Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Κι αν ο "Σάντυ" κτυπούσε την... Αθήνα;

Ανάστατοι οι δημοσιογράφοι, θα φώναζαν ότι η Ελλάδα έγινε για μια ακόμη φορά πρωτοσέλιδο σε όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου με την
πιο ντροπιαστική αφορμή.
 Τα κανάλια θα προέβαλλαν τα αγαπημένα τους πλάνα αρχείου, μιξαρισμένα με καινούργιες λήψεις, για να επιδείξουν στο έπακρο τις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΙΒΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ και να τρομάξουν και τον τελευταίο επιζώντα. Αμέσως μετά, θα ακολουθούσε ρεπορτάζ για το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΚΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ, γιατί πάνω απ' όλα πρέπει να τηρείται και μια ισορροπία χαράς-λύπης.
 Η κυβέρνηση θα επέμενε ότι έχουν ληφθεί όλα τα κατάλληλα μέτρα για την αποτελεσματική διαχείριση της κατάστασης και ο σχετικός υπουργός θα έδινε συγχαρητήρια στον κρατικό μηχανισμό που αντέδρασε έγκαιρα.
 Η αντιπολίτευση θα εκμεταλλευόταν την ευκαιρία για να κατακεραυνώσει την κυβέρνηση, επιρρίπτοντας σ' αυτήν κάθε ευθύνη για τη θεομηνία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να σχετιστεί μ' αυτήν αμέσως ή εμμέσως.
 Δεκάδες γέροι θα ωρύονταν έξω από τις αυθαίρετες μονοκατοικίες τους, δείχνοντας τις συνέπειες της πλημμύρας στην κάμερα και μονολογώντας «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ;»
 Δεκάδες γριές θα φώναζαν τους ρεπόρτερ στον χώρο του σπιτιού που κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφο, για να τους δείξουν τα σημάδια από τις εγχειρίσεις στο σώμα τους «ΝΑ ΝΑ, ΕΔΩ ΔΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ, ΕΙΜΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ»
 Όλοι οι οδηγοί θα προσπαθούσαν να εκκενώσουν την πόλη ταυτόχρονα και θα διαμαρτύρονταν για το μποτιλιάρισμα.
 Οι περισσότεροι νέοι θα συνέχιζαν να πηγαίνουν για καφέ και θα σχολίαζαν ατάραχοι, καθώς ο κόσμος γύρω τους θα γκρεμιζόταν: «ΝΤΑΞΕΙ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΑΣ ΠΟΥΜΕ».
 Κάποιοι άλλοι νέοι θα σχολίαζαν επικριτικά «ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΛΙΓΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟ, ΦΙΛΕ, ΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ, ΣΤΡΩΜΕΝΗ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ, ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ».
 Οι συνωμοσιολόγοι θα ανέβαζαν στο facebook άρθρα σχετικά με τη Μητέρα Φύση που εκδικείται και οψιφανείς προφητείες του πατρός Παϊσίου, ο οποίος σαφώς και θα είχε προβλέψει την καταστροφή.
 Οι ρομαντικές ψυχές του facebook θα ανέβαζαν corny μπαλάντες με τίτλους όπως Till The End Of Time ή (Hold Me Like) There Is No Tomorrow και θα συνόδευαν την ανάρτηση με σχόλιο τύπου «ΓΛΥΚΟΥΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ, ΚΑΡΔΟΥΛΙΝΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΝΟ ΜΟΥ, ΟΥΤΕ Ο ΤΥΦΩΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠ'ΤΟ ΜΩΛΟ ΣΟΥ»
 Τα σχολεία δεν θα έκλειναν, γιατί στα αρχαία κατεύθυνσης η ύλη θα είχε μείνει πίσω.
 Το ΠΑΜΕ θα έβγαινε στους δρόμους για να διαμαρτυρηθεί κατά των μέτρων λιτότητας.
 Η Χρυσή Αυγή θα τραμπούκιζε τον τυφώνα γιατί δεν είναι ελληνικής προέλευσης.
 Το τελικό συμπέρασμα θα ήταν ότι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Ο Κώστας Βαξεβάνης θα έκανε trend στο twitter  ΤΥΦΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ #DIADOSTE

1 σχόλιο:

  1. Ξέχασες να πεις ότι αρχικά θα νομίζαμε ότι ο τυφώνας θα πέρναγε από δίπλα (όπως και η κρίση) επειδή είμαστε ταυτόχρονα και μικρή χώρα αλλά και κάτι σαν γαλατικό χωριό - απόγονοι των ΕΛ.

    Μετά θα χτυπούσε ο τυφώνας και θα γινόταν ότι περιέγραψες

    ΑπάντησηΔιαγραφή