Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Άρχισε το γαλάζιο "αντάρτικο"

Πρόκειται για πρώην συνδικαλιστές στα σώματα ασφαλείας που αρνούνται να ψηφίσουν τα μέτρα για τα ειδικά μισθολόγια. Πρώτος είναι ο Δημήτρης Κυριαζίδης, βουλευτής Δράμας και πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας των αστυνομικών υπαλλήλων ο οποίος σε επιστολή του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η υιοθέτηση από πλευράς μου τέτοιων άδικων πολιτικών περικοπών στους ενστόλους κατά την παράλογη απαίτηση της «Τρόικας» και παρά την
εύρεση ισοδυνάμων μέτρων, θέτει για εμένα ζητήματα ηθικής τάξεως, αξιοπιστίας και προβληματισμό σε ό,τι αφορά τη στήριξή τους».
Δεύτερος ο Ηλίας Βλαχογιάννης, βουλευτής Τρικάλων, μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπος των Αξιωματικών Αστυνομίας. Ωστόσο  ο Θανάσης Νταλβούρος βουλευτής Αχαΐας ο οποίος ήταν ταξίαρχος της Ελληνικής Αστυνομίας διαχωρίζει την θέση του και δηλώνει πως θα ψηφίσει τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια 
«Ναι, πολλές από τις περικοπές του πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ είναι δύσκολες και επώδυνες. Πονάνε, αλλά είναι αναπόφευκτες γιατί χωρίς αυτές η χώρα θα ναυαγήσει. Όμως, δυστυχώς, τα νέα σκληρά μέτρα είναι και η τελευταία ευκαιρία, η τελευταία ελπίδα, για τη σωτηρία της Ελλάδας. Χωρίς αυτά, η πατρίδα μας δεν πρόκειται να επιβιώσει.
Επομένως, απευθύνω έκκληση στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας να κατανοήσουν την κρισιμότητα των καταστάσεων και να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων, συμβάλλοντας στη σωτηρία της πατρίδας με την ίδια υπευθυνότητα και παρρησία που ανταποκρίνονται στα καθήκοντα τους. Και ας αναλογιστούν ότι, την ίδια ώρα, άλλοι συμπολίτες μας υποβάλλονται σε ακόμη πιο αιματηρές θυσίες, χωρίς να έχουν πρόσβαση καν στο ιερό δικαίωμα της εργασίας. Προέχει η σωτηρία της χώρας και γι’ αυτήν θα παλέψουμε όλες και όλοι μαζί. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Και ασφαλώς την «επόμενη ημέρα» οι πρώτοι που πρέπει να αποκατασταθούν είναι οι ένστολοι αλλά και άλλες ομάδες συμπολιτών, που έχουν πληγεί, από τα επώδυνα μεν, αλλά αναγκαία οικονομικά μέτρα».

5 σχόλια:

  1. κατσακιωρης θωμάς31 Αυγούστου 2012 στις 6:21 μ.μ.

    Εγώ θα του έλεγα ,ενα μπράβο,του αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,μακάρι να τηρήσει αυτή την σταση εως τέλος και να μην καμφθεί από αντιστάσεις και απειλές.Ο ανθρωπος αναγνωρίζει τον ρόλο του,τιμά τον ευατό του ,το σώμα που υπηρέτησε , την συνδικαλιστική θέση που κατείχε και εν τέλει τους συναδέλφους του με τους οποίους και για τους οποίους πορεύτηκε τόσα χρόνια.ΔΕΝ ξεχνά ότι εγινε πανελλήνια αλλά και στην πόλη του-νομό του γνωστός από τους συνδικαλιστικούς αγώνες.ΑΥΤΗ είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας,σύμφωνα με το σύνταγμά μας,που θέλει τους βουλευτές μας, εκλεκτούς μας να μας αντιπροσωπεύουν επάξια στην Βουλή.--ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις δημοτικές εκλογές που θα ακολουθήσουν ψηφίζουμε όλοι όσοι σχετιζόμαστε με τα Σώματα Ασφαλείας, οι Ένστολοι γενικώς, άπαντες οι Εθνικόφρονες, και βέβαια όσοι ανήκουν, ψηφίζουν, στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ψηφίζουμε Θωμά Κατσακιώρη δαγκωτό! Ο δικός μας άνθρωπος, η δική μας φωνή, στην κατάλληλη θέση!
      ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΣΥΧΙΑ ΤΑΞΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

      Διαγραφή
    2. Τι λέτε κ. Κατσακιώρη?
      Δηλαδή όσοι έχουν χρηματίσει συνδικαλιστές, θεωρούνται ικανά τέκνα της μητέρας πατρίδας?

      Ξεχνάτε ότι οι συνδικαλιστές είναι μια κάστα από τις χειρότερες που γέννησε η νεότερη Ελλάδα?
      Τι πάει να πει, να υπερασπιστεί το συμφέρον του κλάδου του?
      Και το συμφέρον όλων μας που είναι?

      Με ποιά λογική θα πληρώσουμε όλοι οι μισθωτοί, για να εξαιρεθούν οι παπάδες, οι ένστολοι, οι δικαστικοί και δεν ξέρω ποιοί άλλοι θα εμφανιστούν στο μέλλον?

      Όταν κατέβηκε με τον συνδθασμό της ΝΔ δεν ήξερε ότι το μνημόνιο το είχαμε υπογράψει σαν χώρα?
      Δεν ήξερε ότι έπρεπε να εφαρμοστεί?

      Με ποιά λογική οι μόνιμοι μα@@@κες θα είναι οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι "πλην Σπαρτιατών"?

      Διαγραφή
    3. Οχι Κυριε ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ,ικανοί είμαστε όλοι οι Ελληνες και όλοι πρέπει και μπορούμε να εχουμε φιλοδοξίες,αναφέρθηκα στον συγκεκριμένο ,επειδή αυτό ηταν το θέμα της ανάρτησης και ετυχε επί μακρόν να είναι συνδικαλιστής του κλάδου μου.Ανήκω και εγώ στην τελευταία ονομαστή κατηγορία και το δικό μου εισόδημα εχει πάρει την κατιούσα ,εδώ και καιρό,υποφέρω από τα προηγούμενα μέτρα και αν ληφθούν και τα νέα ,θα ειναι δυσκολη η επιβίωσή μου,ουδέποτε είπα να πληρώσει η μία κατηγορία ανθρώπων και να εξαιρεθεί η άλλη,πιστεύω ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε.Κανένα κόμμα δεν ειπε ψηφίστε με ,για να πάρω μετρα 11,5 δις,όλοι ειχαν σαν αρχή την επαναδιαπραγμάτευση την λήψη μέτρων ανακούφισης ή την δίκαιη κατανομή βαρών κλπ,κανοντας λόγο για την αξιοπιστία του ενός ή του άλλου.---

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την διαφήμιση πότε γκρίζα πότε άσπρη καλή είναι ,αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή.Εχω πεί κατ'επανάληψη, αν εχεις αποψη για την ανάρτηση ή τον σχολιασμό μου ,να το συζητήσουμε.Αλλιώς μου φαίνεται,ότι , είστε εκτός θέματος.Ναι αυτά τα ιδανικά πρεσβεύω και είναι τιμή μου και καμάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή