Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Κυβερνητική επιτροπή για την υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου...

Υπό τον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, συνεδριάζει στις 16:00 την Πέμπτη η κυβερνητική επιτροπή για την παρακολούθηση και υλοποίηση των προτεραιοτήτων στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος. Στη διάρκεια της σύσκεψης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών Ευ.Βενιζέλος πρόκειται να ενημερώσει για τις επαφές που είχε στο Βερολίνο με τον Γερμανό ομόλογό του Β.Σόιμπλε και τον επικεφαλής της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει οδηγίες για πιστή τήρηση των ασφυκτικών χρονοδιαγραμμάτων όσον αφορά στην υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Η υλοποίηση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος είχε βρεθεί στο επίκεντρο της διϋπουργικής σύσκεψης, υπό τον Ευ.Βενιζέλο την Τρίτη. Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών είχε αναφερθεί στις προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα ανά υπουργείο και είχε ζητήσει από τους συναδέλφους του να προωθήσουν άμεσα τα μέτρα, τηρώντας απαρέγκλιτα τα σφιχτά χρονοδιαγράμματα.

Στην κυβερνητική επιτροπή συμμετέχουν επίσης ο υπουργός Εσωτερικών Χ.Καστανίδης, ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ.Ρέππας, ο υπουργός Ανάπτυξης Μ.Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γ.Παπακωνσταντίνου, η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου, ο υπουργός Μεταφορών Γ.Ραγκούσης, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ.Σκανδαλίδης και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ.Παπουτσής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου