Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

Ανάκαμψη, μετά τη θύελλα...

Με εντυπωσιακή ανάκαμψη -την ισχυρότερη από το Μάρτιο του 2009- έκλεισε την Τρίτη η Γουόλ Στριτ, μετά το αποθαρρυντικό ξεπούλημα της προηγούμενης ημέρας. Ο Dow Jones έκλεισε ενισχυμένος κατά +3,98% στις 11.240 μονάδες ενώ ο Nasdaq «πέταξε» με +5,29% στις 2.483 μονάδες. Άνοδο +4,74% κατέγραψε ο
S&P500, κλείνοντας στις 1.173 μονάδες.
Στην ανάκαμψη πρωταγωνίστηκαν οι χρηματοπιστωτικές μετοχές, που είχαν πληγεί ιδιαίτερα στην προηγούμενη συνεδρίαση: Οι μετοχές των Bank of America, Citigroup ενισχύθηκαν πάνω από 7%.
Ανάκαμψη κατέγραψαν επίσης και τα αμερικανικά ομόλογα, με τα επιτόκιά τους να μειώνονται καθώς -παρά την υποβάθμιση των ΗΠΑ- οι επενδυτές συνεχίζουν να τα θεωρούν ασφαλές καταφύγιο.
Το επιτόκιο των διετών αμερικανικών ομολόγων έπεσαν κατά 10 μονάδες βάσης και εκείνα των δεκαετών υποχώρησαν κατά 28 μονάδες βάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου