Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ρίξτε κι ένα βλέμμα στον δημότη!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ενδοπαραταξιακή σύγκρουση στη "Νέα Προοπτική", με αποτελέσματα που είναι πια εντελώς ορατά ακόμα και στους δημότες οι οποίοι δεν ασχολούνται με τα δημοτικά μας πράγματα. Νέο πεδίο αντιπαράθεσης της ομαδούλας Γρετζελιά με τα τοπικά της φερέφωνα, εναντίον της δημάρχου και της διοίκησης του δήμου, είναι ο προϋπολογισμός του 2012. Όπως γράψαμε σε παλαιότερη ανάρτησή μας, ο
τρίτος όροφος του Δημαρχείου δίνει στην ομαδούλα το σκοινί για να τον κρεμάσει, με την ανεπάρκεια και τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει στη διοίκηση του δήμου.

Στην πιο πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο κ. Γρετζελιάς, ενώ είχε τη δυνατότητα να συνεννοηθεί νωρίτερα με τη διοίκηση του δήμου και να ρυθμιστεί το πρόβλημα που ανέκυψε, δεν είπε τίποτα, άφησε το χρόνο να εξελιχθεί και στη συνεδρίαση που ο ίδιος συγκάλεσε, εμφάνισε το τυπικό πρόβλημα κι οδήγησε στην αναβολή της ψήφισης του προϋπολογισμού. Έκτοτε, για πάνω από δυο εβδομάδες, τα κάθε λογής εξαπτέρυγά του ανακυκλώνουν στην πόλη την "γκάφα" της δημάρχου, μιλούν για "ξεφτίλα" και άλλα τέτοια.

Αναδεικνύουν, με αυτό τον τρόπο, το μέγεθος της ανευθυνότητάς τους. Της ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ανεπάρκειας. Της ακαταλληλότητάς τους να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο στα τοπικά πράγματα στο μέλλον. Πέφτουν μόνοι τους στο λάκκο που άνοιξαν για την Έφη Γαϊτανά. Κι όσο δεν το καταλαβαίνουν, τόσο πιο βαθιά πέφτουν στο λάκκο.

Ποιος συμπολίτης μας θα έδινε έστω και την ελάχιστη εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που εξελέγησαν με ένα ψηφοδέλτιο και σήμερα αναλώνονται στην υπονόμευσή του; Ποιος θα εμπιστευθεί έναν άνθρωπο, που ΕΠΕΒΑΛΕ την Έφη Γαϊτανά ως επικεφαλής της Νέας Προοπτικής, και σήμερα εκμεταλλεύεται την απειρία της για να υπονομεύει κι εκείνην, κυρίως όμως την ομαλή λειτουργία του Δήμου; Ποιος μπορεί να εμπιστευθεί όσους υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία του Δήμου, άρα και το επίπεδο διαβίωσης των δημοτών, για να εκδικηθούν μια γυναίκα που μπήκε μόλις πριν λίγους μήνες στην πολιτική, χωρίς πείρα στην ίντριγκα, χωρίς δυνατότητες υπονόμευσης των αντιπάλων της; Ποιος δημότης μπορεί πια να εμπιστευθεί τον Παντελή Γρετζελιά και την ομαδούλα του εντός της Νέας Προοπτικής, μετά από αυτή την ανεύθυνη υπονόμευση της δημάρχου που ο ίδιος επέβαλε;

Από την άλλη, έχουμε μιλήσει για την ανεπάρκεια του τρίτου ορόφου του Δημαρχείου. Δεν ωφελεί να επανερχόμαστε. Ωστόσο, οι μόνοι που θα κερδίσουν από το σημερινό χάος στο Δήμο -πλην της αντιπολίτευσης, εννοείται...- θα είναι όσοι αλλάξουν τακτική με το βλέμμα στο δημότη. Όσο η μεν ομάδα της Δημάρχου αγωνίζεται να διορθώσει τα αδόρθωτα, η δε ομαδούλα να υπονομεύει χωρίς έλεος, χαμένοι θα είναι ΟΛΟΙ, μα όλοι τους!

7 σχόλια:

  1. ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΛΙ ΔΙΑΜΑΝΤΗ. ΑΥΤΗ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΛΑΡΓΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ανάρτηση αναφέρεται σε αυτούς που εκλέχθηκαν με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ. Αν κατάλαβα καλά. Ο Χάρης είναι αντιπολίτευση κύριέ μου. Και ο ρόλος του είναι να επισημαίνει τα κακώς κείμενα.

      Και για να θυμίζουμε τα πάντα η Γαϊτανα επέλεξε τον γρετζελιά για πρόεδρο την ίδια ώρα που σύσσωμη η αντιπολίτευση τον κατακεραύνωνε. Ας πρόσεχε.

      Διαγραφή
  2. χαχαχα, καλό. Πρωτον, ευχαριστώ για τα καλά λόγια, δεύτερον όπως βλέπεις αποκλείεται να σταματήσω να γράφω στην Αλήθεια και πριν, αλλά ασφαλώς και ΜΕΤΑ τις εκλογές, ανεξαρτήτως της προσωπικής μου τύχης στην Ηλεία. Όσο για το Χάρη, ασφαλώς δεν με σπρώχνει, αλλά με βοηθάει, όπως και πολλοί, πάρα πολλοί συμπολίτες μας. Κι όχι μόνον από τον πολιτικό μου χώρο. Θα τα πούμε εν καιρώ αυτά, αλλά με την ευκαιρία που μου δίνει ο "γνωστός" μου παραπάνω, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτό το αναπάντεχα μεγάλο κύμα στήριξης που βρίσκω από τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Να είστε όλοι καλά και... συνεχίζουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΑΔΟ ΓΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ2 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:26 μ.μ.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Διαμαντή σχεδόν δίκιο έχεις αλλά και η Δήμαρχος ίσως πρέπει να καταλάβει την ανεπάρκειά της και να αρχίσει να ακούει τις ψύχραιμες φωνές και όχι τους αυλοκόλακες του ενός ευρώ. Τώρα πριν να είναι αργά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απαιτείται δημοσιοποίηση3 Φεβρουαρίου 2012 στις 10:25 π.μ.

    Συμφωνώ με τον φίλο, πιο πάνω.
    Να αναρτηθούν πανώ ή να κολληθούν αφίσες, που να αναφέρουν τα ονόματα εκείνων που δεν αφήνουν να λειτουργήση ο Δήμος και να παραχθεί το ό,ποιο έργο είναι εφικτό, σ' αυτή τη γενικά δύσκολη συγκυρία.
    Δυστυχώς δεν παρακολουθούν όλοι οι συμπολίτες μας τα Δημοτικά Συμβούλια, για να έχουν ιδία γνώμη για τα τεκταινόμενα.
    Πρέπει ο κόσμος να ενημερωθεί, για να γνωρίζει που θα αποδώσει ευθύνες όταν έρθουν τα χειρότερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε οχι και ένα ευρώ το 2χιλιαρο? πάτε καλά τέτοιες εποχές? μισθοφόροι είναι οι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή