Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Παρέμβαση Τομπούλογλου για τις χθεσινές εξελίξεις

Η δήλωση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης έχει ως εξής: Τα όσα συνέβησαν κατά την αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την αποχώρηση των συμβούλων της πλειοψηφίας δε μπορούν παρά να χαρακτηριστούν ως φαρσοκωμωδία. Η παράταξη της Νέας Προοπτικής κατάφερε το ακατόρθωτο. Να διαλυθεί μόλις εντός εννέα μηνών. Συνυπεύθυνοι για αυτήν την κατάσταση η Δήμαρχος Ευτυχία Γαϊτανά και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Π. Γρετζελιάς. Τα κυρίαρχα συναισθήματά μας αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να είναι άλλα από αυτά της αγωνίας και συνάμα της θλίψης για το μέλλον της πόλης μας. Παρότι ουδεμία ευθύνη έχουμε για την όλη κατάσταση, θα είμαστε ΠΑΡΟΝΤΕΣ στις εξελίξεις ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

3 σχόλια:

  1. Ο χάρης εχει δικηο. μονο που δε μας λεει κι αυτος ποιος -κατα τη γνωμη του- φταιει γιαυτο το πανηγυρι. αυτος η αυτη; αλλα γιατι να το πει; και με τους δυο καμμενους, θα παιξει πιο ευκολα.
    αντιθετα ο κοντος θεωρει, λογω παλιων διαφορων, αυτον υπευθυνο και την αλλη τη βγαζει λαδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ... ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ... ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΣΑΣ ΜΠΑΧΑΛΟ... ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ! ΟΥΟΥ-ΟΥΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή