Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Έξι μήνες χωρίς τον Αποστολάκη...

...μας φαίνονται πολλοί. Σαν να πέρασαν έξι χρόνια. Είναι και για την πόλη βαριά η απουσία του. Η πληθωρική του παρουσία, οι εντάσεις που δημιουργούσε η ασυμβίβαστη πορεία του, η αγάπη που του είχαν οι φίλοι του κι ο σεβασμός που του έδειχναν οι αντίπαλοί του, όλα αυτά μας λείπουν.

Τελέστηκε σήμερα και το καθιερωμένο εξάμηνο μνημόσυνο στη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη με πολλές παρουσίες και ηχηρές απουσίες. Εμείς, ένα πράγμα έχουμε να πούμε: ΔΕΝ
αφορά στο δημόσιο λόγο -άρα και σε μας...- το πώς κάθε μέλος της οικογένειας του εκλιπόντος επιλέγει να τιμήσει τη μνήμη του. ΔΕΝ μας αφορά, ΔΕΝ το σχολιάζουμε, ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Δεν μπαίνουμε σε αυτό.

Λέμε όμως καθαρά ότι όσοι κατέχουν θεσμικά αξιώματα, οφείλουν να τιμούν τον πρώην δήμαρχο που έφυγε ξαφνικά, με τη δημόσια παρουσία τους.

Όταν αυτά τα δυο εμπλέκονται, όταν μια απολύτως ιδιωτική υπόθεση γίνεται λόγω θεσμικής ιδιότητας δημόσιο θέμα, τότε ο καθένας τοποθετείται με βάση τη συνείδησή του.

Αυτά!

4 σχόλια:

  1. εκεινος σκορπιζε φως και ελπιδα.ειχε το μποι του ηγετη.ηταν μαχητης.τιποτα δεν του χαρισε ευκολα η ζωη.οτι κερδισε το κερδισε με αγωνα και σκληρη δουλεια.εξι μηνες μετα το θανατο του στην πολη βασιλευουν ολα οσα εκεινος απεχθανοταν.η ζωη ομως θα τον δικαιωσει.δεν μπορει μετα το πυκνο σκοταδι ερχεται παντα η ξαστερια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που εισαι ρε Γιωργο να βαλεις ενα χερακι? Αλλα και ενα ποδαρακι σε μερικους που κανουν παρτυ πανω απο το πτωμα σου!!! Αν και απο οτι βλεπω βοηθας απο εκει πανω οσο μπορεις και ειδη καποιοι ετοιμαζοντε να πανε σπιτια τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ta lamogi ekanan diimero parti sto mnimosino tou giorgou!!!(kapoioi vlepoun ton efialti na tous plisiazi................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγουν όσοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να κάνουν το Δήμο μπανανία για να έρθουν μετά ως μόνοι σωτήρες. Φτάνει πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή