Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Αποφάσεις της λαϊκής συνέλευσης Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

Πρόγραμμα δράσης της συνέλευσης ενόψει της 48ωρης γενικής  απεργίας 19 και 20 Οκτώβρη με στόχο τη μετατροπή της σε παλλαϊκό ξεσηκωμό ενάντια σε κυβέρνηση-τρόικα:
  • Σάββατο 15/10, 10.00: ραντεβού στην πλατεία Πατριάρχου για εξόρμηση-ενημέρωση των πολιτών στο τοπικό σούπερ μάρκετ Lidl.
  • Κυριακή 16/10, 18.00: Ραντεβού στην πλατεία Πατριάρχου για μαζική εξόρμηση-ενημέρωση για την πορεία στην πόλη μας την Τρίτη στις 19.00 για την προετοιμασία της γενικής απεργίας. Θα γίνει μοίρασμα προκηρύξεων, αφισοκόλληση και θα διαβαστούν σε όλη την πόλη ανακοινώσεις με ντουντούκα.
  • Δευτέρα 17/10, 10.00: Ραντεβού στην πλατεία για εξόρμηση στον ΟΑΕΔ στον Περισσό.
  • Τετάρτη 19/10: πρωινό ραντεβού για εξόρμηση στο Mall στο Μαρούσι.
Επιπλέον, αποφασίστηκαν τα εξής:
  • Καλούμε όλους τους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και μικροβιοτέχνες της πόλης μας να κρατήσουν κλειστά τα μαγαζιά τους τις μέρες της γενικής απεργίας, συμμετέχοντας στην απεργία της ΓΣΕΒΕ και καλούμε σε μποϊκοτάρισμα όσων επαγγελματιών δεν συμμετάσχουν στον αγώνα.
  • Σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούμε τους Φιλαδελφειώτες-Χαλκηδονιώτες να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να εναποθέτουν όσο το δυνατόν λιγότερα απορρίμματα στους κάδους. Αντίθετα, μπορούν να τα φυλάξουν και να τα φέρουν μαζί τους για πάσα χρήση τις δύο μέρες της γενικής απεργίας.
  • Θα συγκεντρωθούν οδηγίες νομικής βοήθειας και τηλέφωνα ομάδων νομικής βοήθειας και θα αναρτηθούν στο blog και στους πίνακες ανακοινώσεων στην πλατεία Πατριάρχου.
Αμέσως μετά τη συνέλευση πραγματοποιήθηκε στο χώρο ανοιχτό συντονιστικό προκειμένου να σχεδιαστεί η υλοποίηση των δράσεων που αποφασίστηκαν στη συνέλευση.
Καλούμε όλους τους Φιλαδελφειώτες και τους Χαλκηδονιώτες να πλαισιώσουν τις δράσεις μας ώστε να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να διώξουμε κυβέρνηση και τρόικα, που μας ξεπουλάνε, μας στερούν την αξιοπρέπεια και γυρίζουν την κοινωνία πολλές δεκαετίες πίσω.

19 σχόλια:

  1. ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΠΑΛΗΣ
    ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΠΟΡΤΑ –ΠΟΡΤΑ, ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ,
    ΜΟΙΡΑΣΜΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΩΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ,
    ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ ΚΑΚΟΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ.
    (ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΩ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ, ΕΙΤΕ
    ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ. ΠΩΣ ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ; )
    ΑΚΟΥΣΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΕΟ ΕΑΜ ΚΑΙ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ
    ΤΟ ΚΑΣΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΧΩΝΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΤΟΥ.
    ΙΣΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΖΩΗ ΝΑΧΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ θα ήθελα να μάθω πόσοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, ώστε να καταλάβω τι ποσοστό κατοίκων της Φιλαδέλφειας αντιπροσωπεύουν.

    Να δούμε την αντιπροσωπευτικότητα που έχουν.

    Είναι πάνω από 1.000?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γιατί εντυπωσιάζεσαι φίλε μου?

    Έχουν μείνει σε θεωρίες και τακτικές του περασμένου αιώνα, τότε που δεν υπήρχαν άλλα μέσα ειδήσεων.
    Έτσι γινόταν η διακίνηση των ειδήσεων και των εντολών του κόμματος.

    Εντυπωσιάζεσαι που το κόμμα έχει μείνει στις τακτικές του 1950-1970?

    Το κόμμα ψαρεύει στα θολά νερά των πιο ευαίσθητων ανθρώπων.

    Συνήθως είναι οι άνθρωποι της εργατιάς που λόγω συγκυριών και Κοινωνικών λόγων έμεινε λίγο πίσω από την παιδεία.

    Τους τάζουν Σοσιαλιστικούς λαγούς και δεν κάνουν τον κόπο αυτοί που τους πιστεύουν να δουν πόσο ωραία πέρασαν τόσα χρόνια οι γείτονες μας, που πάνω τους δοκίμασαν τις θεωρίες τους.

    Είναι μια κοσμοθεωρία που ήδη δοκιμάστηκε και απέτυχε.
    Όπως και ο ιδιότυπος Καπιταλισμός που εφαρμόστηκε στην δική μας χώρα.

    Αν οι άνθρωποι του κόμματος ήσαν πιο έξυπνοι, και αν είχαν προσαρμοστεί στις ανάγκες της κάθε εποχής θα είχαν εκλογικά ποσοστά της τάξης του 40% και αυτοί είναι κολλημένοι δεκαετίες τώρα στο 10%.

    Και αυτοί που κόπτονται για τους εργάτες που χάνουν την δουλειά τους, δεν λένε κουβέντα για τους άλλους εργάτες-δημοσιογράφους που απολύθηκαν από τον σταθμό του κόμματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φίλε που εντυπωσιάζεσαι

    Σε ένα ημιμαθή λαό και χωρίς παιδεία, του ταιριάζουν ημιμαθείς ηγέτες και χωρίς παιδεία πολιτικοί.

    Όταν όλοι μας αποκτήσουμε παιδεία, να είσαι σίγουρος ότι κανένα κόμμα δεν θα μπορεί να μας παραμυθιάζει σε μια πλατεία με συνθήματα χαμένα σε κοσμοθεωρίες και πρακτικές άλλων εποχών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πιο εντυπωσιακο συντροφε ειναι οτι δεν εχεις το σθενος στους καιρους που ζουμε να ερθεις σε μια λαικη συνελευση να πεις τη γνωμη σου για αυτα που αναφερεις. ειναι πραγματικα πολυ ευκολο να κριτικαρεις οταν εισαι στην απεξω. Εκτος αν εισαι golden boy ή οπαδος του γιωργακη και απλα ηθελες να πεις την παπαρα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΡΕ 3.06 ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.44 ΒΓΑΛΕ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 4.06
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!
    1.26
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΙ!
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ!
    ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΚΡΙΤΙΚΗ" ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΑΦΤΙΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, ΕΝ ΕΙΔΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.
    ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ?
    ΤΟ 80% ΨΗΦΙΖΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ειπε κατι κακο η πρωτακουστο ο ανωνυμος των 3:06.Ολοι οσοι αποδοκιμαζετε η εστω επικρινετε αυτου τους ειδους τις συνελευσεις,εχετε παραστει εστω και για λιγο σε καποια απο αυτες,ωστε να δειτε τι συζηταται και σε τι κλιμα?Ρωταω καλοπροαιρετα και χωρις να ανηκω σε κανενα κομμα,ειδικα αριστερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ 4:04 μμ

    φίλε μου αν ο προηγούμενος από σένα είναι ένας από αυτούς που πάνε στις συνελεύσεις και απαντάνε - όταν δεν τους αρέσουν οι άλλες απόψεις - σε συνομιλητές τους με τις λέξεις "ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ", πες μου σε παρακαλώ, ποιός σοβαρός άνθρωπος θα πάει σε τέτοια σύναξη?

    Ποιός σοβαρός πολίτης να κάνει διάλογο με φανατισμένους, και πολιτικά νεφελώδεις ανθρώπους?

    Κάποιοι που απορούν για την μη αποδοχή των θέσεων (αυτών των ανθρώπων), από την ευρύτερη Κοινωνία, τώρα τους γίνεται φανερό το γιατί.

    Και αν όπως είπε ο ανώνυμος 4:10μμ, ότι μαζεύονται στην πλατεία 10 (εγώ λέω 100) άτομα, τότε καταντά γελοίο ακόμα και να παίρνουμε στα σοβαρά θέσεις που εκφράζουν 10-100 συμπολίτες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και επειδή το 80% ψηφίζει ανώριμα τα 2 μεγάλα κόμματα, αυτό αυτόματα σημαίνει, ότι το 10% που ψηφίζει αριστερά, είναι ώριμο και εκπαιδευμένο?

    Το ποσοστό των Ελλήνων που έχουν παιδεία, που ξέρουν να διακρίνουν το καλό και το κακό για την πατρίδα μας είναι πολύ - πολύ μικρό.

    Αν ήταν μεγαλύτερο το ποσοστό, τότε όλα τα υπάρχοντα κόμματα θα είχαν περάσει στο χρονοντούλαπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε των 2:34.

    προσωπικα εχω παραβρεθει σε 5-6 συνελευσεις εδω στη Φιλαδελφεια,ακουγοντας μονο,χωρις να μιλησω.Και πραγματικα δεν εχει τυχει ουτε μια φορα να ακουσω καποιον να αποκαλει καποιον αλλων "φασισταριο".Και επαναλαμβανω,προσωπικα δεν ειμαι υπερ η κατα καποιου συγκεκριμενου.Το λεω καθαρα αντικειμενικα.

    Απο την αλλη,δεν νομιζω πως ο αριθμος αυτων που συγκεντρωνονται εκει καθοριζει και την ποιοτητα οσων λεγονται.Δηλαδη,μικρος αριθμος συγκεντρωμενων,δεν σημαινει και μικρη σοβαροτητα σε θεσεις και προτασεις.Αν ηταν ετσι,τοτε τις πρακτικες και τα λεγομενα των μεγαλων κομματων,που ακολουθουνται απο εκατομμυρια ψηφοφορων και χιλιαδων συγκετρωμενων θα τα διειπε η σοβαροτητα ,πραγμα που δεν νομιζω να το εχουμε δει στην πραξη.Ετσι δεν ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. οι συνελευσεις στην παρουσα φαση ειναι απαραιτητες για να ενημερωνεται ο κοσμος για οσα συμβαινουν μιας και τα μεσα μαζικης ενημερωσεις μας ποτιζουν με ψεματα ολα αυτα τα χρονια.... ειναι ανοιχτες και ολοι ευπροσδεκτοι.... το οτι ο κοσμος δεν πηγαινει δειχνει το ποσο υπνωτισμενοι και ανημποροι να κινηθουν εναντιον του συστηματος... τους δινεται ενα οπλο ετοιμο και αυτοι ακομα καθονται... δεν ανηκω σε κανενα κομμα, δεν με εκπροσωπει κανεις και δεν εκπροσωπω κανεναν... ομως υπαρχει εξελιξη σε ολο αυτο που συμβαινει τοσους μηνες και οσοι δεν το βλεπουν ή κοιμουνται ή κανουν οτι δεν το βλεπουν για δκους τους λογους... λυπαμαι που δεν βοηθατε τους συνανθρωπους σας και χαλατε ενεργεια για να κρινετε μονο... λυπαμαι που δεν εχετε τιποτα καλυτερο να δωσετε...

    R.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η "λαική συνέλευση" (πόσοι ήταν, άραγε;) καλεί τους πολίτες να μποϋκοτάρουν όσους επαγγελματίες δεν κλείσουν τα καταστήματά τους την ημέρα της απεργίας. Έτσι εννοούν την δημοκρατία αυτοί οι άνθρωποι.
    Η λογική του Μπους: ή μαζί μας ή εχθρός μας.
    Δηλαδή αυτοί έχουν το μοναδικό δικαίωμα να αποφασίζουν. Οι υπόλοιποι δεν δικαιούνται να αποφασίζουν αν θα απεργήσουν ή όχι.
    Και καθόμαστε και δίνουμε σημασία στο τι λένε 30-40 κρυφοφασιστοειδή, ενδεδυμένα με το μανδύα του προοδευτικού, του αριστερού, του αγανακτισμένου κλπ.

    @ Ανώνυμε 4:04

    δεν πρόκειται για φανατισμένους και πολιτικά νεφελώδεις, αλλά για ανισόρροπους, που καλούν τον κόσμο να μην βγάζει τα σκουπίδια στους κάδους, αλλά να τα φυλάει μέσα στα σπίτια του.
    Εγώ προτείνω να διαθέσουν αυτοί τα σπίτια τους για να βάζουμε εκεί τα σκουπίδια, αφού είναι τόσο φανατικοί υπέρ της απεργίας των εργαζομένων στην καθαριότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανωνυμε των 11:07,ξερεις υπαρχει το ελευθερο κανεις να διαφωνει η να συμφωνει σε ο,τιδηποτε προτεινεται στις συνελευσεις.Δεν υπαρχει καποια λογικη "αποφασιζομεν και διατασσομεν"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μπράβο σας, που όταν η κοινωνία μας γυρίζει έναν αιώνα πίσω εχθρεύεστε αυτούς που, όσα λάθη κι αν κάνουν, προσπαθούν τουλάχιστον να κάνουν κάτι. Συγχαρητήρια, καθίστε σπίτια σας και περιμένετε πότε θα σας πάρουν και το σπίτι, και τα παιδιά σας θα φύγουν μετανάστες στην Αυστραλία. Νομίζετε φυσικά ότι εσείς είστε προνομιούχοι απέναντι σε κάποιους άλλους. Εκεί οδηγηθήκαμε ως κοινωνία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ!
    Η ΛΕΞΗ "ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ" ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΦΟΡΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ(ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ)ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΛΟΙΔΩΡΟΝΤΑΣ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΝΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ .
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ!
    ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ Ο ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ! ΠΕΤΑ ΛΑΣΠΗ ! ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμε 3:53

    Όπως κάποιος έχει δικαίωμα να μην απεργήσει και απαιτεί η απόφασή του να γίνει σεβαστή, ακριβώς το ίδιο δικαίωμα έχει και κάποιος να μην απεργήσει, επειδή έτσι κρίνει. Και έχει και αυτός την απαίτησή του να γίνει σεβαστή η επιλογή του.
    Εδώ, κάποιοι μιλούν για προγραφές. Για μποϋκοταζ εκείνων οι οποίοι θα ανοίξουν τα καταστήματά τους.
    Θεωρώ ότι έχει απόλυτο δικαίωμα να ανοίξει ή να μην ανοίξει κάποιος το κατάστημά του και αυτό δεν υπόκειται στην κρίση (πόσω μάλλον στην έγκριση) κανενός.
    Αυτά είναι επικίνδυνα πράγματα και ίσως κάποιοι να μην έχουν απόλυτη επίγνωση του τι λένε.
    Θυμίζω ότι, ιστορικά, αυτές οι πρακτικές εφαρμόστηκαν από καθεστώτα τα οποία δεν θέλουμε ούτε να τα θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή