Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πολύς κόσμος στα εγκαίνια του "Καλημέρα Όμορφη Πόλη"

Γέμισε ασφυκτικά η άιθουσα των γραφείων του συνδυασμού "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" ενώ δεκάδες ήταν και οι συμπολίτες μας που έμειναν αναγκαστικά απέξω, στο πεζοδρόμιο της οδού Σκρα. Μετά τον αγιασμό μίλησε ο επικεφαλής του συνδυασμού Χάρης Τομπούλογλου που είπε μεταξύ άλλων ότι η νέα δημοτική αρχή έχει εγκαταλείψει τη
Χαλκηδόνα κι έχει καταλάβει τη Φιλαδέλφεια. Χαιρετισμό έκανε και ο Θανάσης Μάλλιος, εώ κομμάτι πίτας έκοψαν μέλη συλλόγων κλπ.

17 σχόλια:

  1. Telika o Mallios den einai me ton Gretzelia?

    Mallon o Xarhs ton vazei na kanei pws einai!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μάλλιος μπορεί να είναι με όλους αρκεί να μην είναι με τον Κόντο. Άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πια το προεκλογικό compremi Μάλλιου – Τομπούλογλου ώστε να ενισχυθεί ο Θανάσης και να κατέβει για να χτυπήσει τον Κόντο. Ο Μάλλιος ήταν υποχρεωμένος να ανταποδώσει έστω και εθιμοτυπικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o nick lamogi den pige sta egenia tou tompi alla pige arga to vradi sto gnosto meros pou pige kai th deuteri kiriaki.............alla efage porta.........kala mh kles lamogi the tha dextoume thn paretisi sou giati eisai gia lipisi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας μπερδέψατε ρε παιδιά ποιος είναι με ποιόν τελικά? Ο καθένας γράφει εδώ μέσα ότι φούμαρο του κατέβει. Και αυτό συμβαίνει λόγω της ανωνυμίας. Πάντως αν κρίνω από την ψηφοφορία οι περισσότεροι που μπαίνουν εδώ μέσα δεν είναι της αντιπολίτευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. για την ψηφοφορία Ανώνυμε 9.55πμ έχω να πω δυο πράγματα. Πρώτον υπάρχει ένας κόσμος που δεν είναι "της" γενικώς. Της συμπολίτευσης, της αντιπολίτευσης, του τάδε ή της δείνα. Και δεύτερον, ότι με βάση στατιστικές -που δεν ξέρω σε τι βαθμό ισχύουν ειδικά για την πόλη μας- από τους επισκέπτες μιας ιστοσελίδες στις σχετικές ψηφοφορίες παίρνει μέρος το 10-15%. Άρα, πώς μπορείς να βγάζεις συμπεράσματα και για το υπόλοιπο 85%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ. Σεϊτανίδη
    να σας κάνω μια πρόταση?
    θα μπορούσατε να φτιάξετε μια ομάδα με πιστοποιημένους σχολιαστές όσον αφορά το όνομα τους (ο τρόπος είναι απλός και αν ενδιαφέρεστε μπορώ να σας τον προτείνω). Φυσικά θα υπάρχει και η δεύτερη ομάδα που δεν θα θελήσουν (για διάφορους λόγους) να μπουν και να σχολιάσουν ανώνυμα. Και οι δύο ομάδες είναι κατά την άποψη μου καλοδεχούμενες. Θα αποκτήσετε όμως έτσι μεγαλύτερο κύρος σαν blog, διότι τουλάχιστον όσον αφορά την 1η ομάδα, ότι γράφεται από αυτούς, θα έχουν την ευθύνη των λόγων τους (αφού θα ξέρετε ότι το όνομα που αναγράφεται είναι και το πραγματικό). Η συζήτηση ίσως απογειωθεί προς ποιοτικότερη πλευρά, αφού όταν μιλάει κάποιος επώνυμα προσέχει τι λέει, και παράλληλα θα ικανοποιήσετε, όσους τώρα γράφουν επώνυμα και διατυπώνουν τα παράπονα τους ότι οι άλλοι τους απαντάνε ανώνυμα. Δεν ξέρω, αν θέλετε να το δείτε και αυτό το πρακτικό μέρος της κουβέντας που γίνεται εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προσωπικά δεν γνωρίζω τον βλαχιώτη αλλά η πρότασή του είναι θετική να υιοθετηθεί πάραυτα κ. Σειτανίδη. Να αρχίσει να γίνεται σοβαρότερη συζήτηση εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέσα στο μυαλό μου είσαι. Το ετοιμάζω, βλαχιώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά ο Τριανταφυλλόπουλος ήταν στα εγκαίνια, ή μόνο ο καναλάρχης;

    Ο Nick Lamogi ποιος είναι, δεν είμαι και τόσο διαβασμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Δημοτική αρχή εγκατέλειψε την Χαλκιδόνα ή η Χαλκηδόνα εγκατέλειψε τον Χάρη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι εγκαταλείπουν τον Χάρη στη πορεία. Ιστορική αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκείνος που έχει εξαφανιστεί είναι ο Κόντος. Εξαφανιζόλ. Λες σήμερα να δικαιωθεί ο Εβραιοφάγος και να τον ξαναδούμε Δήμαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. η Δικαίωση... έρχεται...18 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:50 π.μ.

    ΤΡΕΜΕΤΕΕΕΕΕΕΕ...

    καρικατούρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. xaxaxa!!! Karikatoura einai autos pou ekane tin enstasi!!! rompa tha ginei gia mia akomi fora!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε Κοντέοι, έχετε πλάκα. Δηλαδή τι θέλετε, να γίνετε Δήμαρχοι οπωσδήποτε; Μα φάγατε τη σφαλιάρα πριν 3,5 μήνες.
    Αν είναι να πεθάνετε, προτείνω στην κα Αποστολάκη να σας αφήσει για λίγο να διοικήσετε.
    Αν υπάρχει και λίγο φιλότιμο, θα πρέπει να αποδεχθείτε την ετυμηγορία των συμπολιτών μας και να δείτε τι κάνατε λάθος και σας αποδοκίμασε ο κόσμος.
    Δεν νομιμοποιεί η κοινωνία τις αλχημείες, να το ξέρετε.
    Και στην περίπτωση εκλογών, πάλι θα χάσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλσόν ή Ρόμπα; Διαλέχτε...18 Φεβρουαρίου 2011 στις 9:42 μ.μ.

    Σε-Σας βολεύει...

    Το έχουν καταλάβει ΟΛΟΙ τώρα πια.

    Αν όμως συμβεί το αντίθετο (που θα συμβεί)
    τότε εσύ και η παρεούλα σου τι θα κάνετε;
    Που θα τρέξετε να κρυφτείτε;

    Ή θα αρχίσετε πάλι να γλύφετε και
    να προσκυνάτε κατουρημένες ποδιές;

    Ο εφιάλτης σας έχει ξεκινήσει...

    ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή