Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Ολοκληρώθηκε η 2η φάση συμμετοχής του Δήμου στο κίνημα εναντίον των μεσαζόντων

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η Β’ Φάση Συμμετοχής του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στο «Κίνημα Ενάντια στους Μεσάζοντες». Συγκεκριμένα με τις 3 διανομές που διεξήχθησαν στο χώρο στάθμευσης της κεντρικής εισόδου του Άλσους Νέας Φιλαδέλφειας, στις 13, 16 και 19 Μαΐου, διανεμήθησαν συνολικά 29 τόνοι αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων, σε 927 συμπολίτες που είχαν δηλώσει τις
ατομικές παραγγελίες τους. Στη Β’ Φάση Συμμετοχής, Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος εξασφάλισε σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με την αγορά 27 προϊόντα, τα οποία οι συμπολίτες μπορούσαν να παραγγείλουν είτε τηλεφωνικώς, είτε ηλεκτρονικά.
Η Δημοτική Αρχή εκφράζει τις ευχαριστίες της, σε όλους τους εθελοντές-πολίτες, μέλη των Τοπικών Συμβουλίων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδόνας, μέλη του 3ου Συστήματος Αεροπροσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας και της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας, του Πρασίνου, του Γραφείου Δημάρχου, του Γραφείου Προσωπικού και των ενστόλων του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Φιλαδέλφειας και της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία υποβολής παραγγελιών και διανομών των αγροτικών προϊόντων.
Το επόμενο διάστημα αναμένεται η επίσημη έναρξη της Γ’ Φάσης Συμμετοχής του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος στο «Κίνημα εναντίων των Μεσαζόντων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου