Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Η Δημοτική Αρχή χαιρετίζει την προοπτική του νέου γηπέδου


Η Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, χαιρετίζει την ψήφιση της τροπολογίας του ΓΟΚ  από το ελληνικό κοινοβούλιο, η οποία ανοίγει το δρόμο για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας, αφενός αποκλείει κάθε άλλη ιδέα περί επεκτάσεως του νέου γηπέδου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας, σε ένα χώρο δασικό και σημαντικό για τους πολίτες, όχι μόνο του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, αλλά και των όμορων Δήμων και αφετέρου δρομολογεί τις εξελίξεις για την
τελική επίλυση του ζητήματος της ανέγερσης του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Με αυτούς τους όρους πλέον, όχι μόνο δεν πλήττεται το περιβάλλον, αντιθέτως προβλέπεται η δημιουργία στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πρόσθετων χώρων πρασίνου, ενώ εξασφαλίζεται η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, τις οποίες έχουμε ζητήσει ως Δήμος, να στελεχωθούν από Δημότες του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.

Ως υπεύθυνη Διοίκηση του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος θα δρομολογήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να ενημερώσουμε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς σχετικά με το κρίσιμο ζήτημα της υπογραφής του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου, της ΠΑΕ ΑΕΚ και της ερασιτεχνικής ΑΕΚ.

Η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Έφη Γαϊτανά-Αποστολάκη, σε όλες τις συναντήσεις με τις Διοικήσεις της ΠΑΕ ΑΕΚ, της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και το Βουλευτή κ. Γιάννη Βούρο, έχει κάνει ξεκάθαρο ότι ο Δήμος θα στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια θα σέβεται τους πολεοδομικούς και περιβαλλοντικούς κανόνες, καθώς και τις απαιτήσεις των δημοτών μας και θα οδηγήσει στην υλοποίηση του οράματος όλων των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Την επιστροφή της ΑΕΚ στο σπίτι της. Στη Νέα Φιλαδέλφεια.

8 σχόλια:

  1. Ουφφφφφφ!!!
    Αφού είναι κι ο βουλευτής Βούρος μέσα ησύχασα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να νομίζετε πως θα μας δουλέψετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο βουρος και ηΓαιτανα θα σωσουν την Πολη την ΑΕΚ και το Δασος.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Η Δημοτική Αρχή χαιρετίζει την προοπτική του νέου γηπέδου, και η "Νέα Προοπτική" με τους συντελεστές της, αποχαιρετά οριστικά και αμετάκλητα κάθε προοπτική επανεκλογής...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιάσαμε πάλι δουλειά με το υποτιθέμενο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Βούρος ψάχνει τρόπους για να πλασαριστεί ως υποψήφιος, αφού στις εκλογές που έρχονται δεν έχει καμία τύχη.
    Κάποιοι τοπικοί, θέλουν να ξεστρατήσουν τη κουβέντα από τη καταστροφική πορεία του Δήμου και να μας στρέψουν στην εικονική πραγματικότητα.
    Αυτοί που κατεδάφισαν το γήπεδο, ονειρεύονται τώρα εστιατόρια, μαγαζιά, κινηματογράφους και στάχτη και μπούρμπερι η Νέα Φιλαδέλφεια, κάτοικοι και τοπική αγορά. Θέλουν ένα MALL με πρόσχημα το γήπεδο. Οσοι αντιδρούν βορά των χουλιγκάνων.
    Δώστε στη δημοσιότητα το κρυφό μνημόνιο που υπέγραψε η μουγγή με τους σαπόρτερς.
    Ο Παντελής γι' αυτό το θέμα τώρα δε λέει κουβέντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπου νάναι θα κυκλοφορήσει και η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ με τη μακέτα του νέου «παλατιού»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μουγκή για ακόμη μια φορά άγεται και φέρεται, με γνώμονα και μόνο το προσωπικό κέρδος που υπολογίζει ότι θα κομίσει.
    Όλοι γνωρίζουν ότι νέο γήπεδο χωρίς να παρθεί κομμάτι του Αλσους δεν γίνεται ούτε στα πιο τρελά όνειρα. Εκτός αν φτιάξουν γήπεδο τένις...
    Ας είναι όλοι σε επιφυλακή. Νοσηροί εγκέφαλοι έπιασαν πάλι δουλειά αδιαφορώντας για τους κατοίκους. Η χώρα πεθαίνει κι αυτοί στήνουν νέες μπίζνες, επενδύοντας στο συναίσθημα του Φιλαδελφειώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παρακαλώ να προσέχετε τις εκφράσεις σας. Κάντε όση πολιτική κριτική θέλετε, σε οιονδήποτε. Αλλά λέξεις που υπέχουν θέσεις ύβρεων και συμβάλλουν στον κοινωνικό αποκλεισμό, θα κόβονται εφεξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή