Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Κ- Άγκελα παντού...

- Στις 13:30 φτάνει στο Ελ. Βενιζέλος η Γερμανίδα καγκελάριος
- Θα την υποδεχτεί ο Αντώνης Σαμαράς και μαζί θα πάνε στο Μαξίμου 
- Στις 16:45 θα δει τον
Κάρολο Παπούλια
- Απαγορεύονται οι... συναθροίσεις από τις 09.00 έως τις 22.00
- Επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις στην Ομόνοια και στο Πεδίον του Άρεως
- Απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις στην Αττική Οδό
- Τι θα γίνει με τα σχολεία στο κέντρο της Αθήνας
- Τα συλλαλητήρια θα γίνουν, λένε ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ
Να αποφύγει περικύκλωση της Γερμανικής πρεσβείας αλλά και συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, επιχειρεί η αστυνομία ενόψει της επίσκεψης της Ανγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος φτάνει στην Αθήνα στις 13:30 και στο αεροδρόμιο θα την υποδεχτεί ο πρωθυπουργός. Θα ακολουθήσει η κατ' ιδίαν συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου. Η κα Μέρκελ θα γίνει δεκτή στις 16:45 από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια, μαζί με τον Έλληνα πρωθυπουργό θα παραστούν σε εκδήλωση του ελληνογερμανικού επιμελητηρίου, στο Χίλτον. Επόμενη στάση... αεροδρόμιο, αφού η παρουσία της καγκελαρίου στην Ελλάδα θα έχει διάρκεια μόλις λίγες ώρες! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)
Η Γερμανίδα καγκελάριος έρχεται ξανά στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια, αλλά πια τίποτα δεν είναι όπως τότε. Και κυρίως τα... αισθήματα των Ελλήνων πολιτών για εκείνη. Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε ο ερχομός της, άρχισαν να οργανώνονται πορείες και συλλαλητήρια. Και κάπως έτσι, φτάσαμε στην απόφαση που θυμίζει άλλες εποχές, να απαγορευτούν οι.... συναθροίσεις!
Με ανακοίνωση της αστυνομίας απαγορεύονται οι δημόσιες συναθροίσεις και πορείες σχεδόν σε όλο το κέντρο της Αθήνας! Ανάλογη απόφαση είχε ληφθεί τον Ιούνιο του 2003 όταν η Αθήνα φιλοξενούσε την Σύνοδο της ΕΕ για την Διεύρυνση αλλά και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς όταν βγήκαν εκτός ελέγχου συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αστυνομικών.
Τα μόνο σημεία που επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις είναι η Ομόνοια και το Πεδίον του Άρεως. Στο Σύνταγμα ΔΕΝ θα επιτρέπεται συγκέντρωση ή πορεία.
Ωστόσο, ανώτατος αξιωματούχος ανέφερε στο NewsIt ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτρέψουμε στον κόσμο να συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, αλλά διευκρίνισε πως αντίστοιχα δεν υπάρχει περίπτωση να επιτραπούν συγκεντρώσεις στη γερμανική πρεσβεία ή στο ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η κα Μέρκελ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου