Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Άλλο εμείς, άλλο ο Βύρωνας

Γράφει στο blog του ο Κώστας Ευαγγελινός - και το κοινοποιεί στην ομάδα μας στο facebook:
Για τον θεσμό του «Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης» έχουν γραφεί πολλά, πολύ περισσότερα γράφτηκαν και ειπώθηκαν πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιλογής από το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μετά την ανικανότητα του Δημοτικού Συμβουλίου(συνεδρίαση 28/2) να εκλέξει τον εκπρόσωπο του νέου θεσμού έρχονται στην δημοσιότητα πολλαπλές ερμηνείες για το γεγονός αυτό.
Χωρίς να κάνω κανένα σχόλιο ή να προσπαθήσω να ερμηνεύσω το γεγονός, σας παραθέτω δημοσίευμα από το http://vironas.gr/press/ σχετικό με
την επιλογή του «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» στο Δήμο Βύρωνα.
Τα συμπεράσματα δικά σας…
“Ο Δημήτρης Σάρολας είναι ο πρώτος Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο Δήμο Βύρωνα, από την καθιέρωση του νέου θεσμού, που προβλέπεται στο νέο νόμο του Καλλικράτη.
Ο κ. Σάρολας σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου εξελέγη με 32 ψήφους – επι 36 ψηφισάντων- (σ.σ απείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Πάλμος, Δαρλαγιάννης, Αντωνακόπουλος από τη «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και Τζιορτζιώτης απο την «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»), έναντι 3 ψήφων του Δημήτρη Κοκκαλιά και μίας ψήφου του Κώστα Σταθόπουλου.
Ο Δημήτρης Σάρολας είναι Καθηγητής και διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος (1975-1995 & 2003-2007), πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου και Αναπληρωτής δημάρχου επί Δημαρχείας του αείμνηστου Δημ.Νικολαίδη, επικεφαλής της  παράταξης «Προοδευτική Δημοτική Συμπαράταξη Βύρωνα» (2002-2006) και προέδρος του σωματείου «Πανιώνιος Στέγη Βύρωνα».
Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ.Σάρολας δήλωσε συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του, για τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.”

4 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέει τίποτε ο κ. Ευαγγελινός για την παράταξή του που κατέβασε τελευταία στιγμή έναν υποψήφιό του συνδυασμού τους τον οποίο ψήφισε μόνο στον α΄ γύρο, ενώ στον β΄ ψήφισε λευκό(!) δλδ δεν βρήκε κανέναν άλλο υποψήφιο από τους 15 κατάλληλο, και στον γ΄ γύρο σκόρπισε τους δυο ψήφους από έναν στους δυο της πλειοψηφίας και ένα λευκό!!!
    Υποκρισία και αέρας κοπανιστός... τι έκαναν στον Βύρωνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν η παράταξη του κ. Κόντου ψήφιζε έναν από τους Βασταρδή, Μαγκλάρα, Έρτσο ή Μποσινάκο θα άλλαζε τίποτα.

    Το τελικό αποτέλεσμα μετράει και αυτό λέει ότι οι πολίτες δεν έχουν συμπαραστάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πρώτος Ανώνυμος (ανώνυμη) δεν είναι καλός δικηγόρος...
    πράμα που αποδεικνύεται εύκολα αν μελετήσετε την ανάλυση του Διαμαντή (ιδιοκτήτη αυτού του ιστολογίου), σε σχετικό του post.

    Φίλε(;) ανώνυμε, όσο και αν προσπαθείς να καλύψεις ή να δικαιολογήσεις το διχασμό της πλειοψηφούσας παράταξης Νέα Προοπτική στο θέμα του Συμπαραστάτη, ρίχνοντας τα βάρη στη μειοψηφία, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.

    Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή