πριν καιρό είχα μια και μοναδική φορά βάλει απλή αμόλυβδη στον κερατά της λεωφόρου και μου βγήκε ζημιά στο αμάξι 200 ευρώ από την κωλοβενζίνη που την πλήρωσα και χρυσάφι; Περιμένω(-ουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρέπει να τα δώσει στη δημοσιότητα η Νομαρχία, δηλαδή η υπηρεσία που πήρε την αρμοδιότητα στη θέση της Νομαρχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή