Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Αύριο πάμε όλοι Σπαθάρη!

Αγαπητοί Δημότες,

Όπως γνωρίζετε, το κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Φιλαδέλφειας λόγω προβλημάτων στατικότητας έχει σταματήσει να στεγάζει το σχολείο μας, το οποίο έχει πλέον μεταφερθεί στο 4ο Δημοτικό.

Αν και έχει γίνει η μεταφορά του σχολείου, το αρχείο, τα έπιπλα και το εποπτικό υλικό, παραμένουν στο κτήριο του 1ου Δημοτικού- Σπαθάρη, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται ή και να κλέβεται. Με τη συνεργασία του Δήμου έγιναν


προσπάθειες, με αποτέλεσμα το κυρίως κτήριο να έχει εξασφαλισθεί κατά κάποιο τρόπο. Όμως, το υλικό που βρίσκεται στις λυόμενες ισόγειες αίθουσες είναι αδύνατον να ασφαλισθεί, γι¨αυτό και πρέπει να μεταφερθεί στο κυρίως κτήριο.

Για τον παραπάνω λόγο καλούνται εθελοντές, φίλοι και γονείς των μαθητών να έρθουν αυτό το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στις 10 – 12 το πρωί, στο κτήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου-Σπαθάρη, προκειμένου να βοηθήσουν σε εργασίες ασφάλισης και διαφύλαξης του υλικού του σχολείου.

Οι εργασίες είναι :

1.       Εγκιβωτισμός του αρχείου του σχολείου, προκειμένου να μεταφερθεί στο 4ο Δημοτικό.

2.       Μεταφορά θρανίων και καθισμάτων από τις λυόμενες αίθουσες στο κυρίως κτήριο.

3.       Αποξήλωση των κλιματιστικών, προκειμένου να αποθηκευθούν στο 4ο Δημοτικό (ήδη έχει γίνει απόπειρα κλοπής του ενός).

Σε περίπτωση άσχημων καιρικών συνθηκών οι παραπάνω εργασίες θα πραγματοποιηθούν το επόμενο Σάββατο την ίδια ώρα.

Σας περιμένουμε να βοηθήσετε

Ο Διευθυντής                                                                            Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων

του 1ου Δημ. Σχ. Ν. Φιλαδέλφειας

Κωνσταντίνος Καβρουματζής                                                                 Μιτσούδη Γεωργία


2 σχόλια:

  1. Eίναι δυνατόν αυτή η έρμη δημοτική αρχή να μην έχει την δυνατότητα τόσα χρόνια και τόσον καιρό να στείλει προσωπικό του δήμου να κάνουν αυτά τα απλά πράγματα και περιμένει από εθελοντές πολίτες να κάνουν την δουλειά;!!!
    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!;!;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη τους ταράζεται, βρε παιδιά, τη χειμερία νάρκη τους.
    Η δουλειά, θέλει ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και αυτοί ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ!!
    Το ΣΠΑΘΑΡΗ, είναι ιστορικό σχολείο, που πάλεψαν για το στήσιμό του κάποιοι, το 1957.
    Αυτοί, όχι μόνο δεν ξέρουν τίποτε από την ιστορία του, (ήταν μια ξύλινη παράγκα και έγινε νέο κτίσμα με τους κόπους του τότε Διευθυντή του, Ζωγράφου Ζωγράφου, μαζί με όλο το τότε διδακτικό προσωπικό), αλλά δεν θέλουν και να μάθουν. Εμείς τους ζητάμε να βοηθήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή