Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Εντελώς μόνος...

Σε συντριπτικές ήττες σε όλα τα μέτωπα για τον διασπαστή της παράταξής του, Παντελή Γρετζελιά, εξελίχθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Αποδείχθηκε ότι πέρα από τις όποιες ξεχωριστές πορείες επέλεξαν επώνυμοι άνθρωποι ολόκληρου του πολιτικού φάσματος στην πόλη μας κατά τις περυσινές εκλογές για την ανάδειξη Δημάρχου στο νέο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας, είναι πια ξεκάθαρο ότι όλοι αυτοί παραδέχονται πως οι τοπικές αντιπαραθέσεις οφείλουν και πρέπει να κινούνται σε ένα επίπεδο που τουλάχιστον δεν θα προσβάλλει τους πολίτες- ψηφοφόρους αλλά και δεν θα ξυπνάει μνήμες αποστασίας και προσπάθειας τοπικής διακυβέρνησης από το παρασκήνιο. Έτσι, έχει διαμορφωθεί πια εκ των πραγμάτων ένα "τείχος" ανάμεσα στους
δημοτικούς συμβούλους της "Νέας Προοπτικής" που δεν ακολουθούν τον κ. Γρετζελιά στον ολισθηρό του δρόμο, και τις δυο μεγαλύτερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, την "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" του Χάρη Τομπούλογλου και το "Όραμα Πόλης" του Σταύρου Κόντου. Τα αποτελέσματα αυτής της ντε φάκτο κοινής πορείας φάνηκαν ανάγλυφα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αναλυτικά:

-Στο θέμα των δημοτικών τελών -που στην πραγματικότητα είναι το μόνο που ενδιαφέρει τους πολίτες- υπερψηφίστηκε η εισήγηση της Δημάρχου για οριακή αύξηση των τελών στη Νέα Χαλκηδόνα, προκειμένου να εξομειωθούν με εκείνα της Φιλαδέλφειας. Μάταια ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κραύγαζε ότι υπάρχουν Δήμοι που δεν έχουν προχωρήσει σε εξομείωση. Η τακτική του έχει γίνει πλήρως αντιληπτή τόσο από τις δημοτικές παρατάξεις, όσο και από τους πολίτες: Κάθε του κίνηση (ματαίωση λήψης του δανείου, εισηγήσεις για μείωση τελών κλπ) αποσκοπεί στην ολοένα και μεγαλύτερη μείωση των εσόδων του Δήμου, ώστε η Δήμαρχος να περιέλθει σε οικονομικό αδιέξοδο και να εξωθηθεί σε παραίτηση, καθώς η Έφη Γαϊτανά επέλεξε να μην είναι πειθήνιο όργανο του Παντελή Γρετζελιά, όπως εκείνος χωρίς καμία πλέον αμφιβολία σχεδίαζε όταν την πρότεινε για διάδοχο του Γιώργου Αποστολάκη. Στις αυξομειώσεις των τελών ψηφοφορίας έδωσαν θετική χήφο οι δέκα πιστοί στη λαϊκή εντολή Δημοτικοί Σύμβουλοι της "Νέας Προοπτικής", οι πέντε Σύμβουλοι της "Καλημέρα Όμορφη Πόλη" και οι τρεις του "Οραμα Πόλης". Για τους...επιδιδόμενους στο πολιτικό τσάμικο, εισήγηση κατέβασε η Βούλα Μαυράκη που πήρε 13 ψήφους, ενώ η πρόταση του Νίκου Παπανικολάου (που ανεξήγητα επιμένει να διαχωρίζει τον ενιαίο Δήμο σε Φιλαδέλφεια και Χαλκηδόνα) έλαβε 2 ψήφους.

- Στο θέμα των οίκων ανοχής (άλλος ένας εφιάλτης του πουριτανού κυρίου Γρετζελιά, ο οποίος κόντρα στη νομοθεσία του ελληνικού κράτους ανέλαβε να μας... προστατεύσει από τα "κακά" κορίτσια. Δεν τον είδα όμως να κουνάει έστω και το μικρό του δακτυλάκι για τα πορνοπεριοδικά και τις πορνοταινίες που κυριολεκτικά κατακλύζουν τα περίπτερα ΚΑΙ της πόλης μας. Διότι, όπως αντιλαμβάνεστε, ο πουριτανισμός είναι... α λα καρτ. Να συνεχίσω; Άλλη φορά ίσως...). Στο θέμα των οίκων ανοχής, λοιπόν, ο επιλεκτικός πουριτανισμός του κυρίου Γρετζελιά υπέστη νέα εκκωφαντική ήττα, καθώς η από κάθε άποψη απαράδεκτη πρότασή του για... 450 μέτρα από σχολεία, εκκλησίες κλπ -που στην πράξη καταργούσε το νόμο του ελληνικού κράτους!- καταψηφίστηκε από το σώμα, με αποτέλεσμα σήμερα να ισχύουν κανονικά τα 200 μέτρα. Αυτό, σε συνδυασμό με τον ορισμό των μελών στην επιτροπή αδειών (Καραβίας και Παϊδας) δρομολογεί το τέλος ενός ζητήματος που έπρεπε να έχει λυθεί σε πέντε λεπτά, και που απασχολεί το Δημοτικό Συμβούλιο πάνω από ένα χρόνο, μόνο και μόνο διότι ένα μέλος του θέλει να επιβάλει τις απόψεις του ντε και καλά!!!

- Στο θέμα του τόπου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, υπήρξε νέα μεγάλη ήττα του κ. Γρετζελιά, ο οποίος επικαλέστηκε επιχειρήματα σοβαρότητας ανάλογης με εκείνα του... Γιώργου Παπανδρέου στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ! Είπε δηλαδή ο κ. Γρετζελιάς ότι η πρόταση της Δημάρχου για συνεδριάσεις στο "Μίλτος Κουντουράς" σημαίνει ότι κάποιοι θέλουν να... γίνεται συνεδρίαση χωρίς τους πολίτες. Η θέση αυτή ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ όλους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας, ιδίως όμως εκείνους που διαμένουν σε απομακρυσμένα σημεία του Δήμου. Γιατί, δηλαδή, κύριε Γρετζελιά, το Πνευματικό Κέντρο της Φιλαδέλφειας είναι... κοντά στον κάτοικο του Μεσαίου ή του Κάτω Κουκλακίου και δεν είναι ο "Μίλτος Κουντουράς"; Οι πολίτες που μένουν στις Εργατικές Κατοικίες, στον Έσπερο, στην Αγία Μαρίνα, οι πολίτες της περιοχής Απομάχων με ποια λογική διευκολύνονται να παρακολουθούν συνεδριάσεις στο Πνευματικό Κέντρο της Φιλαδέλφειας κι όχι στο Μίλτος Κουντουράς; Αλλά, είπαμε! Αυτή είναι η λογική ενός ανθρώπου που θέλει να επιβάλει την άποψή του, μόνο και μόνο γιατί... είναι η δική του!

- Κατά τα λοιπά, το Δημοτικό Συμβούλιο είχε τις γνωστές εντάσεις, τους διαξιφισμούς, τους εκνευρισμούς κλπ που τον πρώτο καιρό ίσως είχαν την εξήγηση και την αιτιολόγησή τους, αλλά τώρα, πια, μόνο γέλια και παγερή αδιαφορία σημαίνουν για τον πολίτη. Επίσης το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου που ήλθε εξ αναβολής από προηγούμενη συνεδρίαση... ανεβλήθη εκ νέου γιατί ένα έγγραφο δεν είχε υπογραφή! Και μετά μιλάμε για γραφειοκρατία...

Κλείνω αυτές τις αναφορές με μια αυτονόητη διαπίστωση: ΟΛΑ ΟΣΑ υποστηρίζει αυτή την περίοδο ο κ. Γρετζελιάς, ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ. Θα τα θυμίσουμε και στον ίδιο, αν κάνει το απονενοημένο διάβημα να ηγηθεί ψηφοδελτίου (μόλις τελειώσουν, βέβαια τα...πανηγύρια των αντιπάλων του), αλλά να είναι ΟΛΟΙ βέβαιοι ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ Η ΟΠΟΙΑΝ κάνει το επίσης απονενοημένο διάβημα να δεχτεί να είναι το ενεργούμενο των σημερινών αποστατών στις επόμενες εκλογές. Θα θυμίζουμε γιατί ο Δήμος δεν πήρε το δάνειο, τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά, τι υποστήριξε ο καθένας και η καθεμιά, πώς υπονομεύθηκε κάθε προσπάθεια αυξημένων εσόδων του Δήμου. Κανείς δεν ξεχνά και πρώτα εμείς, ως έχουμε υποχρέωση από τη δέσμευση που αναλάβαμε να ενημερώνουμε τους πολίτες. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΑΦΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ. Καθαρές κουβέντες...

...γιατί όποιος νομίζει ότι μετά τις επόμενες βουλευτικές εκλογές του προσεχούς Απριλίου (ή όποτε γίνουν, τέλος πάντων) και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος που μπορεί να αφορά σε πρόσωπα αυτής εδώ της πόλης, όποιος λέω νομίζει ότι η "Αλήθεια" θα πάψει να υπάρχει στην Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα, είναι βαθιά, ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ νυχτωμένος...

27 σχόλια:

  1. Για τον αποστάτη του Κόντου τον Πλάτανο δεν λέτε τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ντέρμπυ που έγινε προπόνηση5 Ιανουαρίου 2012 στις 3:33 μ.μ.

    Ομορφάνδρα μου βαριά η ήττα του 4-0!!
    Να βάλω και σως!!!! να γλιστράει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΛΑΤΑΝΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑΣΟΥΛΗ Κ ΤΗΣ ΒΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ,ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΦΟΒΟ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑ.ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΑΛΛΙΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗ ΠΛΑΤΑΝΟΣ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΤΟ ΚΚΕ ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΨΙΦΟΥΛΑΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ, ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΣ!
    ΤΟΥΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ 3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΑΔΙΑΦΟΡΟ!
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ; ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΗΛΙΖΟΥΝ ΕΤΣΙ!
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ" ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ 3 ΦΟΡΕΣ!
    ΚΑΤΑΝΤΙΑ!
    ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ "ΚΑΛΟ" ΔΕΝ ΤΟ "ΧΤΥΠΑΣ" ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟ!
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ, ΘΑ ΞΕΘΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΕΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε μέσο ενημέρωσης κάνει τις επιλογές του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πράγματι. Οπως λέει και η αφίσα στην πλατεία Πατριάρχου "ΤΡΕΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ" (με άλλη αφορμή βέβαια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο πουριτανός ομορφάααααντρας έχει σημαία του, το πατρίς- θρησκεία-οικογένεια........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ5 Ιανουαρίου 2012 στις 10:58 μ.μ.

    ΕΜΕΙΣ ΞΟΡΚΙΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΕΤΡΕΧΑΝ ΑΛΑΦΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΙΩΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ!
    Να βάλουμε δικηγόρο να κάνουμε εξώδικα να πληρώσουμε με τις παλιές τιμές στο ταμείο του δήμου ή το παρακαταθηκών!
    Δήθεν Κουτσάκης Τομπούλογλου ήθελαν να μας... προστατεύσουν από τα χαράτσια του κράτους μέσω ΔΕΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητέ Πρόεδρε

    Σας κατηγορούν πως υπονομεύετε πολιτικά την διοίκηση του δήμου
    αποκομίζοντας πολιτικά οφέλη, εκμεταλλευόμενος πάντα το θεσμικό σας αξίωμα.
    Είναι πλέον καιρός να αποδείξετε πως οι φήμες δεν ευσταθούν γι’αυτό θα πρέπει να παραιτηθείτε από το αξίωμα του προέδρου, και από άλλο μετερίζι να δώσετε την πολιτική σας μάχη, που είναι τα έδρανα.
    Το πολιτικό ήθος και η πολιτική ευγένεια είναι αρετές που πρέπει να διακρίνουν κάθε άνδρα που πολιτεύετε.
    Αποδείξτε λοιπόν στους δημότες πως αρετές έχετε και πολιτική ευθιξία με την παραίτηση από το αξίωμα σας, να σταματήσει πλέον αυτή η ένταση και η αντιπαλότητα που δημιουργείτε σε κάθε δημοτικό συμβούλιο και μη κρύβεστε πίσω από τις νομικές διατάξεις του Καλλικράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Nα παραιτηθούν η δήμαρχος και η συμπολιτευόμενη "αντιπολίτευση" από τις αντιλαϊκές πολιτικές τους, να είναι με το λαό, και μετά αφήστε τον Γρετζελιά να χτυπιέται...
    Αλλά εδώ έχουμε ένα μάτσο "αρχηγούς" και παρατρεχάμενους που πολιτεύονται χωρίς αρχές να διογκώνουν τεχνητά το μέγεθος του Γρετζελιά και να τον χρησιμοποιούν ως πρόσχημα για να μοιραστούν αθέμιτα την εξουσία!
    Κι ο Αδαμόπουλος ανέστησε τον Γρετζελιά από την τέφρα ακολουθώντας την ίδια ανόητη ταχτική...
    Κι ο Κόντος τον διατήρησε στην συντήρηση με τον ίδιο ανόητο τρόπο!
    Τώρα επανέρχονται οι δυο χώροι, επικαιροποιούν το σενάριο στις σύγχρονες συνθήκες προδιαγράφοντας με ακρίβεια την προοπτική ήττας τους στις επόμενες εκλογές!
    Η μόνη αλήθεια ίσως είναι πως συνεχίζεται απρόσκοπτα η πολιτική Κόντου στα ανταποδοτικά, στους οίκους ανοχής και θα δούμε που αλλού... η οποία καταδικάστηκε στις εκλογές!!!
    Τώρα και με την επίσημη συμμετοχή της οικογένειας Τομπούλογλου... Για την κυρία που κάθεται στην καρέκλα της δημάρχου και της υπαγορεύει η γ.γ. ακόμη και τα ονόματα που θα προφέρει και σε ποια στιγμή, δεν υπάρχει λόγος για κανένα σχόλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5.04 ΟΙΚΟΣ ΣΑΣ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμε 12.17 που είδες την ίδια πολιτική στα Δημοτικά Τέλη με την διοίκηση Κόντου;;; Τα δημοτικά τέλη με την πίεση κυρίως της αξιωματικής αντιπολίτευσης έπεσαν στην Νέα Φιλαδέλφεια κατά 20% περίπου! Μάλλον παραποιείς σκοπίμως λίγο τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3.26΄
    Η αξιωματική αντιπολίτευση από την πρώτη προεκλογική συγκέντρωση στην Κανάκη μέχρι την τελευταία, αλλά ακόμη και στην φετεινή 1η συνεδρίαση για τα ανταποδοτικά (οι ψήφοι της ήταν στην πλειοψηφία που απαιτούσε μείωση) υποσχόταν ή απαιτούσε ουσιαστική μείωση των ανταποδοτικών, είχε μάλιστα μιλήσει και για ποσοστό 25%!
    Από κει και μετά έκανε την κολοτούμπα πιο γρήγορα και από τον λιοσπούτην και έφτασε να πανηγυρίζει γιατί ψήφισε την πρόταση της δημάρχου!!!
    Ο Κόντος αύξησε τα έσοδα από ανταποδοτικά κατά 100%! Οι μειώσεις που... επιτυγχανονται στην Φιλαδέλφεια περιορίζουν αυτό το απίστευτο ποσοστό σε περίπου 80% του ύψους που είχε καθορίσει ο Κόντος και παράλληλα ανεβάζουν αντίστοιχα το ποσοστό αύξησης στην Χαλκηδόνα!!!
    Η πολιτική των αλόγιστων αυξήσεων χαρακτήρισε την θητεία Κόντου, η διατήρηση της στην Φιλαδέλφεια και η εφαρμογή της και στην Χαλκηδόνα χαρακτηρίζεται από το ίδιο πνεύμα και γίνεται με την ολόθερμη συμμετοχή των Γαϊτανά - Τομπούλογλου!!!
    Με λίγα λόγια στην αντιπολίτευση παραμένουν οι παρατάξεις της αριστεράς!
    Αυτά είναι τόσο πρωτοφανή, όσο πρωτοφανές είναι μια γυναίκα με τα προσόντα της Γαϊτανά να είναι δήμαρχος μιας πόλης σαν την δική μας!
    Με δυο λόγια πρόκειται για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΜΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7:10 για 15% μιλούσε άλλα δεν είναι εκεί το θέμα. Το θέμα είναι πως ενώ ο Τομπούλογλου δεν ασκεί διοικηση ανάγκασε τη Δημοτική αρχή από μηδενική μεταβολή που είχε προτείνει αρχικά, να προβεί σε μια αρκετά μεγάλη μείωση στη Φιλαδέλφεια και σε μια μικρή αυξηση στη Χαλκηδόνα, εφόσον η εξομοίωση (και για εμενα σωστά αφου είμαστε ένας δήμος) ήταν επιβεβλημένη.

    Ας σοβαρευτούμε λίγο, μη χρεώνουν κάποιοι στην αντιπολίτευση την ανεπάρκεια της διαλυμένης συμπολίτευσης!!! Γνωρίζουν ότι χωρίς να ψηφιστούν τα τέλη δεν μπορούσε να προχωρήσει το θέμα του προϋπολογιμου (άλλο αγκάθι αυτό...)και επομένως όλα τα έξοδα συμπεριλαμβανομένων και των μισθών θα παγώσουν;;; Ωραία να ασκούμε κριτική απ'εξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μονος ο Γρετζελιας αλλα με τους 10 μισθοφορους εμεινε η Γαιτανα και τωρα θα δει το αληθινο προσωπο του Χαρη. Ξερει αυτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1.06΄
    Αφού αναλάβατε ξαφνικά... να κάνετε την πατερίτσα της Έφης, σιωπήστε και ακούστε όσα θα λέγαμε για εκείνην ή και τον Γρετζελιά και την ομάδα του...
    Εσείς θελήσατε από αντιπολίτευση που σας τοποθέτησε ο λαός με την ψήφο του, να γίνετε από το παράθυρο συμπολίτευση και να παίζετε συμπληρωματικό ρόλο στις ανεπάρκειες της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αντιπολίτευση 9:58 δε σημαίνει οχι σε όλα α λα ΚΚΕ!!!

    Έτσι είχαμε μάθει τόσα χρόνια γι'αυτό φτάσαμε σε αυτό το χάλι!!!

    ΥΓ: Ο Γρετζελιάς σε ποια παράταξη είπαμε ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 1.44΄

    άνοιξε πολιτικό λεξικό και διάβασε να μάθεις τι σημαίνει αντιπολίτευση!
    Αλλά αν θέλεις να στο πω πιο λιανά όταν η αντιπολίτευση ταυτίζεται με την συμπολίτευση παύει να υπάρχει...
    Ο Γιαννάκης το ξέρει καλά γιατί ακόμη καμαρώνει πως επί Γρετζελιά υπήρξε ο μοναδικός σύμβουλος που έκανε αντιπολίτευση! Και ήταν αλήθεια!
    Τώρα αυτό που κάνει δεν είναι αντιπολίτευση και το ξέρει καλά...
    Ακόμη όμως δεν έχετε καταλάβει ότι λύνετε τα χέρια του Γρετζελιά και της ομάδας του να παίζουν τον ρόλο της αντιπολίτευσης στο ΔΣ αλλά και στον λαό! Το αποτέλεσμα θα το εισπράξετε ακέραιο στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσύ 3:41 που γνωρίζεις από πολιτικούς όρους:

    1. ποια η ετυμολογική εννοια της "αποστασίας";

    2. Πώς ονομάζεται η πράξη Γρετζελιά, Μαυράκη, Αγαγιώτου, Παπαλουκά, Παπανίκα κτλ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σε μια πόλη με ένδοξο αριστερό παρελθόν είναι κατάντια να εκπροσωπεί την αριστερά (έστω αυτή του ΣΥΡΙΖΑ) η λουλουδού κι ο μαιευτήρας. Ευτυχώς σχεδόν όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο τους που ήταν και είναι η στήριξη του μπαρμπαστρούμφ.
    Αλήθεια "κύριε" Μάλλιε, που είστε μόνιμα αδιάβαστος στα ΔΣ και βασίζεστε στον υποβολέα (λουλουδού), πότε θα κάνετε καμιά κατάληψη-συγκέντρωση στο τρίγωνο όπως η κάκιστη παράσταση που δώσατε προεκλογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ(ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙ) ΑΠΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ
    ΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
    ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΟΣ),ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΛΠ
    ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ...
    ...ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΑ , ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποστατεί κάποιος από τον χόρο του όταν φεύγει και πηγαίνει σε άλλο χόρο που υποστηρίζουν διαφορετικές πολιτικές απόψεις.
    Στην προκειμένη περίπτωση που η δήμαρχος έχει προσχωρήσει στην πολιτική Κόντου στα θέματα των ανταποδοτικών και των οίκων ανοχής, είναι καταφανέστατο πως αυτή έχει αποστατήσει πολιτικά και ιδεολογικά από τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης που βρέθηκε επικεφαλής...
    Η πράξη όσων αναφέρεις είναι υπεράσπιση των προγραμματικών τους θέσεων χωρίς αποχώρηση από τον συνδυασμό, γι΄ αυτό και δεν είναι αποστασία ούτε προδοτική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμη 7/1 11:42 μ.μ. :

    Από πότε η μείωση των Δημοτικών τελών ή η μικρή αύξηση εξομοίωσης στη Χαλκηδόνα ταυτίζεται με το 76% και 96% του Κόντου; Τι άλλο θα πείτε για να συκοφαντήσετε. Δεν πάτε όλοι μαζί για κανένα καφέ στο Κεφαλλάρι που ταιριάζει και με το ψώνιο σας;

    Προς ανώνυμο 7/1 9:14μ.μ., αυτά να τα πεις στο Σταύρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 10.50΄ @
    από τότε που δεν μειώθηκαν τα τελη στα επίπεδα που ήταν πριν ο Κόντος κάνει εφάπαξ αυξήσεις 76% και 96%.

    Η Χαλκηδόνα είχε κανονίσει τα κουμάντα της με πολύ λιγότερα ανταποδοτικά! Αυτό που γίνεται τώρα είναι να μοιράζονται οι αθώοι Χαλκηδονιώτες την σπάταλη διαχείρηση Κόντου που τα εκτόξευσε στα ύψη χωρίς μάλιστα να απολαμβάνουν ανάλογης βελτίωσης υπηρεσιών!
    Είναι το αποτέλεσμα της άφρωνος οικονομικής πολιτικής Κόντου/Ευαγγελινού κλπ
    Τώρα μπήκε σε αυτόν τον ντορό με την ψήφο του ο Τόμπυ και όσοι πειθήνια τον ακολουθούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ξέμειναν από τρόφιμα οι παιδικού σταθμοί. Οι απλήρωτοι προμηθευτές δεν άντεξαν άλλο και τους έδειξαν κόκκινη κάρτα. Ο Παπανικολάου πέταξε την καυτή πατάτα στον Καραβία. Συνεχίζει ωστόσο να μοιράζει φωτογραφίες των νηπίων μαζί με την καρτούλα του. Το καράβι βυθίζεται και αυτοί στις λέμβους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στημένη είναι η άρνηση των προμηθευτών από τους προηγούμενους για να αποτύχουν οι εξαιρετικοί αντικαταστάτες τους Παΐδας Καραβίας! Δεν θα τους περάσει, οι γονείς προς τιμήν τους στηρίζουν τους νέους επικεφαλής και θα καλύψουν όσο χρειαστεί το κενό των προμηθευτών μέχρι να επιστρέψουν παρακαλώντας για να ξαναπάρουν την δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή