Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Χ στο ποδόσφαιρο, νίκη στο χάντμπολ

Η ΑΕΚ παραχώρησε ισοπαλία στην Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με σκορ 1-1 και παράμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Η ΑΕΚ παρά το ηλεκτροσόκ της απομάκρυνσης του Βαγγέλη Βλάχου από τον πάγκο της ομάδας, δεν κατάφερε να συνέλθει. Οι κιτρινόμαυροι δέχτηκαν ακόμη ένα γκολ από στημένη φάση, με τον Βενέτη να ανοίγει το σκορ στο ΟΑΚΑ για την Κέρκυρα στο 30', με
ανάποδη κεφαλιά. Από τα ριπλέι της φάσης ο σκόρερ της νησιώτικης ομάδας φαίνεται να ξεκινάει την προσπάθειά του από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Η ΑΕΚ είχε την συντριπτική υπεροχή, μην αφήνοντας την Κέρκυρα να απειλήσει. Το πρόβλημα για τους κιτρινόμαυρους όμως ήταν το γεγονός ότι δεν κατάφερναν ούτε οι ίδιοι να απειλήσουν την εστία του Αναστασόπουλου.
Ο Φουρτάδο αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι δεν κάνει για την ΑΕΚ. Δεν μπορεί να βρεθεί εντός των φάσεων, χάνει όλες τις μονομαχίες, δεν μπορεί να κάνει κοντρόλ και να μοιράσει σωστά την μπάλα, κάτι που έκανε και στην αναμέτρηση με τους Φαίακες.
Οι αλλαγές του Μανώλη Παπαδόπουλου στο ημίχρονο έδωσαν νέα πνοή στην Ένωση, η οποία συνέχισε να πολιορκεί την περιοχή της Κέρκυρας. Εν τέλει μετά από μια φάση διαρκείας και μια κακή εκτίμηση του Αναστασόπουλου, ο Παυλής πήρε το ριμπάουντ και προ κενής εστίας δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 στο 74'.
Στο υπόλοιπο του αγώνα η ΑΕΚ αν και έψαξε το γκολ, δεν έβγαλε φάσεις με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται ισόπαλη.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Παπαδόπουλος): Αραμπατζής, Αρκούδας (Παυλής 67'), Φερνάντες, Κουτρουμπής, Κοντοές, Ρίκκα (Γροντής 59'), Μπουγαϊδης (Κορδέρο 46'), Κατίδης, Φουρτάδο, Παπαδημητρίου, Λαγός
Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Ζουμπουλάκης, Έντερ, Βενέτης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Χαμπλ (Σταμόγιαννος 26'), Βασιλόγιαννης (Τσοκάνης 68'), Μπάρκογλου, Καραλής, Γιάντσης.
 ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ
Η ΑΕΚ πέτυχε το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ και δείχνει συνεχώς να βελτιώνεται όπως τονίζει με δηλώσεις του στο aek365 και ο Φάνης Τσαούσης. «Η νίκη μας ικανοποιεί, αλλά και το γεγονός πως καταφέραμε να πετύχουμε το 2 στα 2 στο Πρωτάθλημα. Σίγουρα υπήρχαν λάθη και στο σημερινό παιχνίδι, κάτι που είναι ακόμα λογικό, αφού υπάρχουν νέα παιδιά και ακόμα ο ένας δεν έχει μάθει καλά τον άλλον. Είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας, να βελτιωθούμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου