Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Μια αναγνώστρια κάνει λόγο για το αυτονόητο!

Από την αναγνώστριά μας που στο facebook υπογράφει ως Juanita La Quejica, αναρτήθηκε η εξής αναφορά: Στο δήμο μας, δεν μπορούν καν να πάρουν απόφαση οι πρόσφατα εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες, αν θα διοικήσουν ή όχι. Στον διπλανό, μπαίνουν μπροστά και προστατεύουν τους δημότες τους.
Εμείς, τι άλλο να πούμε;

21 σχόλια:

  1. Και συγκεκριμένα, αναφέρομαι στον Δήμο Νέας Ιωνίας και στη στάση του Δημάρχου απέναντι στο χαράτσι της ΔΕΗ. Ακόμα και αν "αντιστέκεται" χωρίς να έχει νομικά το δικαίωμα, ακόμα και αν ο στόχος του είναι να καλοπιάσει τους δημότες του, τουλάχιστον κάτι κάνει! Κινείται θετικά, δείχνοντας ένα ενδιαφέρον.
    Δεν αναλώνεται σε γράμματα και συμβούλια και διαβούλια.
    Σε αντίθεση με τους δικούς μας άρχοντες, στο σύνολό τους, που ακόμα παίζουν αμπεμπαμπλομ και ψάχνουν να βρουν ποιός θα τα φυλάει.
    Δεν μας φτάνει μια ανύπαρκτη κυβέρνηση; Πρέπει να βασανιζόμαστε και σε τοπικό επίπεδο, όταν όλοι γνωρίζουμε ότι ο μεγαλύτερος αριθμός από τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου είναι αξιόλογοι και ικανοί συμπολίτες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΤΥΠΟΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ (ΠΑΡΑΝΟΜΗ) ΠΟΥ Ο ΕΝ ΛΟΓΟ ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!
    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΙΛΑΣ ?? ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ?? ΤΟ ΕΠΑΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ....ΣΥΝΤΑΓΜΑ-ΛΑΣΤΙΧΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποτε θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την πραγματική πολιτική από τα πυροτεχνήματα. Αυτες οι πράξεις είναι όχι μόνο γελοίες (πέραν του αν είναι η δεν ειναι αντισυνταγματικές), αλλά και άκρως επικίνδυνες, δημαγωγικές και λαΙκίστικές.
    Οι "μάγκες", τύπου Γκότση, προσπαθούν να βάλουν τον κόσμο σε περιπέτειες, προκειμένου να δημιουργήσουν μπάχαλο και χάος.
    Φυσικά όλα εις βάρος του κοσμάκη θα είναι, γιατί αυτοί δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα και θα επιβιώσουν, όπως επιβίωναν τόσα χρόνια, περνώντας μια χαρά, εκμεταλλευόμενοι το "σύστημα" το οποίο καταγγέλουν σήμερα. Χτες το έπαιζαν αμφισβητίες, σήμερα επαναστάτες, πάντα όμως εκ του ασφαλούς.
    Αυτοί ζητούν να φύγει η κυβέρνηση και να αλλάξει η πολιτική. Αυτό είναι το εύκολο. Δεν μας λένε τίποτα για το δύσκολο. Τι πρέπει να γίνει; Ακούμε ακατάσχετη μπουρδολογία, συνθήματα και ευχολόγια, τα οποία είναι εκτός τόπου, χρόνου και πραγματικότητας.
    Κάποιος από τα συντεταγμένα όργανα του κράτους θα πρέπει να τους μαζέψει και να τους θέσει προ των ευθυνών τους.
    Αν θέλουν να είναι χρήσιμοι στους πολίτες, ας γίνουν σοβαροί και ας επεξεργαστούν λύσεις, οι οποίες θα βρίσκονται στα πλαίσια της πραγματικότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 9:25 Δημητρακη πασοκακι ηρεμησε μια προταση ειναιουσιαστικα οποιος εχει προβλημα ακολουθει αφου δεν εχει αλλη λυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dolores
    Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει.
    Εντάξει ως ραγιάδες να υπερασπιστούμε την τρόικα και τους κυβερνητικούς υπαλλήλους της που εφαρμόζουν τον... σοσιαλισμό. Αλλά να βρίσκεις αντισυνταγματικό αυτό που κάνει ο Δήμος της Νέας Ιωνίας για ένα χαράτσι που όλοι οι σοβαροί συνταγματολόγοι δηλώνουν ότι είναι αντισυνταγματικό, ξεπερνάει κάθε όριο γελοιότητας...
    Ούτε ο Πάγκαλος δεν θα έλεγε τέτοιες παγκαλακίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ 1:06

    Μάλλον με τη σοβαρότητα δεν έχεις καλές σχέσεις. Όμως είσαι και απρόσεκτος/η. Εγώ δεν αναφέρθηκα σε θέματα συνταγματικότητας, γιατί δεν γνωρίζω. Και για ό,τι δεν γνωρίζω δεν κάνω λόγο. Ξανακοίταξε τη διατύπωση και θα το διαπιστώσεις.
    Επι της ουσίας, όμως, άσε τις πομπώδεις έννοιες για σοσιαλισμούς κλπ. Κανένας δεν μιλάει γι αυτά.
    Κοινή λογική χρειάζεται. Το χάος που κάποιοι θέλουν, εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα,στα οποια μου φαίνεται δύσκολο να ανήκεις (εκτός και ....). Μην παρασύρεσαι, λοιπόν και μην παίζεις το παιχνίδι τους.
    Τ μεγαλύτερος ραγιαδισμός υπάρχει από το να είναι μια χώρα με το χέρι μονίμως απλωμένο στην επαιτεία. Μια χώρα ζητιάνος που περιμένει να την επιχορηγήσουν οι υπόλοιποι. Αυτό είναι υποτέλεια και ραγιαδισμός.
    Ας μην πληρώσει, λοιπόν, κανένας τίποτα. Ας συνεχίσει ο καθένας να φοροδιαφεύγει, η κάθε συντεχνία να διατηρήσει τα "κεκτημένα" και μην ακούμε τους κουτόφραγκους που μας πιέζουν.
    Μόνο που θα πρέπει να ξέρουμε και τις συνέπειες και όσοι μπορούν να τις ξέρουν θα πρέπει να ενημερώσουν και τον κόσμο. Και ας αποφασίσει ο κόσμος τι θέλει.
    Αν θέλει "μαγκιές" τύπου Γκότση, ας ξέρει και τι τον περιμένει. Γιατί ο κάθε Γκότσης ειναι βολεμένος. Αλίμονο από τους φουκαράδες που "τσιμπάνε" με κάτι τέτοια.
    Καμιά σοβαρή πρόταση δεν ακούστηκε. Ας μας πει κάτι, λοιπόν, ο σύγχρονος Τσε Γκεβαρα-Γκότσης, για το πως θα βρει λέφτά.
    Εκτός αν εννοεί ότι θα πρέπει να κρεμάσουμε όλους τους πλούσιους στο Σύνταγμα και να "κοινωνικοποιήσουμε" τις περιουσίες τους.
    Ας το πει όμως δημόσια! Μέχρι να το πει έχω κάθε δικαίωμα να τον χαρακτηρίζω "τζάμπα μάγκα" για να μην χρησιμοποιήσω άλλες εκφράσεις και φέρω και τον Διαμαντή σε δύσκολη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ 10:02

    ... Πάντως σου δίνω το λόγο μου ότι δεν με λένε Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην Ελλάδα οι τσάμπα μάγκες είναι πολλοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ με το συντάκτη/-ρια του άρθρου.
    Όλοι οι πολίτες, αιρετοί ή όχι, αν έπαιρναν πρωτοβουλίες, δεν θα μπορούσαν οι ολιγάρχες των κυβερνήσεων να κάνουν ό,τι γουστάρουν ερήμην τους.
    Ο Γκλέτσος στη Στυλίδα κάτι έκανε.
    Το κίνημα κατά των διοδίων "δεν πληρώνω" κάτι έκανε.
    Όσοι μιλούν για επανεκκίνηση της χώρας με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα, κάτι κάνουν.
    Αν αυτά σε κάποιους δεν αρέσουν, είτε θέλουν να λέγονται πασοκτζήδες είτε πατριώτες είτε σοβαροί, ας προμηθευτούν λιπαντικό, κι ας καλέσουν όποιον ενδιαφερέται να τους ...ήξει.
    Τα χαράτσια και η πληρωμή τους εξυπηρετούν τους δανειστές του εξωτερικού και το εντόπιο υπηρετικό τους προσωπικό (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, ΔΗΜΑΡ, ΔΗΣΥ). Στη διαμάχη εντός της Ευρώπης και του κόσμου που έχει ξεσπάσει, νικητές δεν θα είναι οι λαοί και οι τράπεζες. Θα είναι Ή οι λαοί Ή οι τράπεζες. Πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός. Και πάψτε κάποιοι να ακούτε όλη μέρα ΜΕΓΚΑ, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1 και ΑΛΤΕΡ με τους φαύλους που προβάλλουν και που τρομοκρατούν δίχως ντροπή και αίσθημα ευθύνης, και επιχειρείστε να δείτε και την άλλη πλευρά: όχι αυτή του ΚΚΕ, αλλά την πλευρά των επιστημόνων οικονομολόγων, που καλύτερα από όλους γνωρίζουν ΚΑΙ τα αίτια ΚΑΙ τις λύσεις στο πρόβλημα.
    Και πολύ πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πόσο κενολόγοι, δημαγωγοί, τρομολάγνοι και αφερέγγυοι είναι οι εκπρόσωποι της πολιτικής τάξης του τόπου και τα παπαγαλάκια τους μέσα στον Τύπο, το κράτος και την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα ακόμα μιλάτε κάποιοι;2 Νοεμβρίου 2011 στις 5:06 μ.μ.

    Δεν χρειαζεται, πασοκτσή DOLORES, να κρεμάσουμε τους πλουσιους στο Σύνταγμα. Γιατί η χώρα εχει πόρους για να επιβιωσει.

    Μπορούμε όμως να κρεμασουμε τον διορισμενο απο την κυβερνηση σου Προεδρο της ΔΕΗ Α.Ε. και ολο το διοικητικο συμβουλιο της επιχειρησης μαζί, γιατι παιζουν το βρώμικο ρολο του φοροεισπρακτορα. Καταλαβες;

    ΥΓ: Λυπαμαι που ιδεολογικα εχεις προσχωρησει στο μορφωμα του χουντο-πασοκισμού. Δεν εισαι βεβαια παγκοσμια καινοτομια, και ετσι σε βλεπω με επιεικεια, αφου εισαι παρασυρμενος. Πολλοι πασοκοι εχουν απογοητευθει με το κομμα τους αλλά τουλαχιστον σιωπούν και δεν φλυαρούν, ούτε σπεύδουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολογητα. Σε ολα υπαρχει ενα οριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ 5:06

    Επειδή, εκτός από αναιδής είσαι και ρομαντικός (και γι΄αυτό σου συγχωρώ την αναίδεια), θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το Α.
    Σε κάθε εφαρμοσμένη μορφή κοινωνικής οργάνωσης, κάποιοι έχουν ως αποστολή τη συλλογή των φόρων, οι οποίοι τροφοδοτούν τις δημόσιες δαπάνες.
    Έτσι, λοιπόν, κάθε φοροεισπράκτορας δεν είναι κατακριτέος, ούτε, φυσικά, ένοχος.
    Αν θέλεις να μας εξηγήσεις τι εννοείς όταν λες ότι η χώρα έχει πόρους, θα ήταν άκρως διαφωτιστικό.
    Επίσης, για πες μας εσύ που δεν παρασύρεσαι τι προτείνεις να ψηφίσουμε;
    Σκέψου, όμως, καλά πριν απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @DOLORES
    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ! Ο ΚΑΘΕ ΓΚΟΤΣΗΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΓΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο 4.40 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ!
    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΓΑΠ.
    ΥΠΟΤΕΛΙΑ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ! ΜΑΛΙΣΤΑ!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΕΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΚΟΓΛΙΦΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ(?????) ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ! ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΨΗΦΙΣΕΙ? ΑΝ ΔΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ) ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΑΟΣ!
    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ! ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ΜΗΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΗΣΑΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΑΝ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΣΩΣΕΙ"! ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έχει δίκιο.
    Να μην βλέπουμε mega κτλ.
    Να βλέπουμε τον 902.
    Πολύ διαφωτιστικός σταθμός.
    Έχετε γνώση πόσοι τον βλέπουν?
    Παπαρήγα και 2-3 ακόμα.

    Ψηφίστε στο τέλος και ΚΚΕ-Σύριζα για να δείτε τι τράβηξαν οι ανατολικοί λαοί με τους ντόπιους κομμουνιστές.

    Και δεν χρειάζεται να πληρώνετε φόρους στα ντόπια αφεντικά.
    Όλα να είναι δωρεάν, μη πληρώνετε τίποτα.
    Να πληρώσουν οι πλουτοκράτες.

    Σε ποιούς τα λέτε αυτά ρε λαμόγια της αριστεράς?
    Ξεχάσαμε τι έπαθαν αυτοί οι λαοί που τους επιβληθήκατε με το ζόρι, όταν Δυτικοί και Ανατολικοί ηγέτες του πολέμου χώρισαν την Ευρώπη στα δύο?

    Για ρωτήστε, και την μάνα σας.
    Σας εμπιστεύεται?

    Σίγουρα υπάρχει όριο.
    Ρωτήστε ανθρώπους από τον Σοσιαλιστικό παράδεισο που χτίσανε οι όμοιοι σας και που ήρθαν να δουλέψουν στην χώρα μας.
    Τόσο πολύ σας αρέσει να λέτε παπάρες?


    dolores δεν πρόκειται να σου προτείνει να ψηφίσουμε ΚΚΕ-Σύριζα.
    Ψιλοντρέπονται λιγάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν πειράζει πολύ. κάποια στιγμή μπορεί να θες να γλύψεις εκείπου φτύνεις, αλλά να μην έχεις άλλο σάλιο. Ως τότε ασάλιωτο λοιπόν και θα σ'αρέσει δικέ μου, όσο άρεσε και στους άλλους. Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λαμόγιο της αριστεράς, αφού το θες3 Νοεμβρίου 2011 στις 1:53 π.μ.

    Κάποιοι εξυπνάκηδες, τύπου 2/11 10.21., θα καταλάβουν πως δεν ήταν τελικά -ούτε είναι- πανάκεια η ένταξη της χώρας στο στρατόπεδο της Δύσης.
    Πώς θα το καταλάβουν; Όταν οι μισθοί και οι συνταξούλες τους θα πέσουν στα 400 ευρώ, με τις τιμές των αγαθών στα ύψη, με τα παιδιά και τα εγγόνια τους να μεταναστεύουν για ένα μεροκάματο, με τη θηλιά των τραπεζών, ντόπιων και ξένων, να τους πνίγει καθημερινά.
    Αφήστε τους. Θα καταλάβουν. ΑΝ προλάβουν φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΟΜΜΟΥΜΙΣΜΟ ΞΕΡΑΜΕ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ (ΚΑΙ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΚΑΖΙΝΟΥ).
    ΟΧΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΕΟΛΙΘΙΚΗ ΚΑΙ ΒΑΛΕ!
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΗΔΗ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΣΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ...ΤΟΥΡΚΙΑ!!
    ΑΧ, ΚΑΗΜΕΝΕ ΚΟΣΜΕ, ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΟΥ... ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΞΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΟΥ.
    ΑΝ ΘΕΣ, ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 15ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ: ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΑΦΕΝΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κυρία Juanita,

    Δεν ακούσατε πώς δικαιολογήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο η Δήμαρχος για να ΜΗΝ υπερασπιστεί τους δημότες; Ενέπλεξε ηλιθιωδώς το Παρακαταθηκών! Και ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο εδώ δεν μπορεί να γίνει, γιατί δεν είναι, λέει, σύννομο(!).

    Και φυσικά, σιγά μην την ελάμβανε κανείς υπόψη.

    Μετά πήραν άλλοι το λόγο και διεφάνη η διάθεση να γίνει κάτι.

    Μέχρι τότε σας συστήνω να θαυμάσετε τη μεγαλοψυχία και τη διάθεση για προσφορά της δημάρχου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. στον ανώνυμο που γράφει μονίμως με κεφαλαία.

    Σε πιστεύω σε αυτά που λες.

    Πες μας όμως τι πρέπει να κάνουμε σαν χώρα?
    Αν ήσουν εσύ κυβέρνηση, τι θα έκανες?
    Συγκεκριμένα πράγματα, όχι θεωρίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κ. Χάρη μου, να προσέχεις...
    γιατί το Aqua Forte που χρησιμοποιείς...
    μπορεί ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΕΣΕΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=323459

    Οι δημοτικοί άρχοντες που έχουν κότσια (αν είναι ανεδαφικοί και λαοπλάνοι, θα το δείξει το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους... αφού όμως θα έχουν ήδη προσπαθήσει), δρουν και αντιδρούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή