Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

"Απαιτείται πανεθνική προσπάθεια". "Ζούμε ιστορικές στιγμές".

Αυτές ήταν οι μόνες φράσεις που αντάλλαξαν οι Κάρολος Παπούλιας αι Γιώργος Παπανδρέου πριν αρχίσει η συνάντησή τους, παρουσία των Μέσων Ενημέρωσης. Ο Πρόεδρος μίλησε για πανεθνική προσπάθεια, ο πρωθυπουργός απάντησε ότι ζούμε ιστορικές στιγμές. Τα επόμενα... σε λίγο.

2 σχόλια:

  1. Ένας προφήτης μα τι προφήτης15 Ιουνίου 2011 στις 1:41 μ.μ.

    Θα περάσει το μεσοπρόθεσμο με ψήφους του ΛΑΟΣ και μετά θα δώσει ο Γιωργάκης το Υπουργείο Οικονομικών (όχι Εθνικής Οικονομίας) στον Καρατζαφέρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τις ιστορικές στιγμές, κύριε Πρωθυπουργέ!
    Ανασχηματισμό κάνατε! Σιγά!
    Και μια και ο "προφήτης" μιλά για τον Καρατζαφέρη, ας γνωρίζει ο κόσμος ότι ο Καρατζαφέρης ως πρώην βασιλοχουντικός προτείνει έναν άλλον ομοϊδεάτη πρώην βασιλικό να αναλάβει πρωθυπουργός "εθνικής ενότητας": τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας κ.Στεφανόπουλο!
    Το 1974, για το δημοψήφισμα, ο τελευταίος προπαγάνδιζε υπέρ της βασιλείας, και μετά από χρόνια το ΠΑΣΟΚ (!) τον πρότεινε για Πρόεδρο της Αβασίλευτης Δημοκρατίας μας!!!! Κι αφού επιτέλεσε σωστά το ρόλο του επί μια 10ετία, ο Καρατζαφέρης τον ξανακαλεί ως υπέρτατο σωτήρα!!!! Μπράβο!!!!
    Και αντί ο κόσμος να ζητεί την είσοδο στο ντουλάπι της ιστορίας του Καρατζαφέρη και του Στεφανόπουλου, πάει (ένα μικρό κομμάτι ευτυχώς) και τους ψηφίζει κι από πάνω!
    Αυτή είναι η Ελλάδα: ένα κάστρο με ατέλειωτο αριθμό φαντασμάτων μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή