Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Η "Καλημέρα" προσυπογράφει το αίτημα της "Συσπείρωσης"


Ο κ. Χάρης Τομπούλογλου έκανε πριν λίγο την ακόλουθη δήλωση: Οι συνεργάτες μου Δημοτικοί Σύμβουλοι Χρήστος Κοπελούσος, Σπύρος Γραμμένος, Σωτήρης Κοσκολέτος, Γιάννης Τομπούλογλου και εγώ προσυπογράψαμε και καταθέσαμε με Α.Π. 5869/18.05.2012 το αίτημα των συναδέλφων Δημοτικών Συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Βεργή Βαλασσά, Δανάης Γκούμα και Σταύρου Πολίτη για την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού μας Συμβουλίου με θέματα την μη επιβολή τροφείων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου μας και την
αναζήτηση λύσης για την μη καταβολή των δημοτικών τελών από τους ανέργους της πόλης μας. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελής Γρετζελιάς κωφεύουν.
          Αν όμως επρόκειτο για το ξεκαθάρισμα των εσωπαραταξιακών τους λογαριασμών, όπως για παράδειγμα το θέμα που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο κ. Γρετζελιάς με αφορμή επιστολή του κ. Χωρινού, θα υπήρχε ενδιαφέρον και σπουδή. Λυπούμαστε ειλικρινά για το κατάντημα της παρέας Γαϊτανά-Γρετζελιά που καθημερινά υποβαθμίζουν την ζωή της πόλη μας και τους κατοίκους της, χωρίς να σέβονται ούτε τους θεσμούς, ούτε την τοπική μας κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. Είναι καταπληκτικός αυτός ο Χάρης. Υπέβαλε ένα αίτημα για έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 18-5-2012, ημέρα Παρασκευή και στις 22-5-2012, ημέρα Τρίτη και παρατηρεί ότι «Δυστυχώς, μέχρι σήμερα, (έχει μεσολαβήσει μόνο μία εργάσιμη ημέρα) τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και ο απερχόμενος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παντελής Γρετζελιάς κωφεύουν».
    Ωστόσο γράφει μια αλήθεια. Ο κ. Γρετζελιάς όντως είναι απερχόμενος από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου: την 31-12-2012 βάσει νόμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή