Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Συνάντηση Κανταρέλη- καταστηματαρχών


Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012 διεξήχθη για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης μας, συνάντηση μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Δημήτρη Κανταρέλη και των Εκπροσώπων του Συλλόγου Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και του Συλλόγου Εμπορικών Καταστημάτων, κ. Σπύρος Γράμμενος, κ. Λεωνίδας Σκυφάκος, κα Βάνα Κανάκη, κ. Χαράλαμπος Παλάσκας, κ. Ηλίας Γκρίντζαλης. Σκοπός της συνάντησης αποτέλεσε η
εύρεση κοινών τόπων συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και των Καταστηματαρχών της περιοχής, σχετικά με περιπτώσεις πολεοδομικών παραβάσεων και εν γένει ζητημάτων, που άπτονται της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών αφού ενημέρωσε τους εκπροσώπους των καταστηματαρχών για την υπάρχουσα κατάσταση και τις καταγγελίες των δημοτών, άκουσε με προσοχή και κατέγραψε τα αιτήματα των Καταστηματαρχών σχετικά με τους τρόπους συνδρομής του δήμου για την επίλυση των προβλημάτων τους.

Στο τέλος της συνάντησης οι 2 πλευρές αποφάσισαν να ανανεώσουν το ραντεβού τους, σε επόμενη συνάντηση, όπου θα καταλήξουν σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο συνεργασίας.

Η συνάντηση αποτέλεσε πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Δημήτρη Κανταρέλη, ο οποίος δήλωσε: «Πρόθεση της Διοίκησης του Δήμου αποτελεί να στηρίζει υπεύθυνα και να συνεργάζεται με τους καταστηματάρχες της πόλης, προκειμένου όλοι μαζί να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση της καθημερινότητας των δημοτών και των κατοίκων της πόλης μας.

26 σχόλια:

  1. Ε, κάντε λίγο κράτει στην αβάντα...
    Πρώτη φορά στην ιστορία της πόλης τέτοια συνάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μου ,δημοσιεύω το δελτίο τύπου του Δήμου. Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, ότι δηλαδή έχει ξαναγίνει τέτοια συνάντηση, με χαρά θα αναρτήσω την αντίρρησή σου.

      Διαγραφή
  2. Αντιγράφω από άλλο blog της περιοχής, στο ίδιο ακριβώς θέμα-Δ.Τ.:



    ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ…

    «για πρώτη φορά…» στην ιστορία του Δήμου ΦΙΛ.-ΧΑΛ.

    και ΟΧΙ στην ιστορία ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ μας…

    γιατί είχαν προηγηθεί δύο(2) ανάλογες συναντήσεις στο παρελθόν, το 2007 & το 2009,
    από την προηγούμενη δημοτική αρχή της Νέας Φιλαδέλφειας.


    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοιες συναντήσεις έγιναν πρώτη φορά επί Σταματιάδη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γειά σου ρε Βάλλια με τα ωραία σου. Πάντα χωραταντζού κι έξω καρδιά.

      Διαγραφή
  4. Άρχισε ο μικρός τα ταχυδακτυλουργικά που έμαθε στην σχολή ΠΑΣΟΚ
    Πως δηλαδή κάνουμε την την τρίχα, τριχιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Κανταρέλης δεν είναι αυτός που σε δημοτικό συμβούλιο υπεραμύνθηκε της άγριας καταστολής τον περασμένο Ιούνιο στο Σύνταγμα; Θλιβερός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι και τώρα παριστάνει τον μουγγομήτσο... γιατί τι να πει όταν πριν μικρό χρονικό διάστημα διεκδικώντας υπόγεια το πόστο έκανε βαρύγδουπες δηλώσεις που αποδείχτηκαν πομφόλυγες...
      Το πολιτικό προσωπικό της χώρας ακόμη και σ΄ αυτά τα χαμηλά επίπεδα είναι επιεικώς για τα μπάζα...

      Διαγραφή
    2. Επίσης όταν ήταν μικρός είχε πάρει αρνητική θέση για την προστασία του ουρακοτάγκου της Σουμάτρας....

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ! ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ!

      Διαγραφή
  6. Ο ορισμός του πασόκου. Πολιτικάντης άλλης εποχής θα εξαφανιστεί κι αυτός στις επόμενες εκλογές. Μαζί με το υπάρχον κεντρικό πολιτικό σύστημα που καταρρέει παταγωδώς, θα εξαφανιστούν και τέτοιου είδους κακέκτυπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήμουν Κανταρέλης θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος με τα σχόλια που γράφονται, τα οποία είναι "τρεις λαλούν και δυό χορεύουν"... κοινώς άσχετα με το θέμα.
      Κανένας δεν σχολιάζει το θέμα της ανάρτησης και αν είναι κάτι θετικό ή όχι, αλλά λένε άσχετες και απίθανες βλακείες, για πασόκους κλπ. Το μόνο που πετυχαίνουν είναι να βγάζουν κακία και εμπάθεια, αλλά και αυτό είναι τόσο εμφανές που τους εκθέτει.
      Δεν νομίζω, εξάλλου, ότι ο συγκεκριμένος έκρυψε την κομματικη του τοποθέτηση, άρα παραβιάζουν ανοικτές πόρτες.
      Αν κάνεις κάτι σε κατηγορούν για διάφορα σχετικά και μη, αν δεν κάνεις σε κατηγορούν για αδιαφορία.
      Δυστυχώς είναι σημεία των καιρών, που δείχνουν άτομα σε παράκρουση.
      Και επειδή για συριζοκαταστάσεις φαίνονται, με αυτές τις νοοτροπίες μόνο στο δικομματισμό που (λένε ότι) αντιμάχονται κάνουν καλό.
      Και αν δεν με πιστεύετε, οι εκλογές είναι κοντά και τότε τα δημοσκοπικά ποσοσστά τους θα πάνε περίπατο και θα προσγειωθού ανώμαλα.

      Διαγραφή
    2. Nταξ ρε Μήτσο νομίζαμε πως είσαι ποιο αναίσθητος και γι΄ αυτό δεν έπαιρνες μέρος στον διάλογο! Αγανακτισμένος λοιπόν κι εσύ! Αλλά με τους πολίτες...

      Διαγραφή
    3. 1. Δεν με λένε Μήτσο
      2. Επειδή εσύ είσαι αγανακτισμένος (μάλλον με τον εαυτό σου) δεν σημαίνει ότι είναι όλοι έτσι.
      3. Δεν σου πέρασε από το μυαλό, ότι όπως εσύ γράφεις και επικρίνεις κάτι, έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να το βλέπει θετικά; Εκτός και αν είσαι και εσύ με αυτούς που νομίζουν ότι έχουν το αλάθητο του πάπα.
      4. Ο Γ.Σ.Μπαχ έλεγε "Δύο πράγματα με κάνουν και συλλογίζομαι το άπειρο: ο έναστρος ουρανός και η ανθρώπινη βλακεία".

      Διαγραφή
  7. Κι όπως όλοι οι Πασόκοι δεν μαζεύει τα αίσχη του! Να πάρει πίσω δηλαδή αυτό που προσβάλλει την νοημοσύνη μας ότι και καλά ήταν πρώτη φορά που αντιδήμαρχος συναντήθηκε με επιχειρηματίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη νοημοσύνη μας την προσβάλλουν όλες οι ηλιθιότητες που ακούγονται και δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα το οποίο θέλουν να σχολιάσουν.
      Αλλά, τελικά, τέτοιο διάλογο θέλουν κάποιοι, να μην θίγει καθόλου τα προβλήματα, να παραμένουν και να μπορούν να φωνάζουν.
      Γιατί αν αρχίσουν να επιλύονται τα προβλήματα, κάποιοι διαμαρτυρόμενοι εξ΄επαγγέλματος, θα χάσουν την πελατεία τους.
      Μητσάρα κάνε τη δουλειά σου όσο πιο καλά μπορείς και αγνόησε τους βλάκες.
      Στο τέλος ο κόσμος θα κρίνει και εσένα και αυτούς.

      Διαγραφή
    2. Μετά με τον κατ΄ επάγγελμα εθελοντή, κι άλλος που γράφει ως τρίτος δίνοντας θάρρος στον εαυτό του!

      Διαγραφή
    3. Ηλιθιότητα είναι να προσπαθεί κανείς να υπερασπιστεί τον άνθρωπο που δικαιολόγησε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο την επιλογή του κόμματός του να σακατέψει τον κόσμο στις 29 Ιουνίου στο Σύνταγμα.
      Ηλιθιότητα είναι να προσπαθεί κανείς να υπερασπιστεί το παλιό... καλό βαθύ ΠΑΣΟΚ στο οποίο ανήκει ο "κύριος" της φωτογραφίας.

      Δεν προσβάλεται η νοημοσύνη σου φίλε. Μην ανησυχείς. Πώς να προσβληθεί κάτι το οποίο δεν διαθέτεις.

      Διαγραφή
    4. Έχεις δίκιο. Αφού συμμετέχω σε διάλογο με "συνομιλητές" σαν και σένα, μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να αμφιβάλλω και για τη δική μου νοημοσύνη.
      Αλλά για να μην το ξεχάσω... Στο δημοτικό συμβούλιο που αναφέρεις δεν ήμουν και δεν ξέρω ποιος υποστήριξε τι.
      Αν ο Δημήτρης υποστήριξε την επέμβαση της αστυνομίας γενικώς και αδιακρίτως τότε σωστά τον επικρίνεις.
      Αν υποστήριξε την προσπάθεια διάλυσης των εγκληματιών κουκουλοφόρων, τότε πολύ καλά έκανε. Και αυτή την άποψη έχει η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας.
      Αν εσύ θέλεις να υποστηρίζεις το αληταριό, δικαίωμά σου, αλλά κοίτα πρώτα τα μούτρα σου στον καθρέφτη και μετά κάνε κριτική στους άλλους.

      Διαγραφή
    5. Για θυμησε μου!! Ποτε η αστυνομια προσπαθησε να διαλυσει τους εγκληματιες κουκουλοφορους ? Εκτος αν εννοεις οτι στα βιντεο και τις φωτογραφιες που αναρτηθηκαν σε διαφορα σαιτ και που δειχνουν αστυνομια και κουκουλοφορους να συζητουν καπνιζοντας! ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ!!

      Διαγραφή
  8. Ακόμη δεν ανέλαβε αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κι έχει μετατραπεί η πόλη σε απέραντο εργοτάξιο... Ξεκίνησε την δουλειά(το δούλεμα δλδ) από τους καταστηματάρχες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως ακριβώς έχει επιλέξει μια φωτογραφία τραβηγμένη από χαμηλά που κάνει όποιον δεν τον έχει συναντήσει να νομίζει πως έχει το μπόι του Διαμαντή(συγνώμη που σε δανείζομαι) ο οποίος χωρίς κόμπλεξ φωτογραφίζεται στην ευθεία, αλλά και σε όλους μας δίνει την αίσθηση ότι μας κοιτάει από ψηλά, έτσι έγραψε και στο δελτίο τύπου ψευδώς πως για πρώτη φορά έγινε στην πόλη συνάντηση του αντιδημάρχου με τους επαγγελματίες! Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή... Όταν δεν υπάρχει έργο λογικό είναι να βγάζει δελτία τύπου για να το φαντασιωθεί τουλάχιστον ο ίδιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Mην υποτιμάτε τον μικρό... Η μέθοδος και η αποτελεσματικότητα που κατάφερε από την αφάνεια να τον φέρει στην επιφάνεια της τοπικής του ΠΑΣΟΚ σε χρόνο μηδέν, τα είπα ξείπα και οι συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν είναι δείγματα πως μπορεί να πάει εξαιρετικά καλά, γιατί στην σημερινή εποχή αυτοί οι τύποι πάνε μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ όπως φαίνεται γνωρίζεις πολλά ... Για πες τα όμως και σε μας να ξέρουμε τι γίνεται. Τόσο παρασκήνιο... τόσες συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν... τόσα είπα ξείπα.
      Αυτά είναι σοβαρά πράγματα και πρέπει όσοι τα ξέρετε να τα λέτε να τα μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι.
      Επειδή και εγώ τον ψήφισα, θέλω να ξέρω αν ψήφισα έναν σκοτεινό τύπο, όργανο των μυστηριωδών δυνάμεων του παρασκηνίου.

      Διαγραφή