Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Γιαούρτια...

Ο ακραίος τρόπος που αποδοκιμάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας, δεν συνιστά πολιτική πράξη. Συνιστά έκφραση του κόμπλεξ που έχει ο δράστης με τον... εαυτό του. Τους πολιτικούς τους ψηφίζουν οι πολίτες. Κι αν το σάπιο πολιτικό σύστημα επιχειρεί να κόψει από τις λίστες υγιή στοιχεία, ο πολίτης ΟΦΕΙΛΕΙ να αναζητεί τα στοιχεία αυτά οπουδήποτε, σε όλα τα
κόμματα, δεξιά, κεντρώα κι αριστερά, κρατικιστικά και φιλελεύθερα, παντού.
Η είδηση του γιαουρτώματος του Γεωργιάδη, μπορεί να είναι ανάμεσα στα πιπεράτα κους κους της Μεγάλης Εβδομάδας, αλλά πολιτική πράξη δεν είναι. Κι αν είναι, είναι πολιτική πράξη έσχατης αυτοκριτικής εκ μέρους των δραστών.

50 σχόλια:

  1. Καλά του κάνανε!!!

    Είναι και μια πολύ χαζομάρα που ο Παπαδήμος έβαλε για υφυπουργό αυτόν τον φωνακλά και ηλίθιο τηλεβιβλιοπώλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανονικά έπρεπε να βάλει τον Στρατούλη. Κι αυτός φωνακλάς είναι αλλά τι δουλειά κάνει είπαμε;

      Διαγραφή
  2. Οι πρακτικές αυτές δέν απεικονίζουν το πολιτικό ήθος των κατοίκων της Φιλαδέλφειας.
    Σίγουρα έχουμε πολιτικές διαφορές με τους κυρίους του μνημονίου, αλλα και οι τραμπουκισμοί
    τέτοιας μορφής δεν προάγουν το πολιτικό διάλογο ουτε βοηθάει στο ήρεμο προεκλογικό πολιτικό κλίμα.
    Με τέτοιες ενέργειες φαντάζεστε ότι μπορείτε να βελτιώσετε τις πολιτικές σας θέσεις;
    Μπορεί βεβαίως να θεωρηθεί ως τυχαία αντίδραση ανθρώπων που έχουν υποστεί τα δεινά του μνημονίου.
    Θα μπορούσε... αλλα στη συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται οργανωμένο και με παρουσία κάμερας.
    Αυτό θέλετε να γίνει η κοινωνία μας...... ζούγκλα;
    Αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία (σύντροφοι)...μπορούμε με τη ψήφο μας να στείλουμε στο κάλαθο των
    αχρήστων όσους δεν στάθηκαν άξιοι στο ύψος των περιστάσεων.
    Το μόνο που κατορθώσατε να κάνετε, είναι να γίνουν συμπαθείς στο περισσότερο κόσμο και να δυσφημίσετε την περιοχή μας...

    Καλή Ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μη φοβάσαι Διαμαντή. Εσύ τουλάχιστον δεν έχεις προκαλέσει την κοινωνία. Ο Άδωνις πολλές φορές. Δεν είναι τυχαίο που τα τρώνε συγκεκριμένοι και από το το ΠΑΣΟΚ και από τη ΝΔ. Για σκέψου το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή η «αριστερά» τόσα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ δεν τάτρωγε; Για σκέψου το.. .

      Διαγραφή
  4. Πρόσωπα σαν τον Γεωργιάδη με τις ψήφους τους είναι οι ηθικοί κι όχι μόνο αυτουργοί για την χρεοκοπία της χώρας και των πολιτών, είναι αυτοί που οδηγούν χιλιάδες Έλληνες στην αυτοκτονία, εκατομμύρια στην ανεργία και την ανέχεια! Πράγματι κανονικά θα έπρεπε να δικαστούν για εσχάτη προδοσία, έλα όμως που δεν λειτουργεί ούτε η δικαιοσύνη, ούτε κανένας άλλος θεσμός που θα αποκαθιστούσε την νομιμότητα και το κοινό αίσθημα. Γι΄ αυτό να είναι ευτυχείς που ο λαός περιορίζεται σε γιαούρτια και δεν προχωράει αυτόβουλα στην απονομή δικαιοσύνης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=121794&catid=9

      «Για κάθε ρουσφέτι που διορίσαμε, για κάθε παραθυράκι που οικοδομήσαμε, για κάθε προνόμιο που νομοθετήσαμε, για κάθε συντεχνία που υπερασπιστήκαμε, για κάθε παράλογο αίτημα που πετύχαμε να ικανοποιηθεί, για κάθε υπόσχεση χωρίς αντίκρυσμα που είπαμε, για κάθε συνδικαλιστή που γαλουχήσαμε και παρεξήγησε το ρόλο του, για κάθε επιχειρηματία που αθέμιτα ευνοήσαμε, για κάθε λαμόγιο όπως λέει ο ελληνικός λαός που δε φυλακίσαμε, για κάθε ανομία που ανεχθήκαμε και ακόμα χειρότερα παροτρύναμε εδώ και δεκαετίας. Άλλος περισσότερο, άλλος λιγότερο, άλλος οι νεότεροι ενδεχομένως συνάδελφοι καθόλου αλλά όλοι σήμερα έχουμε ευθύνη. … Όχι δεν είναι αυτή η βουλή της ντροπής Αυτή είναι η βουλή της ανατροπής.» (στο σημείο αυτό ακριβώς πέφτει το πολύ γέλιο)
      Αυτά όλα μήπως γίνανε με την ανοχή – για να μην πω με την συμμετοχή – των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων»;
      Ο Γεωργιάδης φταίει για τη χρεοκοπία της χώρας και των πολιτών;

      Διαγραφή
  5. Μ ενε σμπάρο δυο τρυγόνια που λέει κι ο λαός. Τις κολορουμπες πολλοί αγάπησαν τον κολοτουμπα κανείς Χάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλύτερα να αφήσετε την υποκρισία κατά μέρος όσοι κάνετε λόγο για βία, για τραμπουκισμούς, για ασέβεια κατά της δημοκρατίας και άλλες παρόμοιες βαρύγδουπες αστειότητες. Κι επειδή επικαλείστε τη δημοκρατία που την έχετε κάνει λάστιχο, ο μπουμπούκος εκλέχτηκε με ένα μικρό κόμμα και έγινε υπουργός με έναν πρωθυπουργό που δεν ψηφίστηκε ποτέ, πουθενά, από κανέναν. Ψήφισε το μνημόνιο που έβαλε ταφόπλακα στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων. Αφήστε λοιπόν τις κορόνες. Μερικά γιαούρτια έφαγε μόνο. Δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι αγαπητέ, όπως λέει και ο κ. Διαμαντής. Μερικοί επιμένουν να μην αποδέχονται τη χρήση της βίας και του τραμπουκισμού, ούτε τη λαστιχοποίηση της «δημοκρατίας», τα λαϊκά δικαστήρια, την τρομοκρατία, τους «αγανακτησμένους» μέχρι χθες συνδαιτυμόνες του κ. Πάγκαλου, ούτε το γιαούρτι ως επιχείρημα. Και θα μου επιτρέψει ο κ. Διαμαντής να διαφωνήσω μαζί του. Το επεισόδιο συνιστά πολιτική πράξη με την έννοια της οργανωμένης χρήσης του γιαουρτιού ως μέσου επιβολής «άποψης» και λογοκρισίας (http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/335628/den-xanakano-sunedeuxi-me-hrusaugiti/). Η αποδοχή του σαν τέτοιου σημαίνει και την αποδοχή αντίστοιχων ενεργειών και από την «άλλη» πλευρά, όποια κι αν είναι αυτή. Δυστυχώς.

      Διαγραφή
  7. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ...Υ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ,ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ.ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν είδα να σχολιάζει κανένας δυο σημεία: Πως την έκαναν από δίπλα του μπουμπούκου όλοι, με ελαφρά πηδηματάκια, ώστε να τα φάει μόνος του και πως ο ατρόμητος μπουμπούκος χωνόταν στην αγκαλιά της ατάραχης- πράγματι- Ευγενίας. Τόσο παλικάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, στα σημεία που αναφέρεις επικεντρώνεται η ουσία του προβλήματος.

      Διαγραφή
  9. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΣΟΝ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΟΠΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ".
      Aυτό ακριβώς διασφαλίζει την αυθόρμητη κι όχι την προσχεδιασμένη αντίδραση, άρα προδίδει και τον τρόπο σκέψης του προσώπου. Η γυναίκα του γιατί δεν προσπάθησε να κρυφθεί όπως αυτός ο... άνδρας! Ο Χάρης και οι άλλοι γιατί την κοπάνησαν; Ο συγκεκριμένος λοιπόν έδειξε ότι στα δύσκολα θα προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του και μόνο, ακόμη και κρυπτόμενος πίσω από την γυναίκα του για να σωθεί!!!

      Διαγραφή
  10. NA KΛΕΙΣΕΙ Η ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΩΡΑ! ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΕ ΌΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιά παιδιά της Στρούγκας; Κυκλοφορούν φήμες ότι ήταν νεολαία του ΛΑΟΣ που τιμώρησε τον Άδωνη για την αποστασία.

      Διαγραφή
  11. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΗΤΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΑΝ ΕΜΠΟΡΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 800.000Ε ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ.ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά μην ήταν η νεολαία της Στρούγκας. Αυτοί είναι όλοι Φιλαδελφo-Ζαλκηδονιώτες, θα τους αναγνώριζαν.

      Διαγραφή
  12. Α! και για να μην Ξεχναμε, την Στρουγκα επισκεπτεται και ο Χαρης, ας προσεχε. Τωρα τρεχει να τα μαζεψει, αλλα την πατατα με τον Αδωνη δεν θα την περασει ετσι. Η Δημαρχεια απομακρυνεται απο αυτόν. Δηλαδη τη μια αγγαλιαζει την Στρουγκα και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μετα τον ΑΔΩΝΗ και θελει να παρει πλειοψηφια, πεταξε το πουλακι Χαρηηη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aκόμη δεν έχετε πάρει χαμπάρι ότι πάλι την έστησαν του Χάρη, αυτή την φορά από τον Καρατζαφέρη που άλλα του λέει κατ΄ ιδίαν κι άλλα κάνει με τον μπουμπούκο και γενικώς... Βεβαίως αν δεν ήταν ο... αποστάτης κι όψιμος Νεοδημοκράτης δεν θα συνέβαινε τίποτε. Γι΄ αυτό μαζί τα φάγανε τα γιαούρτια και ο βραχνοκόκορας από την Χαλκηδόνα...

      Διαγραφή
  13. Στρουγκα, ΛΑΟΣ, αγανακτισμένοι οποίος κι αν ήταν ο μόνος ΧΑΜΕΝΟΣ είναι ο ΧΑΡΗΣ που στηρίζει τον τεταρτοαυγουστοανο ΑΔΩΝΗ. Έστειλε τον Ρενος στην Ντορα, τον Μιλτο στον Καρατζαφερη και θέλει να κατεβάσει φίλο του και στον Καμένο. Μας δουλεύει όλους κανονικά. Θέλει να έχει άκρες σε όλη την πολυκατοικία και την ίδια ώρα βάζει χέρι στον Γρετζελια γιατί έκανε συμβούλιο την ώρα που μιλάγε ο Γλεζος. Ο αρχικολοτουμπας της πόλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάντεψε ποιον είδα τις προάλλες σε ένα κινέζικο να ψάχνει για φανελάκια με τον Τσε;

      Διαγραφή
  14. ΚΑΛΑ!..... ΧΕΣΤΗΚΕ Ο ΧΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ! ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΣΠΙΛΟ ,ΑΜΟΛΥΝΤΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ? ΕΝΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται να είναι άσπιλος κι αμόλυντος και σοβαρός για να χάσει την δημαρχία ο Χάρης. Εδώ έχασε από γυμναστή πεθαμένο, δεν θα χάσει από ζωντανό; Με το Χάρη αντίπαλο ο Παύλος την έχει στο τσεπάκι.

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο την έχει στο τσεπάκι αλλά και με τον Χάρη θα κάνει περίπατο στις εκλογές γιατί τον έχει για πασατέμπο να περνά η ώρα. Σε όλα ο Παύλος είναι πολλά επίπεδα πάνω, από την αποτελεσματικότητα και το όραμα για την πόλη, μέχρι την γοητεία και την αρρενωπότητα...

      Διαγραφή
  15. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΡΗΣ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΕΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΩΡΑΙΕΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ. ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ Κ...Υ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΑΡΔΕΣ ΕΤΣΙ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ;ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ...Υ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ.ΚΑΙΣΟΣΤΡΟΥΓΓΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KATADIKASTEA H PRAXH TOY GIAOYRTVMATOS....
    ΑΛΛΑ ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ;
    ΠΟΙΟΙ ΩΦΕΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑ;
    ΠΟΙΟΙ(ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟΣ) ΜΑΖΩΝΟΥΝ & ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΟΥΝ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ;
    ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η αποδοκιμασια ενος πολιτικου προσωπου με διαφορους τροπους,συνηστα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ανα τους αιωνες.Τα δε μεσα που χρησιμοποιουνται,εφ οσον δεν επιφερουν σωματικη βλαβη στον αποδοκιμασθεντα,κατατασονται στα ΜΕΣΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗΣ του παθοντος,ως το ελαχιστο και ανωδυνο τροπο που εχουν οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ τα ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ η την ΟΡΓΗ τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αποδοκιμασία ενός πολιτικού προσώπου, αγαπητέ, στις πολιτισμένες και δημοκρατικές χώρες της Δύσης, γίνεται δια της εκλογικής μεθόδου. Απλώς τον μαυρίζεις στις εκλογές.
      Μην συγχέεις, λοιπόν, την αποδοκιμασία με την κοινή αλητεία. Ο τραμπουκισμός και ο χουλιγκανισμός είναι αντικοινωνικές συμπεριφορές και δεν μπορούν να συνιστούν πολιτική δράση (ή αντίδραση).
      Πολύ, δε, περισσότερο δεν διανοούμαι ότι μικρές, μειοψηφικές ομάδες, θα κρίνουν ποιος πολιτικός ή μη θα επισκέπτεται την πόλη.
      Ποιός τους όρισε αυτούς να κάνουν face control σαν μπράβοι των νυχτερινών κέντρων;
      Και αν σε άλλες ομάδες δεν αρέσει η δική τους φάτσα, θα πρέπει να γίνει πόλεμος;
      Θεωρώ ότι σαν κοινωνία πρέπει να μην δείξουμε καμία ανοχή σε τέτοιες συμπεριφορές και να μην επιτρέψουμε να μετατρέψουν σε ζούγκλα την κοινωνία οι θιασώτες της ανομίας και του χάους.

      Διαγραφή
  19. Μετά τον Κότσιρα, όλοι οι άλλοι είναι απλώς οδοντόκρεμες!
    Να μου ζήσεις, μεγάλε Πολιτικέ Άνδρα!
    Πρόσεχε μη σκοντάψεις πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ !.....ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΛΟΓΟ!!....
      ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΚ! ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΛΕΜΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Koνταίοι έχετε λυσσάξει να κοντύνετε τον Κότσιρα! Τον μόνο που έχει πολιτικό ανάστημα πάνω από το μπόι όλων σας, καθαρό μυαλό, όραμα για την πόλη. Είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον τόπο πλέον και να ενώσει τους πολίτες!

      Διαγραφή
    3. Εντάξει φίλε, ηρέμησε και λίγο. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανένα, για πες μας πως κρίνεις το πολιτικό ανάστημα; Με ποιά κριτήρια αποφαίνεσαι ότι "είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τον τόπο και να ενώσει τους πολίτες"; Μάλλον μπερδεύεσαι. Δεν μιλάς για τον Τσώρτσιλ, ούτε καν για τον ντε Γκωλ. Μιλάς για κάποιον Κότσιρα. Πες μας λοιπόν ποιό είναι το έργο του μέχρι σήμερα, το οποίο τον καθιστά τόσο μεγάλο ηγέτη; (Εκτός αν είσαι η σύζυγος ή ο αδελφός του, οπότε δικαιολογείται η υπερβολή).

      Διαγραφή
    4. Κό-Κό-Κότσιρας, οεοεοε...οεοεοε...οεοεοε!!!

      Διαγραφή
  20. Κοτσιρας . δυναμη.
    ο επομενος περιφεριαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΜΕΙ Ο ΤΟΜΠΙ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. προς Ζιζελ...
    Η δικιά μου φάτσα σε ποιον δεν άρεσε και ειμαι ανεργος 17 μήνες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι πολύ μεγάλο, δυστυχώς, το πρόβλημα της ανεργίας και είναι μεγάλη μάστιγα για την κοινωνία μας. Αλλά, εκτιμώ, ότι δεν έχει σχέση με αυτό που προαναφέρω. Είναι άλλο ο πολιτικός αγώνας κατά της ανεργίας (που και δίκαιος και ηθικός είναι) και άλλο η αλητεία.
      Σίγουρα πάντως η φάτσα σου δεν αρέσει σε αυτούς που επιδιώκουν το χάος και το μπάχαλο, γιατί με τη διάλυση της χώρας το πρόβλημα της ανεργίας θα επιδεινωθεί.

      Διαγραφή
    2. ΓΑΛΛΙΚΕ ΜΑΙΝΤΑΝΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ!

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ.... Αλλά, εσείς ποιοί είστε;

      Διαγραφή
  23. Η αποδοκιμασία μέσω των εκλογών είναι παλαιά μέθοδος. Από τότε που τα ΜΜΕ αποτελούν την τέταρτη (πρώτη εξουσία) ο πόλεμος γίνεται με ότι έχει ο καθένας διαθέσιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το θέμα είναι η κετσαπομουστάρδα κα. οχι ο Κότσιρας. Μην αλλάζετε κουβέντα. χαχαχα. Αλήθεια Χάρη αφήνει λεκέ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο Κ Ο Τ Σ Ι Ρ Α Σ ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ!
      Ο ΛΕΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ! Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΟΧΙ!
      ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΕΙΞΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ! ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ!

      Διαγραφή
  25. O όψιμος αντι-μνημονιακός και φιλολαϊκός χοντρούλης παρεούλα με τον κατεξοχήν μνημονιακό τηλεαστέρα στρίγγλο και τη γλάστρα σύζυγό του.

    Καλά να πάθουν όλοι τους.

    Μνημονεύω επ'ευκαιρία το Χρόνη Μίσσιο: "Μη λέμε μαλ.κίες τώρα, βία δεν είναι το γιαούρτι...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. και οι στρουγγαιοι Καβαφη για το συμβαν.Καλοοοο.Στο blog τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στους επαναστατες του κο..υ τα γιαουρτια ειναι χορηγια απο το κεφαλαιο που τους χρηματοδοτουσε για τα μαγαζακια των καταληψεων;ποσο παιρνει το καθε ατομο για τις ενεργειες αυτες;το σαββατοκυριακο τους το δινετε διπλο;ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙΣΟΣΤΡΟΥΓΓΑΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. από μικρό και από τρελό...
    http://www.youtube.com/watch?v=E6IcVdaSQuc

    ΑπάντησηΔιαγραφή