Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη, και "πρώτη" του Παπακώστα!

Το απόγευμα της Τετάρτης- όταν θα έχει φυσήξει λίγο και θα έχει υποχωρήσει ο καύσωνας, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης στον πολυχώρο της Δροσίνη, στη Νέα Χαλκηδόνα. Στη συνεδρίαση θα προεδρεύσει για πρώτη φορά ο νέος πρόεδρος του σώματος Γ. Παπακώστας. Η Ημερήσια Διάταξη έχει
ως εξής: 
1. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ν.Φιλ/φειας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 48/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
2. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ν.Φιλ/φειας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 49/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
3. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Δημοτική Φιλαρμονική “Αλέξανδρος Μποτετζάγιας” Δήμου Ν.Φιλ/φειας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 50/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
4 Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Δήμου Ν.Φιλ/φειας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 51/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
5. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Ενιαίος Φορέας ΚΑΠΗ Δήμου Ν.Φιλ/φειας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 52/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
6. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ν.Χαλκηδόνας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 53/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
7. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ν.Χαλκηδόνας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 54/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων .
8. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ν.Χαλκηδόνας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 55/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
9. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του πρώην Νομικού Προσώπου  «Βρεφονηπιακό Κέντρο Δήμου Ν.Χαλκηδόνας» για το χρονικό διάστημα 1/1-13/4/2011, βάσει της αριθ. 56/2012 απόφασης του Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων.
10. Επιστροφή ποσών 90,00 € στην κα Khatuna Kochiashvili και 550,00 € στoν κ. Mannan Majo ως αχρεωστήτως καταβληθέντων και ψήφιση αντίστοιχων σχετικών πιστώσεων (επανεισαγωγή).
11. Έγκριση διαγραφής ποσού 24,60 € από βεβαιωτικό κατάλογο παραβάσεων Κ.Ο.Κ. (επανεισαγωγή)
12. Έγκριση διενέργειας εκταφών λόγω λήξης τριετίας ή χρόνου παράτασης.
13. Καθορισμός επιδόματος υπαλλήλων ΟΤΑ, εκ των εσόδων από τα παράβολα για τη χορήγηση και ανανέωση των αδειών διαμονής υπηκόων τρίτων χωρών, που εισπράχθηκαν κατά το έτος 2011.
14. Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για τη μίσθωση μεταφορικών μέσων (επιβατικών λεωφορείων) για τη μεταφορά των μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Φιλαδέλφειας για το σχολικό έτος 2012-2013.
15. Τροποποίηση της αριθ. 127/2011 απόφασης Δ.Σ. περί ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Επιτροπής εξέτασης ενστάσεων αυθαιρέτων κατασκευών.
16. Τροποποίηση της αριθ. 32/2012 απόφασης Δ.Σ. περί ορισμού Δημ. Συμβούλων για τις επιτροπές παραλαβής έργων έτους 2012.
17. Έγκριση παράτασης σύμβασης μίσθωσης ακινήτου στέγασης Υπηρεσιών του Δήμου (Κ.Ε.Π.) επί της οδού Πίνδου 22-Ν.Φιλ/φεια.
18. Έγκριση απολογισμού εσόδων-εξόδων του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2011, βάσει της αριθ. 13/2012 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου (επανεισαγωγή).
19. Έγκριση 2ης τροποποίησης προϋπολογισμού του Π.Π.Ι.Ε.Δ. οικ. έτους 2012, βάσει της αριθ. 23/2012 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
20. Έγκριση συνολικής τροποποίησης συστατικής πράξης Π.Π.Ι.Ε.Δ., βάσει της αριθ. 25/2012 απόφασης του Διοικητικού του Συμβουλίου.
21. Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. του έργου «Περιβαλλοντικές & ακουστικές παρεμβάσεις στις εργατικές κατοικίες, πρότυπες βελτιώσεις στις οδικές υποδομές για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες και παρεμβάσεις αστικού περιβάλλοντος για την εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση του μικροκλίματος στον πεζόδρομο κατά μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας».
22. Έγκριση παράτασης συμβατικής προθεσμίας του έργου «Περιβαλλοντικές & ακουστικές παρεμβάσεις στις εργατικές κατοικίες, πρότυπες βελτιώσεις στις οδικές υποδομές για την πρόσβαση ατόμων με ειδικές ανάγκες και παρεμβάσεις αστικού περιβάλλοντος για την εξοικονόμηση ενέργειας και βελτίωση του μικροκλίματος στον πεζόδρομο κατά μήκος της Λεωφόρου Δεκελείας».
23. Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου «Ανέγερση Δημαρχιακού Μεγάρου-Κέντρου Παροχής Πολλαπλών Υπηρεσιών» (επανεισαγωγή).
24. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2012.
25. Έγκριση-Ψήφιση 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2012 (επανεισαγωγή).
26. Ορισμός ενός (1) αναπληρωματικού μέλους και εκλογή νέου Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Απόρων.
27. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. της 2ης Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 240 και 243 του Δ.& Κ.Κώδικα.
28. Ανασυγκρότηση Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα Δράσεων, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 240 του Δ.& Κ. Κώδικα.

11 σχόλια:

  1. Άντε Γιώργο, σιδεροκέφαλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνέχισε τις πιρουέτες Γιώργο, και σύντομα θα ξεπεράσεις τις κομανέτσι που προηγήθηκαν από σένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιωργάκηηηη, ποιος το φανταζόταν ότι μετά από όσα έλεγες-δήλωνες... θα κατέληγες ουρά της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιανετε τον Βατιδη στο στωμα σας παληο λαμογια, αυτον που 4 χρονια δεν πειρε ουτε ενα ΕΥΡΩ, και δεν υπηρχε και κριση τοτε.Αντε να χαθητε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σχέση είχε ο κ. Βατίδης σαν Πρόεδρος ΔΣ με τον Γρετζελιά?
    Ο ένας δεν έπαιρνε δραχμή από την αποζημίωση του Προέδρου (δεν ήταν λυγούρης) και ήταν κύριος σαν Πρόεδρος.
    Όλες οι συνεδριάσεις επί Προεδρίας του είχαν επίπεδο, πράγμα που έχουμε να δούμε εδώ και 2 χρόνια.

    Ο άλλος τι ακριβώς ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος Βατιδης? Ο γνωστος πασοκοδημαριτης? Εξαφανιστηκε μεσα σε 4 μολις χρονια κι αυτος κι η υπολοιπη παρεουλα των φαρμακεμπορων. "Και να μη ξανακουσουμε ποτε πια για σας" που λεει και το τραγουδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορείς να συγκρίνεις το επίπεδο των συνεδριάσεων επί Βατίδη και επί Γρετζελιά?

    Έχουν καμία σχέση μεταξύ τους?

    Όσο είσαι κολλημένος, τέτοια θα λες περί "πασοκοδημαρίτη".

    Σε ενδιαφέρει ποιές είναι οι πολιτικές απόψεις του κάθε προέδρου, ή αν μπορεί να κάνει σωστές συνεδριάσεις στο ΔΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όποιος ισχυρίζεται πως η ποιότητα των συνεδριάσεων επί Βατίδη και Γρετζελιά ήταν διαφορετική, μάλλον δεν παρακολουθούσε Δ.Σ.

      Ο Βατίδης δεν ήταν αυτός που επέτρεπε στον αδελφό του Κόντου να διακόπτει όποιον μίλαγε (κυρίως τον Γρετζελιά) όποτε του γούσταρε;

      Ο Βατίδης δεν ήταν αυτός που επέτρεπε να χλευάζονται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όταν έκανα κριτική στον Κόντο;

      Ο Βατίδης δεν ήταν αυτός που επέτρεπε... με το ζόρι μόνο να μιλήσουν πρόσωπα ή φορείς που ενοχλούσαν, όπως π.χ. Βοϊλής, Τσερπάνης, ΚΚΕ κλπ;

      Υπήρξε ο πλέον μεροληπτικός πρόεδρος που υπήρξε ποτέ στο Δ.Σ.

      Αλλά όπως και να γίνει μακριά από μνημονιακούς νεοπασόκους...

      Διαγραφή
    2. Που τα θυμήθηκες αυτά φαιδρά πρόσωπα?

      Διαγραφή
    3. Θυμήθηκα τον τρίτο από τους Στούτζες που διαρκώς ξεχνάτε να μνημονεύετε τον Κωστάκη, που διαρκώς έκανε σαματά με την ανοχή των άλλων δύο, του Σταυράκη και του Μανολάκη... Βεβαίως όλοι γνωρίζουμε ότι αυτά γίνονταν σχεδιασμένα για να δυσκολεύουν την διατύπωση απόψεων όσων ο λόγος ήταν ενοχλητικός...
      Ας μην ξεχνάμε πως η ασυνέπεια και η ανικανότητα τους είναι αυτή που έκανε πλειοψηφία τους σημερινούς!

      Διαγραφή