Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πότε και πως θα γίνει η εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη

Από το γραφείο του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου μας ήλθε η ακόλουθη ανακοίνωση: 

Ως γνωστόν με την υπ΄αριθμ. πρωτ. 1394/09.02.2010 Προκήρυξή της, η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, κ. Ευτυχία Γαϊτανά-Αποστολάκη, προκήρυξε την διαδικασία συμμετοχής όλων των ενδιαφερομένων για την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει ως «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» στον Δήμο μας, σύμφωνα με το άρθρο 77 του Ν. 3852/2010.

Σε εφαρμογή της ως άνω Απόφασης της κας Δημάρχου, γ ν ω σ τ ο π ο ι ο ύ  μ ε   σε όλους αδιάκριτα τους
ενδιαφερομένους πολίτες που θα υποβάλλουν σχετική δήλωση συμμετοχής, ότι η σχετική διαδικασία επιλογής του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» του Δήμου μας, θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου 2011, ημέρα Δευτέρα, στην δημόσια τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα ξεκινήσει στις 19.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Νέας Φιλαδέλφειας, Νικ. Τρυπιά 45, 1ος όροφος.

Κατόπιν αυτού, παρακαλούνται, αφενός μεν όλοι οι ενδιαφερόμενοι Πολίτες να καταθέσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του Δημαρχείου, τις σχετικές δηλώσεις –αιτήσεις τους στην Υπηρεσία Πρωτοκόλλου του Δήμου μας και στη συνέχεια στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα, Λ. Δεκελείας 97, 4ος  όροφος, Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου, τηλ. επικοινωνίας: 213-2049028), όπως ορίζει ο Ν. 3852/2010 και η σχετική προκήρυξη της κας Δημάρχου και αφετέρου δε, να προσέλθουν και οι ίδιοι στην ως άνω Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για να παρακολουθήσουν την όλη δημόσια διαδικασία επιλογής, κατά τα ανωτέρω.

Γίνεται επίσης γνωστό σε όλους αδιάκριτα τους Πολίτες ότι η εν λόγω Συνεδρίαση του Δ.Σ. είναι ανοιχτή-δημόσια και η διαδικασία που θα τηρηθεί κατά την ως άνω επιλογή του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010, είναι με μυστική ψηφοφορία και απαιτείται η πλειοψηφία των δύο τρίτων (2/3) του συνόλου των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου μας, όπως ακριβώς ορίζει η σχετική διάταξη.

Πρόσκληση (γραπτή ή με e-mail) για να προσέλθουν στην παραπάνω Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα αποσταλεί με ευθύνη της Γραμματείας του Δ.Σ. σε όλους όσους δηλώσουν συμμετοχή στην παραπάνω θεσμική επιλογή του άρθρου 77 του Ν. 3852/2010.

Η παρούσα Ανακοίνωση να τοιχοκολληθεί στον Πίνακα Ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, να αναρτηθεί ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου (αρχική σελίδα) καθώς και στην Εφημερίδα της Υπηρεσίας (στα θέματα του Δ.Σ.) και να αποσταλεί με e-mail, τόσο σε όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους και στις Προέδρους των Συμβουλίων των δύο Δημοτικών Κοινοτήτων, όσο και σε όλες τις τοπικές εφημερίδες, για να λάβουν άπαντες έγκαιρη γνώση αυτής της θεσμικής αλλαγής που θα γίνει στις 28.02.2011 στον Δήμο μας, στα πλαίσια της Αρχιτεκτονικής του Ν. 3852/2010 (Πρόγραμμα  « Καλλικράτης»).

15 σχόλια:

  1. DEN EINAI H EROTISI MOU GIA AYTI TIN ANARTISI!
    ALLA EXO MIA APORRIA OS PROS TIN DIMOSKOPISI!
    LETE GIA APIRIA, MIPOS EPREPE NA LEGATE GIA KATI ALLO?
    GIATI ANAROTIEME AN H NEA PROOPTIKI ME TOSA EMPIRA STELEXI PERNEI (STIN PAROUSA FASI) 40 PSIFOUS STOUS 102 GIA APIRIA, TO EROTIMA INE: H KALIMERA OMORFI POLI, POSI APIRIA (PSIFOUS) THA EIXE SE PAROMIA PSIFOFORIA? GIATI EXTOS APO 2 ATOMA OI IPOLIPOI GIA TELIOS APIROI MOU FENONTE!
    AYTA! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει αγαπητέ, αλλά στη διοίκηση είναι η Νέα Προοπτική, δεν είναι το Καλημέρα Όμορφη Πόλη. Αν ήταν, θα ρωτούσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EMFASI EDOSA STI DIATIPOSI ME TI LEKSI APIRIA.
    PIO SOSTA ISOS ITAN, ANIKANOTITA NA LISI PROVLIMATA. PANTOS TA 26 ATOMA POU APANTISAN, INE NORIS AKOMA (IDIKA ETSI OPOS DIATIPONETE TO GALOP), MOU FENONTE OTI PRAGMATIKA KSEROUN TI TOUS GINETE. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για ερευνήστε λίγο εσεις οι δημοσιαγράφοι,πάλι πατάτα κάνουν για την εκλογή του ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ.

    Δημοσιογράφος είανι αυτός που ερευνά και αναλυει τις πηγές του, όχι ΄αντιγραφεας ανακοινώσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο το μάθημα δημοσιογραφίας. Μας εξηγείτε τώρα γιατί θα κάνουν πατάτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Stin dimoskopisi exw ki egw tin gnwmi oti tha eprepe na ipirxan mono nai - oxi - einai nwris.
    Gia ayto den exo psifisei giati i dimotiki arxi einai empiri einai kai aftharti alla den tin ebpistevome lew ena paradigma...

    Twra gia ton simparastati den xerw ti patata blepete alla mathainw pws telika tha protathei prwin aristeros ypallilos toy dhmou pou egrafe se efimerida kai twra einai apostastiopoiimenos.
    Alla ipologizoun oti den tha ton psifisei kaneis apo tin antipoliteysi giati tous ekane kritiki! Kai afou tous xebrostiasei o Gretzelias tha protinei ton teliko ipopsifio pou tha einai ginaika dexia pou exei simfonisi me ton Xari!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ξεκαθαρίσω κάτι με τις δημοσκοπήσεις, που ΔΕΝ είναι δημοσκοπήσεις, είναι ψηφοφορίες. Το ερώτημα κάθε φορά τίθεται συμβατικά, δηλαδή ουσιαστικά είναι ναι-όχι και Δεν απαντώ. Απλά βάλαμε δίπλα μια αιτιολόγηση με την οποία κάποιος μπορεί φυσικά να διαφωνεί. Θέλω να πω, δεν γίνεται σε μια ερώτηση προς ψηφοφορία να τεκμηριωθεί απόλυτα και ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 6.54΄ πολύ φωτογραφικές δεν είναι οι πληροφορίες σου;
    Κι όσο για τον πρώτο δεν νομίζω πως υπάρχει περίπτωση Γρετζελιάς και Χωρινός ούτε σε εφιάλτη να δουν ότι τον προτείνουν...
    Είναι εξαιρετικά καλή περίπτωση όπως κι εκείνη του Καβακόπουλου για να τους ψηφίσουν έστω και για κόλπο κάποιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σιγά μη σου πούμε για την πατάτα, αφού είσαι μαρτυρίαρης δεν λέμε τίποτα.

    Θα είσαι στο συμβούλιο στις 28/2 και θα κάνεις άμεσο ρεπορταζ, μέχρι τότε εσύ και αυτοίστην αγωνία.

    Προς το παρόν ζήστε με την αγωνία της ένστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμε 17/2 6.54΄ αν εννοούμε τον ίδιο έπρεπε να γράψεις αριστερό πρώην υπάλληλο του δήμου και αρθρογράφο, τον οποίο κι εγώ θεωρώ ιδανική περίπτωση συμπαραστάτη, αλλά αυτόν δεν τον θέλει ούτε η αριστερά όπως σωστά έγραψες, πόσο μάλλον οι Γρετζελιάς Χωρινός που είναι γι΄ αυτούς κόκκινο πανί...
    Δεν μπορώ να φανταστώ στην εποχή που ζούμε ότι θα υπήρχε πλειοψηφία που θα επέλεγε τέτοιο πρόσωπο και θα έβαζε μπελά στο κεφάλι της!
    Νομίζω το σενάριο δεν παίζει αλλά κυκλοφορεί για παραπλάνηση σε σχέση με το πρόσωπο που ήδη έχει αποφασίσει ο Γρετζελιάς...
    και μην μου πεις ότι θα του φέρει κανείς αντίρρηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dikigoro dexia tha protinei o Pantelis, den tsimpaei omos o Xaris dioti aftos tha protinei mixaniko PASOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί δεν γράφετε ρε παιδιά καθαρά τ' όνομά του Καμπούρης ή Κουμπούρης νομίζω. Αλλά γιατί δεν βγαίνει κι αυτός στο κουρμπέτι των blog να εκτεθεί. Δεν πιστεύω να φοβάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Yπάρχει πληροφόρηση ποιοι έχουν καταθέσει αίτηση υποψηφιότητας πότε λήγουν οι υποψηφιότητες και αν έχει καταθέσει ο Καμπούρης;
    Γιατί αν έχει καταθέσει αυτός αλλά και όποιος άλλος τότε θα πρέπει να βγουν στα μπλογκς και να μιλήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Κατακρεουργημένος Καλλικράτης19 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:24 π.μ.

    Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αυτοί οι μεγαλοσχήμονες "Συμπαραστάτες" που θέλουν να μας προστατέψουν από τις αυθαιρεσίες του δήμου, γιατί δεν βγαίνουν καθαρά και ξάστερα να μας το πουν. Γιατί κρύβονται, τι παζαρεύουν, γιατί δεν έχουν το θάρρος να μας πουν ναι ρε σεις εγώ θα είμαι υποψήφιος. Γιατί δεν τολμούν να βάλλουν το βιογραφικό τους και τις υπηρεσίες που έχουν παράσχει αφιλοκερδώς και όχι επί χρήμασι στον δήμο; Τι παιχνίδια παίζονται; Α ρε Καλλικράτη πως σε κατακρεούργησαν πριν καν να σ' εφαρμόσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αν ο Γρετζελιάς κάνει τον Καμπούρη "συμπαραστάτη" εγώ θα βάλω χαλκά στην μύτη...
    αλλά αν γίνει τέτοιο πράγμα θα έχει εξασφαλίσει, και για την αντιπολίτευση βέβαια, την σιωπή της πιο φαρμακερής και τεκμηριωμένης γραφίδας...
    Δεν μπορώ βέβαια να φανταστώ ότι θα προτιμήσει να τον έχει στα πόδια του, αλλά αν έχει πάρει απόφαση να ξαναγίνει δήμαρχος, είναι ο καλύτερος τρόπος για να του κλείσει το στόμα...
    Αυτός δεν είναι που είχε παρουσιάσει τα ντοκουμέντα που ισχυριζόταν ψευδέστατα ο Γρετζελιάς πως είναι Μικρασιάτης!
    Εκτιμώ προέχει η εκδίκηση... οπότε ψάξτε αλλού να βρείτε ποιον θα προτείνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή