Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Αλαλούμ

Άλλα στοιχεία δίνει η Περιφέρεια Αττικής -ότι λειτουργούν όλα τα σχολεία στη Φιλαδέλφεια- κι άλλα ο δήμος (όπως ενημερωθήκαμε αρμοδίως και παρουσιάσαμε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτησή μας). Προφανώς ο κάθε δήμος ξέρει καλύτερα τα όσα συμβαίνουν στην πόλη από την Περιφέρεια. ωστόσο η ασυνεννοησία μεταξύ των δυο, έφτασε μέχρι την πρωινή εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη, συνεργάτης του οποίου τηλεφώνησε -κατά διαβεβαίωση του δημοσιογράφου- στο δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Λίγο αργότερα βγήκε στο
τηλέφωνο συνεργάτιδα της Δημάρχου που είπε ότι κατά περίπτωση τα σχολεία είναι ανοικτά ή κλειστά. Εμείς επιμένουμε στο ορθό της προηγούμενης ανάρτησής μας για το ποια σχολεία είναι ανοικτά και ποια κλειστά.

4 σχόλια:

  1. Όσα σχολεία έκλεισαν το έκαναν μετά από εντολή του γραφείου εκπαίδευσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
    ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ !!!!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΧΑΒΑΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 1:52

    Όντως είμαστε χώρα του χαβαλέ, γιατί όλοι μας είμαστε χαβαλέδες.
    Το να έχει χιόνι στην Πάρνηθα, ασφαλώς και δεν εμποδίζει τα σχολεία να εργαστούν.
    Όμως δεν επρόκειτο για χιόνι στην Πάρνηθα, αλλά στην πόλη. Και επειδή το χιόνι γίνεται πάγος, είναι εύκολο να φανταστεί κανείς πως μπορεί να δημιουργηθεί το ατύχημα. Μην ξεχνάμε ότι μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων (παππούδες, γιαγιάδες) συνοδεύουν τα παιδιά στα σχολεία.
    Και επειδή αφενός είμαστε χαβαλέδες, αλλά και δεν έχουμε κουλτούρα τέτοιων συνθηκών, είναι καλό να προφυλασσόμαστε και να περιορίζουμε τις μετακινήσεις, μόνο στις απολύτως αναγκαίες.
    Άλλωστε, τέτοιες συνθήκες στη χώρα μας δεν υπάρχουν παρά 2-3 ημέρες το χρόνο (και όχι κάθε χρόνο).
    Εδώ χάνονται μαθήματα για πάμπολλες αιτίες, σοβαρές ή μη. Ας δούμε πόσες γιορτές, εθνικές, θρησκευτικές, τοπικές κλπ υπάρχουν. Καταλήψεις, απεργίες, συνελεύσεις και συναθροίσεις γενικώς.
    Είναι πιο οικονομικό το να μην λειτουργήσουν μια μέρα τα σχολεία, από την περίθαλψη 10 τραυματιών.
    Αν σε σοβαρές και οργανωμένες χώρες, Σουηδία, Δανία, Νορβηγία, Φινλανδία, υπήρχε περίπτωση κάυσωνα με 42 βαθμούς Κελσίου, θα είχαν παραλύσει και αυτές οι χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η "συνεργάτιδα" της Δημάρχου είναι η γραμματέας της ? Ποιά είναι η κα. Μαμακή που μας έκανε ρεζίλι στη τηλεόραση ? Δεν υπήρχε αρμόδιος στα θέματα Παιδείας να απαντήσει ? κ αν δεν υπήρχε αυτός -δεν υπήρχε αρμόδιος Αντιδήμαρχος ?? Μα δεν υπήρχε κανένας τελος πάντων ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή