Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

CAMEO στη σύγχρονη... φιλαδελφιώτικη γλώσσα σημαίνει καλό καφέ, εξαίσιο περιβάλλον και γρήγορη εξυπηρέτηση. Δηλαδή, στέκι. Ο Θανάσης, η Νίκη και τα παιδιά που εργάζονται εκεί βάζουν τον καλύτερο εαυτό τους για να
περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται την ώρα που έχουμε για καφεδάκι, διάβασμα εφημερίδας και κουβέντα ή ταβλάκι με τους φίλους. Αν δεν με πιστεύετε... πηγαίνετε και μόνοι σας να βεβαιωθείτε!

2 σχόλια:

  1. Με αυτή σου την τακτική να χώνεις διαφημίσεις μέσα στο ενημερωτικό κομμάτι να ξέρεις ότι θα χάσεις αναγνώστες. Πάρε ρε φίλε έναν web designer να σου φτιάξει το blog και να βάζεις τις διαφημίσεις σε παράπλευρες στήλες. Ημαρτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι θέμα web designer, αγαπητέ. Απλώς είναι επιλογή μας οι προβολές των καταστημάτων να είναι στο κύριο σώμα του blog. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το θεωρείς κουραστικό. Αποκλείεται, δηλαδή, να σε βοηθήσει να κάνεις μια επιλογή αγοράς; Η ενός στεκιού να πιεις τον καφέ σου; αν πάλι δνε σου αρέσει, δεν ανοίγεις την ανάρτηση, πας στην επόμενη. Δεν είναι και τόσο μεγάλο ζήτημα, νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή