Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ο Ενιαίος Φορέας Πολιτισμού στη Φθιώτιδα

Σάββατο βράδυ στον Έξαρχο Φθιώτιδας, λίγο έξω από την Αταλάντη και η χορευτική ομάδα του Ενιαίου Φορέα Πολιτισμού κέρδισε τις εντυπώσεις, στο 12ο τοπικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Νεαρά παιδιά από την πόλη μας χόρεψαν τη μικρασιάτικη παράδοση και χειροκροτήθηκαν από όλους. Πλούσιο σε δραστηριότητα το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε με τη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Αργυρούπολης και ακολούθησαν το
Μαρτίνο, το Γαλάτσι, το Αλιβέρι και χθες έκλεισαν στον Έξαρχο. Τα παιδιά και οι δάσκαλοί τους Κώστας Θεοχάρης και Γιάννης Ζυγογιάννης, ζήτησαν από τον Πρόεδρο του Ενιαίου Φορέα Νίκο Παπανικολάου, να τους δοθεί η ευκαιρία να ανταποδώσουν τον Σεπτέμβριο την φιλοξενία που δέχθηκαν, σε ένα διαδημοτικό φεστιβάλ στην πόλη μας. Την αντιπροσωπία της πόλης μας, συνόδευσαν στις εξορμήσεις τους, εκτός από τον Πρόεδρο, ο αντιδήμαρχος Παύλος Κότσιρας, ο γραμματέας του Ενιαίου Φορέα Ανδρέας Βαρνής, τα μέλος του Δ.Σ. Κατερίνα Βασσάρα και η πρ. Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Νέας Χαλκηδόνας Άντα Γεωργακοπούλου.

13 σχόλια:

  1. Τα φωτομοντέλα... πρώτο τραπέζι πίστα βλέπω, ο ένας χορεύει... σταυρωτό κι ο άλλος απλωτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι χορευτικές ομάδες -ή τμήματα, όπως θέλετε πέστε τα- ανήκουν στα Πνευματικά Κέντρα των δυο πόλεων, κύριε Παπανικολάου. Μάθετε να σέβεστε τη σκληρή δουλειά πολλών ετών, δασκάλων και μαθητών αυτών των τμημάτων, και μην καπηλεύεστε τη δόξα τους. Το έχετε κάνει κατ' επανάληψη, αλλά, φτάνει πιά. Για να προβάλετε τον εαυτό σας, έχετε εξαφανίσει την πραγματικότητα. Ο Ενιαίος Φορέας διοικεί μεν, λίγους μήνες τώρα, άλλοι μοχθούν όμως γι' αυτά τα αποτελέσματα.
    Έλεος πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΝΗΣ ΣΤΟ ....ΒΑΘΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν πήγαινε ο Παπανικολάου και οι λοιποί θα λέγατε ότι εγκατέλειψαν τα «παιδιά» στην τύχη τους. Τώρα που πήγαν τους κατηγορείτε ότι καπηλεύονται την δουλεία των άλλων και αυτοπροβάλλονται. Αλλά Δημοτική Αρχή στη Χαλκηδόνα ποιος ήταν, ο Φούφωτος; Ποιος εξαφανίζει την πραγματικότητα; Και τελικά ποιος θάπρεπε να πάει δηλαδή, ο Κόντος ή ο Χάρης; ‘Ελεος πιά. Άντε μη γράψω καμιά λέξη και κοπεί το κείμενο . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτόν τον απίθανο τον έκανε φίρμα ο «επιτέλους κολοτούμπα» σε μια από τις πλέον… ευφυείς κινήσεις που τον καταξίωσαν μόνιμα χαμένο των εκλογών...
    Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις αν όχι η μοναδική που κάποιος ωφελήθηκε από τα πάρε δώσε μαζί του...
    Κυριολεκτικά τον έπιασε κότσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και καλά ο ΑΝΗΣ στο βάθος είναι. Κάτι άλλους ΟΝΤΡΟΥΣ να δείς που είναι πάντα πρώτο τραπέζι πίστα. Αμ δε . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΞΩ ΤΑ ΑΡΝΙΑ Η ΑΡΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ11 Ιουλίου 2011 στις 3:42 μ.μ.

    ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ; ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΞΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΩΡΑ.ΑΠΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ Κ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημοσιες σχεσεις11 Ιουλίου 2011 στις 4:35 μ.μ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΓΑΖΕΙ....
    ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ
    ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑ?
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περιορίζεται σε αυτά επειδή έχει λιτότητα διαφορετικά θα έκανε σπατάλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ. ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ. ΠΟΣΟ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΙΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ; ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΟΙ ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι μόνο ο Ευαγγελινός έπαιρνε το μικρόφωνο να μιλάει στις εκδηλώσεις της φιλαρμονικής στις γειτονιές για να τον μάθουν και με την ελπίδα να γίνει συμπαθητικός!
    Κατά τα λοιπά άφηναν τους... δημοσιογράφους να τους προβάλλουν ελεύθερα...
    Κι από κάτω έρεε το χαρτί…

    Ο Αδαμόπουλος είχε προσλάβει τον Λάσκαρη να τον φωτογραφίζει, ο Κόντος είχε τον Νικολάκη!
    Οι δημότες πλήρωναν και πληρώνουν τους τζερεμέδες του καθενός ατζαμή δημάρχου ή άλλου παράγοντα που ελέω κατάστασης κάνουν δωρεάν πασαρέλα στα έντυπα με τα δανεικά που παίρνει ο δήμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έμπαινε Παυλάρα και μην ακούς κανέναν βαλτό...
    Δήμαρχος στις επόμενες εκλογές γιατί μόνο εσύ αξίζεις!
    Προχώρα και είμαστε όλοι μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή