Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Πενηντάρισε κι ο Τζέιμς...

Με αφορμή τα 50 χρόνια του 007 στον κινηματογράφο, οι Albert R. Broccoli’s EON Productions, Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Sony Pictures Entertainment και Twentieth Century Fox Home Entertainment ανακηρύσσουν την
5η Οκτωβρίου του 2012 «Παγκόσμια Μέρα Bond».
Ο James Bond μπορεί να είναι μονήρης και πάντα ψύχραιμος, μπορεί να αλλάζει τα κορίτσια με την ίδια συχνότητα που αλλάζει πουκάμισα, μπορεί να έχει βρεθεί σε κάθε γωνία του πλανήτη και τίποτα πια να μην τον εντυπωσιάζει, παρ’ όλα αυτά έχει παραμείνει ο πιο πιστός κινηματογραφικός ήρωας, πρωταγωνιστώντας στο μακροβιότερο franchise όλων των εποχών στην ιστορία του σινεμά.
Έχει περάσει ακριβώς μισός αιώνας από τότε που η πρώτη ταινία του εμβληματικού πράκτορα με τίτλο «Dr.No» έκανε την πρεμιέρα της στο Λονδίνο το 1962, και μια σειρά από events θα διοργανωθούν σε όλο τον κόσμο για να τιμηθεί η χρυσή επέτειος.

Λίγες μέρες αργότερα θα ακολουθήσει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 23ης ταινίας της σειράς με πρωταγωνιστή τον Daniel Craig, που για πολλούς είναι ο πιο αρρενωπός και σέξι ηθοποιός που έχει υποδυθεί τον ρόλο του James Bond.

Σε σκηνοθεσία του Sam Mendes (“American Beauty”, “Revolutionary Road”) το “Skyfall 007” φιλοδοξεί να παρουσιάσει εκτός από μια συναρπαστική περιπέτεια και το πιο περίπλοκο ψυχολογικό πορτρέτο του θρυλικού πράκτορα που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφου την 1η Νοεμβρίου, από τη Feelgood.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου