Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Όλοι στη μεγάλη γιορτή των Ακαδημιών του Ιωνικού!

·      2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ 10.00 ΠΜ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΓΟΡΙΩΝ –ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ .
·       ΧΑΝΤ ΜΠΟΛ ΑΝΔΡΩΝ Α2
ΚΟΡΩΠΙ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 27-24
Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Ιωνικός ηττήθηκε από το Κορωπί εκτός έδρας με 27-24 .Μετά το τέλος του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατέλαβε την 5η θέση . Ανήλθε στην Α1 Εθνική κατηγορία ο Ποσειδών Λουτρακίου και
υποβιβάστηκαν- οι Ελπίδες Πάτρας ,Νέα Ιωνία και Πανιώνιος ΓΣ.Ο Ιωνικός ικανοποίησε  όλους τους φίλους για την μαχητικότητα και το ταλέντο των νεαρών αθλητών του. Ήταν η ποιο ελπιδοφόρα  ομάδα στις Εθνικές κατηγορίες και η πορεία της χαρακτηρίστηκε πολύ καλή .Το μέλλον αυτής της ομάδας είναι μπροστά και οι προοπτικές άριστες. Κόουτς της ομάδας του Ιωνικού ήτανε οι Δανήλος Μενέλαος,Φουντεδάκης Μιχάλης.
·       ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΘΗΝΑΣ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΜΕ ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΑΣ .
Με απουσίες τριών βασικότατων στελεχών ο Ιωνικός ΑΣ …δεν άντεξε και ηττήθηκε δίκαια από το Ψυχικό με 99-76( αξίζει να σημειωθεί ότι προ τριών ημερών ο Ιωνικός είχε επικρατήσει του Ψυχικού στα μπαράζ με 69-61!) στον μεγάλο τελικό της Αθήνας αποδεκατισμένος Ιωνικός άντεξε τα 30 πρώρα λεπτά. .Κορυφαίος του Ιωνικού ΑΣ ο Χριστόδουλος με 22 π και 14 ρ.
 

4 σχόλια:

  1. Ας απαντησει επιτελους καποιος ... πως κατορθωσε η πρωταθλητρια επι πολλα χρονια ομαδα χαντμπωλ του Ιωνικου να καταλαμβανει την 5η θεση στην Α2 και να μενουν καποιοι ικανοποιημενοι? Παραδοσιακα πια οι παιδες και οι εφηβοι ολα τα χρονια βρισκονται μεσα στην πρωτη τριαδα πανελληνιως! Τι γινονται αυτοι παικτες στην πορεια? Γιατι εξαφανιζονται και στο τελος σταματουν το χαντμπωλ? Ποιοι ειναι αυτοι που διαχειριζονται την διαθεση αυτων των παιδιων να συνεχισουν? Ας μας απαντησει επιτελους καποιος! Ειναι τυχαια η επιλογη Μ.Δανηλου ως προπονητη η λειτουργουν και εδω τα διαπλεκομενα ?(Ν.Δανηλος εφορος, Τ.Δανηλος στις ακαδημιες). Τι θα δουμε το Σαββατο? Τον Ι.Α.Σ. Ν.Φιλαδελφειας η τα Ι.Ε.Κ. Δανηλος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς, υποθέτω μόνο από τις αναφορές σου. Επειδή όμως έχω προσωπική εικόνα για τη δουλειά στις Ακαδημίες μπάσκετ του Ιωνικού, μπορώ να πω ότι γίνεται μια σοβαρή δουλειά πάνω στα παιδιά, που τα κάνει να μαθαίνουν μπάσκετ και συγχρόνως να παίζουν, να μην έχουν από αυτή τη μικρή ηλικία το "μικρόβιο" της καριέρας ή της καταξίωσης. Δηλαδή κάνει τα παιδιά αθλητές, όχι πρωταθλητές. Κι αυτό ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ είναι πολύτιμο αγαπητέ. Τώρα, προβλήματα υπάρχουν παντού, δεν ξέρω κανένα μαζικό χώρο χωρίς προβλήματα. αυτό που στα δικά μου μάτια μετράει είναι το τελικό ισοζύγιο, κι αυτό στις Ακαδημίες μπάσκετ του Ιωνικού είναι -κατά τη γνώμη και την προσωπική εικόνα που έχω- ασφαλώς θετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακως υποθετεις! Το γραφω ξεκαθαρα! Υπαρχει προβλημα στην διαχειρηση της αγαπης των παιδιων για τον αθλητισμο !Ενω ολα ξεκινουν παρα πολυ καλα στην πορεια τα παιδια παυουν να ασχολουνται !Εγω αναφερθηκα στο χαντμπωλ . Για τα παιδια ο "πρωταθλητισμος" σε αυτο το ερασιτεχνικο επιπεδο ειναι ενα επιπλεον κινητρο ενασχολησης με τον αθλητισμο! Η μεχρι προτινος πορεια της ομαδας χαντμπωλ του Ιωνικου (πτωταθληματα κυπελλα κ.α) λειτουργουσε σαν μαγνητης στις μικρες ηλικιες! Η πορεια ομως των ακαδημιων του χαντμπωλ με πλασαρισματα στην πρωτη τριαδα πανελληνιως δεν εχει συνεχεια στις επομενες ηλικιες ! Αναρωτιεμαι λοιπον που βρισκεται το προβλημα και τα παιδια φευγουν απο τα γηπεδα!Ο αθλητισμος αγαπητε δεν πρεπει να περιοριζεται στις ακαδημιες αλλα να καλλιεργειται σε ολες τις ηλικιες! Απο την στιγμη που γεγονοτα πρωταθλητισμου κατορθωνουν και βαζουν τα παιδια μεσα στο γηπεδο καποιοι παραγοντες λειτουργωντας για ιδιο ωφελος τα ξαναδιωχνουν!Ειμαι σιγουρος οτι οτι καταλαβαινεις τι εννοω! Η σοβαρη δουλεια που εσυ θεωρρεις οτι γινεται στην πορεια αποδεικνυεται καθε αλλο παρα σοβαρη! Για μενα η σοβαρη δουλεια στις ακαδημιες θα φανει οταν τα παιδια θα αγαπησουν αυτο που κανουν συνεχισουν να το κανουν!

      Διαγραφή
  3. ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΙΣ "ΑΠΟΡΙΕΣ" ΤΟΥ 4.05! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ! ΟΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή